ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Регистрация за работодатели за есенните кариерни форуми на живо и онлайн
Продължават регистрациите за работодатели за есенните кариерни форуми на живо и онлайн: До края на август за Дни на кариерата в УНСС важи и 10% отстъпка за ранно записване с JobTiger Wallet.

* НОВО: ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Нови възможности в JobTiger.bg

Направете обявите си за работа в JobTiger.bg още по-привлекателни с анимиран .gif или специално изображение за споделяне в социалните мрежи.

Вижте как да изберете отделно изображение за още по-добро визуализиране!
Блог за психология на start-up компании в помощ на стартиращите предприемачи

Start-up културата и средата за предприемачество се развиват и в България, същевременно много аспекти често остават пренебрегнати при новостартиращите компании главно заради липса на житейски и корпоративен опит. В новия блог за психология на start-up компании, създаден от колежката ни Наталия Цветанова, можете да се запознаете с професионални изследвания и споделен опит, насочени именно към стартиращи предприемачи.

Наталия Цветанова е дипломиран магистър – психолог по Организационна и Трудова психология към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и ръководи отдел Подбор в JobTiger.
Race for the Cure 2022 – бъди розова светлина за живота!

Четвъртото българско издание на най-голямото благотворително спортно събитие в Европа в подкрепа на болните от рак на гърда ще събере стотици в Южен парк на 25 септември, а стартовата точка е Статуята с гълъбите.

Можете да се регистрирате като индивидуален участник или поканете семейството си, приятели, колеги, познати и регистрирайте вашия отбор на подкрепата тук - https://bit.ly/RFTCBg2022participate

Повече информация за събитието можете да намерите в статията на CancerCare.bg в HR Industry
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
  • Прекалено заети сме, за да се погрижим за своя бизнес
  • Как се въвеждат графиците за работа и могат ли да се правят промени в тях?- съвети от юристи и експерти