ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Стартира регистрацията на работодатели за „Национални дни на кариерата“ 2016
За петнадесета поредна година най-мащабният кариерен форум в България ще събере на едно място утвърдени български и международни компании, предлагащи стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори. Очаква се и през 2016 г. събитието да бъде посетено от близо 20 000 студенти и младежи от цялата страна.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” стартират в София на 15 март в „Национален дворец на културата“, а след това ще се проведат в още 6 града – Варна, Русе, Велико Търново, Свищов, Пловдив и Бургас.

Тази година, освен с кариерен щанд, фирмите могат да участват и в специално организирани дискусионни панели, по време на които ще бъдат обсъдени най-добрите практики при търсене на работа, възможностите за реализация в производствения, финансовия и автомобилния сектор, особеностите в ИТ сферата и други. В дискусиите ще могат да участват представители на 4 компании, като освен тях, ще има и модератор от страна на JobTiger.

Фирмите, желаещи да се включат във форума, вече могат да се регистрират за участие и да се възползват от преференциалните цени, валидни до 12 февруари 2016 г.!

За повече информация и записване посетете national.careerdays.bg.

Събитието се организира от JobTiger, с генералното спонсорство на Нестле България.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Регистрацията за HR Industry 2016 продължава. Запазете своето място сега!

На 11 февруари 2016 г., в Хотел Хилтън, София, ще се проведе петото издание на специализираното изложение HR Industry.

Разнообразието от компании доведе през годините до много позитивни резултати – всяко издание на HR Industry се превръщаше в платформа за генериране на нов бизнес, нетуъркинг и имиджово позициониране. А ето и някои оценки на събитието, които споделиха пред нашия екип участниците в миналогодишното издание.

„Причината и тази година да участваме в HR Industry е, че самият формат на изложението е изключително подходящ за нашата индустрия“, заяви Светлин Иванов, управител на Agenda Training Solutions. Той добави също, че подобни инициативи подпомагат процеса по постигане на по-висока професионална прозрачност и затвърждаване на стандартите в сферата на HR.

„Основната причина, поради която участваме във форума HR Industry е, че можем да представим нашата компания пред голям брой мениджъри от големи международни и български компании. По този начин представяме нашите услуги и можем да спечелим нови партньорства. Форумът изцяло отговаря на нашите нужди и мисля че организаторите успяват да се справят с добрата организация и канят нужните хора, с които имаме интерес да се запознаем“, каза Кирил Бораджиев, Директор „Продажби“ в HRS България.

„Ние сме от хората, които поддържаме нуждата от събитието HR Industry, като нямащо аналог на пазара в страната и подкрепяме изцяло ползите“, сподели Албена Паралингова от A3-VD, консултантска агенция.

Ако смятате, че и вие можете да се възползвате от предимствата, генерирани от включване в предстоящия форум, не се колебайте да заявите участие. Регистрацията за участие продължава!

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За поредна пета година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са JobTiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.
 
Интересно от JobTiger.tv
Светлозар Петров за HR Industry 2016 – историята, причините, съветите за успешно участие

На 11 февруари 2016 г. в Хотел Хилтън, София, ще се проведе петото издание на специализираното изложение HR Industry.

За предстоящото издание на HR Industry, възможностите и очакванията пред него, разговаряме със Светлозар Петров, управител на JobTiger.

  • Професия микробиолог – д-р Александър Колевски
  • Coca-Cola Enterprises на „Дни на кариерата“ в УНСС: Имайте предварителна идея каква работа търсите
  • „Преследвайте само цели, постигането на които ще ви направят щастливи“
  • УниКредит Булбанк на Дни на кариерата в УНСС: „Участваме, защото искаме да бъдем близо до младите хора“
  • 15 универсални бизнес истини (I)
  • Как изглеждат успешната автобиография и мотивационно писмо?
  • Paysafe Group на Дни на кариерата в УНСС: „Драстично ще увеличим служителите си в България“
  • Четири важни точки, по които ви оценяват на интервюто за работа
  • Приложения, улесняващи живота на фрийлансъра (продължение)
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Employer Branding MasterClass с Брет Мичингтън

На 18-ти март ще се проведе първият и единствен в България Мастър клас на тема EMPLOYER BRANDING: Kак да изградим бранд, който привлича талантите.

Лектор на събитието е Брет Мичингтън - световно признат експерт и автор по темата, обучил хиляди бизнес лидери и мениджъри в 50 града, в 30 страни по цял свят.
 • Как да развиете бранд, за който всички искат да работят?
 • Какво отличава вашата компания и как да го покажете?
 • Как топ компаниите привличат и задържат топ таланти?
 • Каква е ролята на новите технологии и социалните мрежи?
 • Кога Работодателската Марка се превръща в дългосрочна инвестиция с висока възвръщаемост?

Това са само част от темите, които ще бъдат обсъждани по време на събитието. Подгответе още въпроси, които ви вълнуват, и се присъедините към това уникално обучение!

Специално за клиентите, потребителите и партньорите на JobTiger, организаторите предоставят 10% отстъпка от цената на билета с ПРОМО КОД: JOB10TIGER

Научете повече за Брет Мичингтън и Employer Branding Мастър клас на официалната страница на събитието: http://employerbranding.tothetop.bg/
BizzIT – Благотворителна конференция за IT бизнеса в България

BizzIT е еднодневна благотворителна конференция, организирана от Webrika и Startup Masters. Конференцията ще се проведе на 23.01.2016г. от 10:00 ч. в зала 3 на НДК. Елате и ще научите много за IT бизнес сектора в България, ще имате възможност да се запознаете с едни от най-успелите и интересни хора от сцената през последните години, а също и да чуете формулите им за успех.

България се утвърждава като една от най-атрактивните IT и StartUp дестинации в света и чрез BizzIT искаме да покажем това на аудиторията, представяйки някои от хората, стоящи зад този процес.

Присъстващите ще се срещнат с ръководители и представители на големи IT компании, организатори на StartUp конференции, както и млади предприемачи и IT специалисти, които ще споделят знанията и опита си в тази сфера.

Билетите за BizzIT вече са в продажба, а всички събрани средства ще бъдат дарени за лечението на Любомир Еленков.

Интервю със Симеон Прусийски, един от организаторите на BizzIT може да видите в JobTiger.tv.
Брайън Трейси на живо в България

На 11 март 2016 г. в София, ще имате възможността да чуете на живо един от най-добрите бизнес лектори в света - Брайън Трейси.

В целодневния практически семинар, той ще сподели някои от най-забележителните идеи, които ще ви помогнат да постигнете изключителен успех в продажбите, бизнеса и в личен план!

Какво ще научите на семинара на Брайън?

Продажби
 • Привличайте повече клиенти
 • Изнасяйте по-убедителни презентации за продажби
 • Отговаряйте на възраженията и намалете колебанието в клиента
 • Затваряйте повече продажби

Бизнес
 • Постигнете конкурентно предимство на вашия пазар
 • Обслужвайте клиентите си така, че да купуват повече от вас
 • Как повече клиенти да ви препоръчват
 • Увеличете продажбите и приходите си

Личен план
 • Как да определяте и постигате вашите цели
 • Изградете силно доверие и комуникирайте ефективно с околните
 • Управлявайте времето си ефективно и удвоете продуктивността си
 • Фокусирайте се над най-важните си задачи
 • Останете позитивни и мотивирани цял ден

Възползвайте се от най-ниските цени за семинара в Европа и запазете вашите билети тук.