Пре-прес техник / Предпечатар
София
full-time
Between 3000 and 4000 bgn
 Suitable for refugees

Пре-прес техник / Предпечатар

София full-time Between 3000 and 4000 bgn  Suitable for refugees

About us

ВНИМАНИЕ!

Преобрази твоите умения в шедьоври!

Ние търсим вълшебник със страст към детайлите в областта на предпечата, който ще бъде тайното оръжие в създаването на качествени и впечатляващи печатни материали за наш клиент.

Ако имаш желание да общуваш както с клиенти, така и с производството, това е мястото за теб!

Responsibilities

Твоята магия включва:

Владеене на програмите InDesign, Photoshop, Coreldraw/Illustrator. Ако си се сблъсквал с Eng View, то това е плюс! (Още бонус точки, ако си свирепо добър с Eng View!)
Внимателност и прецизност са твоите суперсили, които помагат на всички печатни материали да излъчват перфекционизъм и високо качество.

Requirements and necessary skills

Какво ще ни впечатли:

Инициативен дух, стремеж към обучение и развитие, да си практичен, отговорен и организиран.

We offer

Нека да ти разкажа и за нашият клиент:
Те са екип, който цени и подкрепя своите хора. Там ще си заобиколен от талантливи професионалисти, които те подкрепят в твоите усилия, създават приятна обстановка и ще се грижат за теб, за да можеш да развиеш своя потенциал и да се чувстваш ценен и уважаван.
Стандартно работно време с платен овъртайм (когато ти трябва), платени почивни дни.
Имат и обучения на място, за да се развиваш по-нататък.

Включи се в този невероятен професионален подвиг, който ще докара печатните им произведения на следващо ниво, не чакай - кандидатствай още сега! Ще се радваме да се запознаем.

П.С. Паричните условия са преговаряеми и варират от 2500 до 3500 чисто, в зависимост от твоите умения и напредъка с програмите.Приготви се да стъпиш в света на креативността и да бъдеш част от разтърсващата приказка на печатния успех!

Как да кандидатствате:Ако искате да се присъедините към нас, моля, изпратете ни своето CV на адресът посочен в обявата или се обадете.Не забравяйте да проверите и другите обяви за работа в София в нашият сайт.Благодарим Ви за проявения интерес в ROLE.За повече информация можете да се свържете директно с нас : +35989 513 3336Всички документи ще бъдат разглеждани строго конфиденциално.

Лиценз 3469 / 18.01.2018г

Contact Information

Phone: +359895133336

JobTiger Banner