ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Продължава регистрацията за есенните кариерни събития на JobTiger
Есенните събития на JobTiger ще стартират с „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Форумът ще се проведе в София на 11 октомври 2018 г., в Пловдив на 15 октомври 2018 г. и Варна – на 17 октомври 2018 г. и 44 компании са заявили участието си в поредицата от специализирани кариерни събития.

До края на м. юли е в сила предложението за ранна регистрация на преференциални цени за събитията „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Организатор на събитието е JobTiger.

Деветото есенно издание на специализирания форум „Дни на кариерата” в секторите Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти ще се проведе на 29 ноември 2018 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

До 31 август 2018 г. може да се регистрирате за участие на преференциални цени.

Местата са ограничени!

Повече информация за събитията, таксите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13
02/49 180 22

Направете своята регистрация и бъдете част от най-успешните кариерни форуми в България!
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
JobTiger.bg - Лятна промоция

Следващата седмица настъпва астрономическото лято и все повече си мислим за летните отпуски и къде да ги прекараме.

Не трябва да забравяме, обаче, че за Employer Branding-а отпуск няма, затова е добре да планираме и организираме активностите, свързани с работодателската марка, преди да сме се отдали на морски емоции.

В началото на месец юни обявихме лятна промоция за своите клиенти, които биха искали да се позиционират сред останалите работодатели с уникална визия и изключителни обяви за работа на платформата за търсене и предлагане на работа - www.JobTiger.bg. Не пропускайте да се възползвате от безплатно публикуване на брандирани обяви, да украсите работодателските си профили и да направите крачка напред с JobTiger.bg.

За повече информация:
Email: sales@jobtiger.bg
Тел.: 02 491 80 17/20
 
Интересно от JobTiger.tv
„Кариера или не“ – съветите на един вицепремиер и финансист за успешен старт в кариерата

Икономистът и бивш вицепремиер на България Николай Василев представи новата си книга, посветена на кариерното развитие. „Кариера или не“ е третата книга от този автор. Тя е насочена към младите – ученици, студенти и професионалисти в началото на своята кариера – като дава добре изложени полезни съвети как да придобият нужния опит и как да го „опаковат“ в подходящ търговски вид, така че да успеят да се реализират най-добре на пазара на труда.

„За мен този проект не е комерсиален“ – казва Николай Василев в интервюто пред JobTiger.tv по повод новата си книга.

  • Работа в компания, посветила се на спасяването на хора в открито море
  • Бизнес лидерите говорят за HR: Георги Бачев, LiveArea
  • Magna Powertrain Пловдив разширяват производството си и търсят нови инженери, техници и стажанти
  • Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: ЗАГОРКА
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Присъединете се към десетото юбилейно издание на Webit.Festival Europe!

Световното събитие на България за иновации, технологии и предприемачество Webit.Festival Europe (www.webit.bg) ще се проведе на 26-27 юни в Арена Армеец.

Webit ще има над 10 паралелни конференции с повече от 300 световни лектори. Конференцията “Innovate! & Plenary Session” (Иновации и пленарна сесия) в рамките на тазгодишния Webit.Festival ще бъде повод да бъде нарисувана голямата картина - а именно, каква ще бъде визията на Европа за периода 2030-2050.

През 2018 Webit празнува десет годишен юбилей от първото събитие, проведено в София през 2009 г. https://www.webit.bg/2018/