ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Scale Up Your Career - Конференция от ново поколение
На 26 септември в Интерпред - СТЦ София ще се съберат най-добрите експерти в кариерното развитие и над 30 компании на второто издание на единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и пре-скрининг в България – Scale Up Your Career, организирана от JobTiger и Career Guide.

Посетителите ще имат възможност да се срещнат директно с представители на фирмите участници и да получат реална представа за възможностите за кариера, които предлагат. Голяма част от компаниите ще проведат игри-казуси, чрез които ще определят подходящи кандидати за развитие при тях. За редица от участващите в тези игри, това ще бъде директна възможност за професионална реализация. Регистрацията е безплатна, но местата за участие са ограничени.

Конференцията Scale Up Your Career предвижда:
- интерактивни работилници за кариерно преориентиране и дизайнерско CV;
- казуси на компании, даващи възможност на търсещите работа и работодателите да се срещнат в смислено и ползотворно партньорство;
- изложбен кът на работодателите;

Дните след конференцията ще бъдат допълнени с програма за кариерно развитие за участниците и програма за ангажираност на служителите в компаниите, създавайки условия за устойчиви резултати след събитието.

Конференцията събира на едно място всичко, което е необходимо, за да може участниците да направят следващия голям скок в професионалното си развитие. Регистрацията за посетители е безплатна.

Регистрацията за работодатели е отворена. Повече информация за събитието и начина на регистрация бихте могли да научите на http://scaleupyourcareer.com/za-kompanii или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Преференциалните цени за участие на работодатели в „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти са в сила до 31 август

Повече от 50 компании се записаха вече за участие в „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти. Всички те се възползваха от възможността за регистрация на преференциални цени. Ранната регистрация е отворена до 31 август. Всички компании, които заплатят участие до тази дата, ползват възможността да спестят част от средствата за участието си.

Десетото издание на специализирания форум „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 28 ноември в УНСС.

Всяка година в изложението се включват утвърдени български и международни компании представители на банковото дело, търговията, производството, застраховането, финансови и счетоводни фирми и много други. Всички те анонсират свободните си стажантски и работни места пред младите специалисти.

Събитието се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

Повече информация за събитието и регистрацията за участие бихте могли да получите от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
Повече от 70 компании се регистрираха за участие в „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг в София

На 10 октомври в гр. София ще стартира поредицата от есенни кариерни събития „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Първото събитие ще се проведе в Национален дворец на културата, ет. 5 между 10.00 и 18.00 часа. По традиция форумът има за цел да събере на едно място студенти и млади специалисти с водещите български и международни компании, които търсят служители с умения в областта на информационните технологии, комуникациите и BPO.
В софийското издание на форума ще вземат участие повече от 70 български и международни компании, които ще представят своите свободни стажантски и работни позиции.

За четвърта поредна година, на 14 октомври „Дни на кариерата“: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг ще се състои също и в Пловдив. Подобно на София, компаниите ще имат възможност да се запознаят с местните студенти в Конгресен център на Пловдивски Панаир.

За трети път събитието ще се проведе и във Варна. Датата е 16 октомври, мястото - Rosslyn Dimyat Hotel.

За първи път тази година, форумът ще се реализира и в Габрово – 22 октомври, Технически университет, Библиотека.

Местата за участие са на изчерпване, но засега има свободни места за компаниите, които биха желали да се включат във форума. За повече информация може да се вържете с екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Hitachi Solutions Europe в партньорство с JobTiger Recruitment за своето разрастване в България

Hitachi Solutions е компания, която разбира какво е нужно за успешната дигиталната трансформация на една организация, използвайки най-новите технологии и тяхното плавно интегриране в компании сред публичния и частния сектор.

През 2019 година Hitachi Solutions Europe реши да разшири дейността си с отваряне на IT център в България. Очаква се центърът да заработи през втората половина на 2019 г.

С навлизането си на нашия пазар, Hitachi Solutions се довери на JobTiger Recruitment за свой основен партньор и консултант при подбора на кандидати в България. Традиционно консултантите по подбор се запознаха със спецификата на използваните технологии, естеството на работа и конкретните изисквания за позициите. Съчетан с дългогодишният опит на JobTiger Recruitment в сферата на информационните технологии, както и конкретните изисквания на работодатели и търсещи работа, проектът отбеляза отличен старт и продължава своето успешно развитие.

Ако желаете да се включите в това успешно развитие и да бъдете част от изграждането на екипа на Hitachi Solutions Europe в София, можете да го направите като разгледате и кандидатствате по настоящите позиции:

Technical AX Consultant
Functional AX Consultant
CRM Consultant

Контакти: web: jobtiger.agency; email: jtr@jobtiger.bg; tel: +359 2 491 8021