ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Започнаха записванията за посетители на HR Industry 2020 – единственото изложение на HR индустрията в България
Започнаха записванията за посещение и участие в семинарната програма на HR Industry 2020 – единственото по рода си изложение на HR индустрията в България. На него ще бъдат представени компании, предоставящи услуги и продукти за управление на човешките ресурси. HR Industry 2020 ще се състои на 6 февруари 2020 г. в Интерпред – СТЦ София и е организирано от JobTiger, в партньорство със Интерпред – СТЦ София. Генерален спонсор е MetLife.

В рамките на един ден - посетителите, ще могат да се запознаят с най-актуалните тенденции в HR бранша, както и да присъстват на презентации и уъркшопи по теми, които ги вълнуват. Участието в събитието за посетители е безплатно, а регистрацията се извършва тук – https://mc.jobtiger.bg/hrindustry2020

Паралелно продължава регистрацията на изложителите в събитието. До момента 30 компании са заявили своето участие. Традиционно се включват водещи компании, предлагащи услуги, свързни с управлението на човешките ресурси.

Предстоящото издание на събитието ще разполага и с две нови зони с обособени пространства за изложители – HR Tech и HR Startup. HR Tech зоната е предназначена за компании, представящи технологични иновации и услуги в сферата на човешките ресурси, а в рамките на HR Startup посетителите ще могат да се запознаят със стартиращите фирми в сектора. Участниците в HR Startup зоната ще могат да се възползват от по-ниски цени за регистрация.

Подробна информация за HR Industry 2020 може да откриете в сайта на събитието: 2020.hrindustry.bg или да получите от екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 11/ 13/ 22/ 24 и e-mail: events@jobtiger.bg
Планирайте HR събитията за 2020 г. и спестете пари

JobTiger има дългогодишен опит в провеждането на кариерни и HR събития в цялата страна. Именно затова нашият отдел „Събития“ за четвърта поредна година подготви пълен календар на събитията си за следващата година.

С негова помощ вие също бихте могли да планирате участия в изложенията ни през 2020 г. Повече информация във връзка със събитията, таксите за участие и начините на регистрация можете да откриете в календара, както и в страницата на всяко събитие.

Възползвайте се от специалните ни предложения за ранно записване на преференциални цени.

Оставаме на разположение, в случай, че е необходима допълнителна информация и съдействие:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Нова Година – Нов Employer Branding с JobTiger.bg

Компанията за комплексни HR услуги JobTiger винаги се е стремила с всички свои дейности да скъси дистанцията между търсещите работа и работодателите. Сайтът JobTiger.bg не прави изключение. Затова съвсем естествено дойде решението да се развие Employer Branding представянето и в него да бъде включено всичко, което човек в търсене на новата си работа би имал нужда да научи за дадена компания.

Какво по-подходящо време, за да се възползвате от новия Employer Branding профил на сайта JobTiger.bg?

Чрез този инструмент Вие можете да представите информация в следните категории:
  • Дейност на компанията;
  • Офис Локации;
  • Социални и материални придобивки;
  • Продукти, екип, офис пространства, зони за почивка;
  • Всички отворени позиции за работа в компанията;
  • Процес на кандидатстване и интервю за работа;
  • Вашите служители споделят (кратки интервюта със служители);
  • Виртуален ментор;
А кои са първите компании, чиито Employer Branding профили вече са онлайн? Можете да ги видите тук:
TINQIN
Guzik Research Center Europe

Цената за Employer Branding профил е 2000лв без ДДС. Услугата е активна за цяла календарна година и Ви предоставя уникалната възможност да публикувате неограничен брой Брандирани обяви напълно безплатно. Така Вие и Вашите бъдещи служители ще можете да се възползвате максимално от ползите на Employer Branding инструмента.

За демонстрация и повече информация, можете да свържете с нашия екип на
sales@jobtiger.bg
02 4918 017/ 20
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Започна кандидатстването за Годишните награди на b2b Media - Employer Branding Awards by b2b Media 2020

Категориите обхващат иновациите в управлението на талантите, новите успешни стратегии в HR и др.

Официалната церемония по награждаването ще е на 13 февруари 2020 г.

Пълния списък с категории, вижте на: https://talents.b2bmedia.bg

Кандидатствайте с отстъпка до 25 януари 2020 г.