ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Планирайте своята HR година с JobTiger.events!
В началото на м. ноември ви представихме нашия „Годишен календар: Събития“ 2020 и повече от 70 компании вече се възползваха от различните възможности за ранно записване.

С негова помощ вие също бихте могли да планирате участието си в изложенията ни през 2020 г. Повече информация във връзка със събитията, таксите за участие и начините на регистрация бихте могли да откриете в календара, както и в страницата на всяко събитие.

До края на годината и вие може да се възползвате от специалните ни предложения за ранно записване на преференциални цени.

Оставаме на разположение, в случай, че е необходима допълнителна информация и съдействие:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
HR Industry се разраства и вече има HR Tech и HR StartUp зони

Щастливи сме да ви съобщим, че изложението HR Industry се разраства. Следващото издание на събитието през февруари 2020 г. ще разполага с две нови зони с обособени пространства за изложители – HR Tech и HR Startup.

HR Tech зоната е предназначена за компании, представящи технологични иновации и услуги в сферата на човешките ресурси, а в рамките на HR Startup посетителите ще могат да се запознаят със стартиращите компании в сектора. Компаниите в HR Startup зоната ще могат да се възползват от по-ниски цени за регистрация.

Деветото издание на станалото вече традиция за HR общността изложение HR Industry ще се проведе на 6 февруари 2020 г. в Интерпред – СТЦ София.

Регистрациите на преференциални цени са в сила до 31 декември!

За повече информация може да се вържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
Третото издание на Employer Branding Forum 2019 - "Битката за талантите" ще се проведе на 12 декември 2019 в София

b2b Media и JobTiger имат удоволствието да ви поканят на предстоящото трето издание на работодателския форум “Битката за талантите”. Събитието ще се проведе на 12 декември в София.

Под мотото "Нов свят на работното място" форумът се фокусира върху най-успешните кампании за изграждане на работодателска марка. В отделните презентации ще се дискутират горещи теми като нуждата от посланици на марката, иновациите при ангажиране на служителите, позициониране на компаниите като атрактивни работодатели и др.

Събитието ще предостави чудесна възможност за изграждане на контакти, за споделяне на опит и за популяризиране на добрите практики.

Повече за темите, участниците и програмата, вижте на сайта: https://talents.b2bmedia.bg
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
90 работодатели и 6500 посетители на „Дни на кариерата“ в секторите Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти

На 28 ноември 2019 г., в УНСС, се проведе юбилейното десето издание на единствения специализиран кариерен форум в икономическия сектор: Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

Юбилейното издание на форума събра на едно място рекорден брой компании, предлагащи възможности за кариерно развитие и студенти от различни университети, търсещи стаж или работно място в посочените сектори. В рамките на стогодишнината на Университета за национално и световно стопанство, тази година изложението се разшири и позиционира 100 щанда на 90 компании и организации от гореспоменатите сектори, а посетителите бяха 6500 души. Нарастващата бройка на фирмите и посетителите определено доказва полезността на събитието и желанието на младите хора да потърсят своя стаж или работа чрез този форум.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Това беше последното събитие от календара на JobTiger за 2019 година. Очакваме ви отново и през следващата година – завръщаме се през пролетта с най-мащабния форум за студентски стаж и кариера – Национални дни на кариерата 2020.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Новият EMPLOYER BRANDING профил на JobTiger.bg

Ние от JobTiger създадохме услуга, която Ви дава възможност да комуникирате всичко, което е важно за Вашите бъдещи служители по атрактивен и подреден начин, на едно място.

Новият Employer Branding профил е инструмент, чрез който можете да представите информация в следните категории:
  • Дейност на компанията;
  • Офис локации;
  • Социални и материални придобивки;
  • Продукти, екип, офис пространства, зони за почивка;
  • Всички отворени позиции за работа в компанията;
  • Процес на кандидатстване и интервю за работа;
  • Вашите служители споделят (кратки интервюта със служители);
  • Виртуален ментор.
Освен всичко това, ще получите уникалната възможност да публикувате неограничен брой Брандирани обяви на сайта www.JobTiger.bg, напълно безплатно. Така Вие и Вашите бъдещи служители ще можете да се възползвате максимално от ползите на Employer Branding инструмента.

За демонстрация и повече информация, моля свържете се с нашия екип:
sales@jobtiger.bg
02 4918 017/ 20
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Програмиране, изкуствен интелект, киберсигурност – водещи теми на Global Tech Summit

Над 2500 разработчици на софтуер и ИТ професионалисти се очаква да посетят тазгодишното издание на Global Tech Summit, което ще се проведе в периода 10-12 декември в НДК. Под шапката на най-големия технологичен форум в Източна Европа са обединени специализираните конференции за програмиране и нови технологии Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech, които формират най-мащабното събитие за програмиране и технологии в страната.

Събитията дават достъп до и специалните зони “Community Zone”, “Tools & Platforms” и #JobsAhead. Пространството “Community Zone” е място, където посетителите могат да се запознаят с представители на технологичните общности в страната и чужбина, да се срещнат със съмишленици и да разширят контактите си. “Tools & Platfoms” ще даде възможност на посетителите да тестват различни средства за разработка и да разширят професионалните си познания. #JobsAhead е зона за кариерно развитие, където посетителите ще могат да се информират за отворените позиции и възможности за работа на щандовете на софтуерните компании.

Регистрацията е отворена на сайтовете на всяко от отделните събития – Java2Days, CodeMonsters и AI&Smart Tech. За улеснение на желаещите, регистрации се приемат и на е-mail: contact-gts@innovationcenter.tech.

JobTiger е медиен партньор на Global Tech Summit 2019.