ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Събития 2021 на JobTiger
Ето че встъпихме в месец ноември и по традиция започваме записванията за годишния ни календар от предстоящи събития.

Щастливи сме да споделим, че подготовката за бъдещите ни изяви на живо и онлайн приключи и вече можете да запишете компанията си за нашите кариерни и HR събития през 2021 г.

Независимо от предизвикателната 2020 г., ние вярваме, че бизнесът трябва да продължи и ще работим за тази цел и през следващите 12 месеца.

Каним ви да започнете планирането на годината с нашия годишен календар от събития. По-гъвкав, адаптивен и с планиране на събития на живо, както и онлайн за най-знаковите кариерни форуми в страната. За първа година и звездният четвъртък на HR бранша – HR Industry ще се проведе изцяло онлайн.

За повече информация може да се свържете с нас на:
E: events@jobtiger.bg
T: +359 88408 6003
    +359 884 070 906
    +359 882 364 456
    +359 2 491 80 10
JobTiger Wallet
Освен годишния календар, се вълнуваме да споделим с вас и някои промени в условията за участие, които сметнахме за наложителни в контекста на непрекъснато променящата се среда. Тази година решихме да предоставим на клиентите си повече гъвкавост при управлението на услугите, които използват. Създадохме предплатения план JobTiger Wallet, за да се адаптираме към бързите промени и да ви дадем възможност да получите услугите си точно когато ви трябват и на по-добра цена.

Как работи?
В определен срок можете да заявите участието си в събитие, да предплатите сумата със значителна отстъпка и да потвърдите или отмените участието си в събитието до месец преди датата му. Така сумата не се губи, а остава при нас като кредит за бъдеща услуга. Кредитът може да се използва до края на 2021 г.

За повече информация за JobTiger Wallet може да се свържете с нас на:
E: events@jobtiger.bg
T: +359 88408 6003
    +359 884 070 906
    +359 882 364 456
    +359 2 491 80 10
Готови ли сте за последните за 2020 г. събития от поредицата „Дни на кариерата“?

Вече стартира регистрацията за събитията на JobTiger през 2021 г., но на 26 ноември ви очакваме в УНСС, а на 1 декември виртуално на Дни на кариерата 2020: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти.

В двете събития ще вземат уастие над 30 компании. Всички те ще се включат в събитията, за да открият добре подготвени и комуникативни млади хора, иначе казано, за да открият своите бъдещи служители. Това безспорно е една отлична кариерна възможност.

По време на Дни на кариерата младите хора ще имат възможността да научат повече подробности за компаниите, да разберат същността на работата и да се запознаят с вакантните позиции, обявени от тях.

Регистрацията за участие на работодатели все още е отворена. Повече информация може да получите и от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 024

Вход за посетители на живо e СВОБОДЕН, с препоръчителна регистрация.
Вход за посетители онлайн e СВОБОДЕН, със задължителна регистрация.


Събитията се организират от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg е силен канал за комуникация и представяне

ВИЖ РАБОТОДАТЕЛИТЕ!

Нашият сайт JobTiger.bg постоянно се развива в крак със световните тенденции, като поставя на фокус работодателската марка с Employer Branding услугата.

Услугата представя пълноценно работодателско представяне по отношение на грижата за служителите под формата на независим и авторитетен канал за информация.

Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание с динамично управление на информацията. Специализираната страница съдържа информация на едно място – всичко, което интересува кандидата на всеки етап от процеса по подбор с по-добро индексиране от търсещите машини.

Скъсява дистанцията между Вашата компания и бъдещите Ви служители.

Създаването на вашето виртуално представяне е крачка към дългосрочната мисия за представяне, разгласа и популяризация на предпочитания работодател.

За индивидуален поход към Вашите нужди и повече информация за услугата – екипът на JobTiger е на ваше разположение на office@jobtiger.bg.
Как успешно да промените кариерата си?

Искате ли да рестартирате кариерата си и да поемете в нова посока?

Широко разпространената представа, че като тийнейджъри избираме професия, която ще упражняваме цял живот, има недостатъци. Основният е, че не отчита личностното развитие на индивида и промените, които настъпват с времето в кариерната среда, неговите нужди, приоритети и често житейската ситуация. Вторият е появата на изцяло нови професии, възникнали в отговор на нови предизвикателства в технологичната и социалната среда. Търсените професии днес може да не са съществували, когато сте решили да се съсредоточите върху обучението си.

Вижте всички причини да изберете промяна в Zaplatomer.bg.
Спад на обявите за работа през октомври

Положителната тенденция през последните месеци не продължи и през м. октомври наблюдаваме спад на публикуваните обяви за работа. Броят на обявите е намалял с 13% спрямо предходния м. септември и е с 24% по-малък спрямо същия период през 2019 г.

Броят на обявите е и с 19% по-нисък от нивото преди корона кризата у нас.

По-малко предложения за работа се наблюдават в почти всеки един сектор. Единствено изключение прави секторът „IT“, където през октомври броят на обявите е нараснал с 8%.

Вижте целият анализ в JobTiger.tv.
ОНЛАЙН сертификационно обучение на кариерни консултанти по програмата GCDF

Фондация на бизнеса за образованието организира ОНЛАЙН сертификационно обучение за кариерни консултанти, което ще се проведе през декември 2020 и януари 2021 (датите ще бъдат уточнени допълнително). Насочено е към специалисти от частния и неправителствения сектор, както и публични организации (Центрове по кариерно ориентиране / подкрепа за личностно развитие, общини, бюра по труда, училища и др.).

Обучението се провежда по международната програма Global Career Development Facilitator, по която от 2005 г. досега у нас са обучени над 1000 специалисти, практикуващи в средното и висшето образование, бизнеса, неправителствени организации и институции. Освен в България, програмата се прилага в Румъния, Македония, Гърция, Турция, Кипър, Германия, Португалия, САЩ, Канада, Австралия, Нова Зеландия, Китай, Япония, Тайван и др. Повече информация за сертификата можете да намерите на: http://bulgaria.nbcc.org/bg/ (на български).

Водещ на обучението е Наталия Николова – психолог и обучител, с богата специализация и практика в сферата на личностното развитие, кариерно консултиране и човешките ресурси. По време на цялото обучение тя ще бъде на разположение на обучаемите за споделяне на опит, обратна връзка и насоки.

Таксата е 480 лв. с ДДС и включва 120 часа обучение, материали и супервизия и издаване на международен сертификат, валиден за период от 5 години.

Записване – до 30.11.2020 на имейл Nevena.Rakovska@gmail.com.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
#FutureMakers2020: безплатни онлайн събития за кариерно и личностно развитие

#FutureMakers2020 е серия от безплатни онлайн събития за кариерно и личностно развитие, организирани от младежката кариерна платформа NEXTSTEP.bg. Форматът е отворен към всички, които търсят идеи за следващите стъпки от своята реализация, или пък просто имат нужда от мотивация и вдъхновение.

На 21 ноември основното събитие ще разкаже историите на 11 момичета и момчета на възраст от 17 до 30 години, намерили своето призвание в различни сфери. Участниците също така ще могат да се срещнат в реално време с различни организации и компании, предлагащи кариерни възможности за младежи. Програмата се допълва от четири уебинара, посветени на теми, свързани с кариерното развитие, които ще се проведат в седмиците преди и след деня на основното събитие.

За повече информация и безплатна регистрация: https://futuremakers.nextstep.bg/programa/
Access MBA и Access Masters Tour – само на 23 и 24 ноември онлайн!

Само на 23.11, може да се запознаете с топ МBA програми на онлайн събитието @AccessMBA!

Като партньори на събитието ти гарантираме, че можеш да се възползваш от:
• Онлайн срещи с топ бизнес университети
• Персонални съвети от MBA експерти
• Лични онлайн разговори с директори по прием
• Информация за стипендии

Заслужава си. Регистрирайте се още днес
https://www.accessmba.com/link/GAd

A готов ли си да обиколиш света виртуално? Избери перфектната Магистърска програма. Очакват те топ университети с вълнуващи образователни програми. Научи всичко за тях на онлайн информационни срещи и презентации. Регистрирай се за Access Masters онлайн на 24.11: https://www.accessmasterstour.com/link/GAe