ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Звездният ден на HR бранша тази година е на 9 февруари
След по-малко от месец, на 9 февруари ще се проведе единственото специализирано изложение на HR общността в България - HR Industry.

HR Industry е уникално за HR сектора събитие, което годишно събира над 50 изложители – български и международни компании, доставящи услуги в сферата на човешките ресурси – подбор на персонал, HR софтуер, пейрол, тиймбилдинги, обучения и симулации, трудова медицина, допълнителни придобивки и др. И им дава шанс да представят най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на талантите. Посетителите всяка година са над 700 HR мениджъри, финансови мениджъри, управители и собственици, чиято цел е да се информират за новостите в продуктите и услугите и да намерят правилните доставчици за техните нужди. Тази година събитието ще се проведе онлайн – лесно и безопасно и с достъп от всяка точка на света.

След многото промени, които донесе 2020 година, навярно сте и любопитни, и заинтересовани да разберете кои сега са най-добрите HR практики и услуги. Новостите ще бъдат представени на 9 февруари 2021 г. от 10:00 до 16:00 ч. по време на юбилейното десето издание на HR Industry. Традиционният Звезден ден на HR бранша ще се проведе за първи път онлайн – безопасно, лесно и достъпно за всеки от всяка точка на света!

Ако сте компания, чийто продукти и услуги са в сферата на човешките ресурси, това е мястото, където ще можете да се представите пред правилната аудитория и да докажете, че сте доверен партньор!

Пълните условия за изложители и типовете пакети може да разгледате тук.

HR Industry 2021 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger с генералното спонсорство на MetLife.
Продължава регистрацията за кариерните събития на JobTiger

Първото кариерно събитие в календара ни за 2021 г. е двадесетото юбилейно издание на най-големия кариерен форум в страната „Национални дни на кариерата“ 2021. Форумът ще стартира на 9 и 10 март 2021 г. в София, след това ще продължи в Пловдив на 16 март, Свищов – 18 март, Варна - 22 март, Русе – 24 март, Габрово – 29 март, Велико Търново – 31 март. Двадесетото издание на „Национални дни на кариерата“ 2021 ще завърши с Виртуален ден на 8 април 2021 г. в платформата на Brazen Technologies.

Осмото издание на първото в България изцяло онлайн кариерно събитие - Виртуални дни на кариерата, ще се проведе на 10 юни 2021 г.

Есенните събития на JobTiger ще стартират с „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Форумът ще се проведе в София на 7 октомври 2021 г., в Пловдив на 12 октомври 2021 г., във Варна на 14 октомври 2021 г., в Габрово на 19 октомври 2021 г. и Виртуален ден - на 20 октомври 2021 г.

Последното кариерно събитие за годината - „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 23 ноември 2021г. в УНСС и виртуално на 25 ноември 2021 г. в платформата на Brazen Technologies.

А в настоящата криза, засягаща силно и пазара на труда, JobTiger осъзнава важността да продължи да бъде най-добрият посредник между търсещите и предлагащите работа. 2020 г. не беше лека и както хората, така и фирмите са изправени пред предизвикателства, несигурност и непредсказуемост на всички нива. Рисковете в планирането на разходите са големи и бюджетирането се превърна в сложна задача с много неизвестни. През 2021 година по-гъвкавият подход ще бъде търсен от всички ни за повече ефективност. Ето защо, въпреки че дори и в HR бранша цените на услугите се покачват, JobTiger не само ще задържи, но и ще намали цените за участие в събитията си! С новия предплатен план JobTiger Wallet компаниите вече могат да постигнат най-добрите резултати чрез най-подходящите за текущите условия решения. JobTiger Wallet е начинът компаниите да намалят разходите си, като в същото време се възползват от повече свобода в планирането по време на пандемия, за да могат и през идната година да се срещнат първи с някои от най-добрите кандидати на пазара на труда.

Разгледайте календара със събития на JobTiger за 2021 г. тук.

Повече информация във връзка със събитията, пакетите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от нашия екип:
events@jobtiger.bg
+359 884 086 003
+359 884 070 906
+359 882 364 456
 
20 ГОДИНИ JOBTIGER
Employer Branding – едно дълго пътуване

Както е типично за JobTiger, не чакахме времената да се променят сами, а действахме, за да подпомогнем промяната. Партнирахме на всевъзможни събития и прояви с тематика Employer Branding, но главно – започнахме работа с клиентите си, така че там, където е необходимо, да подпомогнем операциите им. Когато по-късно b2b Media създадоха „Битката за талантите“ и Employer Branding Awards, съсредоточихме голяма част от подкрепата си там поради изключителната им практическа насоченост.
Междувременно също трупахме практически опит.

  • Заплатите по длъжности и региони в България – от услуга в JobTiger.bg до Zaplatomer.bg
  • Industria.bg – Индустриалната карта на България
  • Виктория Блажева – специалистите по ЧР и по комуникации трябва да са първи приятели
  • Проектът за Тракия икономическа зона – детайлен поглед върху пазара на труда
  • Кристина Щерева – JobTiger са лидери и иноватори на пазара на труда
  • Виртуални дни на кариерата – навременната иновация
  • Георги Узунов – JobTiger успя да съкрати дистанцията между бизнеса и университетите
  • Специални проекти на JobTiger
  • Андрей Делчев – търся ли нови хора или нови социални политики, първо звъня на „тигрите“
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Обявите за работа достигат ниските нива от първия локдаун през пролетта на 2020 г.

През декември вече отчитаме двуцифрен спад на предложенията за всички отрасли

Започналата през октомври 2020 г. негативна тенденция при броя на публикуваните обяви за работа във водещите сайтове у нас, засили осезаемо цифровите си (и социални) отражения през декември. Редовният месечен анализ на HR компанията и кариерен сайт JobTiger отчита с 19% по-малко нови предложения за работа спрямо предходния месец ноември 2020 г. И цели 44% по-малко обяви за търсене на нови служители спрямо декември 2019 г. Така нивото на публикуваните предложения достигна отново ниските си стойности от пролетта на миналата година – малко след началото на коронакризата.

Още миналия месец ви информирахме, че негативната тенденция на все по-малко публикувани обяви вече засяга всички сектори у нас. За жалост, през декември вече отчитаме, че този спад е пораснал до двуцифрен за всички отрасли.

Вижте кои са секторите с най-голям спад в JobTiger.bg.
Финансова грамотност за начинаещи: пазете се от излишни заеми, кредити и овърдрафти

Как да не се загубим в условията, които ни предлагат различните финансови и кредитни институции и за какво да внимаваме?

Основният принцип на отговорното финансово поведение е да харчим по-малко, отколкото печелим. Известният американски радиоводещ и съветник по лични финанси Дейв Рамзи казва, че личните финанси са само 20% знания и 80% поведение. Финансовата грамотност не включва само знания, но е необходима и промяна в поведението и навиците. Често заимстваме тези навици от нашите родители, защото ставаме свидетели на собственото им финансовото поведение.

Липсата на финансови ресурси не е само следствие от ниска заплата. Това може да засегне и притежателя на кредитната карта, който не управлява добре средствата си. Отговорното потребление е крайъгълният камък на финансовата грамотност.

Вижте всички съвети в Zaplatomer.bg.
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg - силен канал за комуникация и представяне

ВИЖ РАБОТОДАТЕЛИТЕ!

Нашият сайт JobTiger.bg постоянно се развива в крак със световните тенденции, като поставя на фокус работодателската марка с Employer Branding услугата.

Услугата представя пълноценно работодателско представяне по отношение на грижата за служителите под формата на независим и авторитетен канал за информация.

Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание с динамично управление на информацията. Специализираната страница съдържа информация на едно място – всичко, което интересува кандидата на всеки етап от процеса по подбор с по-добро индексиране от търсещите машини.

Скъсява дистанцията между Вашата компания и бъдещите Ви служители.

Създаването на вашето виртуално представяне е крачка към дългосрочната мисия за представяне, разгласа и популяризация на предпочитания работодател.

За индивидуален поход към Вашите нужди, отстъпка с JobTiger Wallet и повече информация за услугата – екипът на JobTiger е на ваше разположение на office@jobtiger.bg.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Започна кандидатстването за Employer Branding Awards 2021

Компаниите в България отново влизат в битка за титлата "Успешен работодател". Тези отличия са за иновациите в управлението на талантите, за новите успешни стратегии в HR, особено във времена на пандемия и бизнес предизвикателства.

2020 година донесе много промени и за служителите, и за работодателите. Водещите компании осъзнават факта, че са необходими нови стратегии за привличане и ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж, независимо от трудностите.

Създаването на положителна нагласа сред служителите към марката, за която работят изисква същата степен на фокус, грижа и допълнителни усилия, която отдавна се прилага при ефективното управление на различни утвърдени брандове - продукти или услуги. С нарастването на огромния интерес към брандинга на работодателите в световен мащаб в призовете тази година ще се търсят новите подходи и иновативните стратегии за employer branding.

Годишните награди на b2b Media отличават бизнеси и личности за постижения в областта на изграждането и утвърждаването имиджа и популярността на Работодателския бранд!

Кандидатстването е в периода 6 януари - 7 февруари 2021 г.

Церемонията по официалното награждаване ще е на 12 февруари.

Отличията ще бъдат връчени онлайн, но в събитието ще участват професионалисти, официални гости, медии и жури.

Повече за събитието и кандидатстването вижте на: https://talents.b2bmedia.bg
Курс: Facebook & Instagram маркетинг

Осигури си кариера, която е в топ 10 на най-търсените в света!
Запиши се за интензивен 1-месечен онлайн курс за Facebook & Instagram маркетинг на IT Step, като можеш да се възползваш от 10% отстъпка с промокод: tiger.


https://edu.itstep.bg/bg-product-details-101.html

На края на курса ще можеш да:
 • Правиш качествен анализ на рекламни кампании
 • Създаваш въздействащи рекламни послания
 • Таргетираш рекламите си правилно
 • Създаваш ефективна рекламна стратегия във Facebook и Instagram
 • Правиш анализ на дейностите на конкурентите в социалните мрежи
 • Работиш с платформите Business Manager, Ads Manager и Creator Studio

Защо Kомпютърна академия IT Step?
Предлагат 30% теория и 70% практика.
Ще се учиш от експерти с богат опит.
Курсът продължава само месец, но покрива особено важни знания.

Посети онлайн магазина им и се запиши още сега!