Експерт корпоративен данъчен контрол
София
длъжност на непълно работно време

Експерт корпоративен данъчен контрол

София длъжност на непълно работно време

Описание на позициятаЗа Нас:

Bulwork е водеща агенция за подбор на квалифицирани специалисти в сектори ИТ, Телекомуникации, Електроника, Аутомотив и Финанси в България с повече от 23 години значимо присъствие на пазара, доказала се като лидер в подбора на високотехнологични кадри. Благодарение на висококвалифицирания ни екип от служители, в Bulwork предлагаме услуги на най–високо ниво, оправдаващи доверието и очакванията както на клиентите, така и на кандидатите ни.

Нашият доверен клиент е:

Водеща финансова организация със сериозно присъствие на българския пазар. Те предоставят висококачествени услуги на своите клиенти от самото си създаване и са носители на много и различни награди през годините. Благодарение на отличните си условия на труд, компанията успешно привлича и задържа таланти, предлагайки им възможности за непрекъснат професионален растеж и развитие.

В стремежа си да затвърдят позициите си и да постигат нови успехи, те изключително разчитат на своя екип от специалисти. Ето защо на този етап са в процес на търсене на нови таланти и биха искали да намерят и назначат отговорен, мотивиран и сериозен професионалист, който да се присъедини към тях на позиция:

ЕКСПЕРТ КОРПОРАТИВЕН ДАНЪЧЕН КОНТРОЛ

Experience:

За тази позиция търсеният от нас кандидат трябва да притежава:

- Висше образование (Бакалавърска или Магистърска степен) в сферите Счетоводство и Контрол, Финанси, или друга релевантна икономическа специалност;
- 4+ години професионален опит в областта на счетоводство или финанси;
- 4 години опит с корпоративни данъци и контрол вкл. и задълбочени познания по текущото данъчно законодателство и регламенти;
- Работно ниво на английски език (устно и писмено);
- Отлична компютърна грамотност.

Offer:

Компанията може да Ви предложи:

- Много добро възнаграждение и отличен допълнителен социален пакет;
- 24+ дни платен годишен отпуск;
- Хоум офис (няколко дни месечно може да се работи от вкъщи);
- Допълнителни финансови бонуси;
- Обучения/сертификати, екипни събирания;
- Професионално израстване и развитие.

Ако разпознахте себе си в описанието по-горе и имате интерес към тази професионална възможност, не се колебайте веднага да ни изпратите ваше актуално CV (автобиография) на български или английски език.

Конфиденциалността на получените кандидатури е гарантирана спрямо изискванията за закона за личните данни. Само одобрените по документи кандидати, ще бъдат поканени на интервю.
Кандидатите не заплащат такси на агенцията – услугите за тях са абсолютно безплатни!

БУЛУЪРК КЪМПАНИ ООД – агенция за ИТ подбор (лиценз No 2107 от 01.09.2016, издаден от МТСП).

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner