ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
NDK 2013
„Национални дни на кариeрата 2013“ стартират на 12 март в София
Дванадесетото издание на най-големия кариерен форум в България стартира на 12 март в София., Национален дворец на културата, ет. 5.

И тази година форумът ще се проведе в седем града – София, Варна, Велико Търново, Русе, Свищов, Пловдив и Бургас, в периода от 12 март до 3 април.

На Форума студентите и младите специалисти ще имат възможност да изберат най-подходящата компания и длъжност за начало на своята професионална реализация. Нещо повече – в момента се провеждат предварителните срещи със студенти, на които специалистите от JobTiger ще дадат съвети за търсенето на работа или стаж по време на кариерния Форум и правилната подготовка на документите за кандидатстване.

До момента, участие са заявили 100 компании от различни бизнес сектори, които ще представят своите стажански програми и свободни позиции. Утре е последният ден за записване на работодатели за софийското издание на Форума.

В софийското издание на форума със специален щанд участва и кампанията на Европейската комисия под надслов „Младежта в движение“. Там ще бъдат представени различни образователни програми и инструменти за европейска мобилност.

Официален спонсор на форум „Национални дни на кариерата“ за десета поредна година е Нестле България АД.

Научете повече за форума:
Дати и места на провеждане
Условия за участие на работодатели
Предварителни срещи за студенти

Подробна информация за форум "Национални дни на кариерата 2013" можете да научите и на 02 49180 18 /22 или office@jobtiger.bg, Елеонора Тодорова, Полина Декова.
 
XVIII HR Weekend
Предложете вашия
„Работодател на месеца“
Green Future Forum |
4 – 7 март 2013
Rabotodatel na meseca
Eventex Awards |
Награждаване | 6 март 2013
 
 
Новини от Kosher-a
Kosher.bg с нови функционалности
Kosher.bg претърпя метаморфоза и вече има нов облик. Платформата има подобрен интерфейс с лесно и бързо достъпна информация на началната страница.

Подобрени са и функционалностите за управление на клубовете и предстоящите събития. Добавени са и категории на клубовете, от които всеки клуб може да избере една, определяйки своята принадлежност.

Най-интересното е, че всяка активност на клуба и неговите членове генерира точки, които се сумират автоматично. Колкото повече точки има клуба, толкова по-висока позиция заема в класацията за най-активен клуб. Активните клубове си осигуряват по-предни позиции и това ги прави видими за компании, които търсят амбициозни студенти с идеи, които да подкрепят.

Какво предстои в Kosher.bg:
За втора поредна година основният партньор на Kosher.bg – УниКредит Булбанк, стартира програмата Моята банка на бъдещето 2.0. Това е програма, която разкрива нови възможности и дава поле за разгръщане на потенциала на младите хора в реална работна среда.
Планира се в програмата да бъдат включени проекти по:
  • Корпоративно и инвестиционно банкиране
  • Банкиране на дребно и информационни технологии
  • Иновации и развитие на бизнеса
  • Маркетинг и комуникации
Използвайте новите функционалности на Kosher.bg и следете възможностите, предоставени от партньорите ни.
 
Интересно от JobTiger.tv
Национални дни на кариерата 2013 – Защо и как да участваме?

Задава се дванадесетото издание на „Национални дни на кариерата“. Нашите колеги от отдел “Подбор” ще ви кажат някои от най-важните неща…

Препоръки за успешно CV
Шефката на Yahoo отряза работата от вкъщи
HR Industry 2013 – отзивите
Новият заместник-ректор „Институционално развитие” на АУБ е Владимир Борачев
Любопитно от JobTiger Блог
Фоторепортаж от HR Industry 2013

Вижте как протече второто издание на HR Industry в снимки.

Топ 3 съвета за телефонното интервю
Има ли цяр за “ужаса от работата”?
“Къде се виждате след 5 години”?
Да се откроите от кандидатите – една от тайните на успешното интервю