ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
HR Industry 2020 с две нови зони за изложители и регистрация на преференциални цени до края на месец декември
Традиционното за HR общността изложение HR Industry се разраства. Следващото издание на събитието ще разполага с две нови зони с обособени пространства за изложители – HR Tech и HR Startup. HR Tech зоната е предназначена за компании, представящи технологични иновации и услуги в сферата на човешките ресурси, а в рамките на HR Startup посетителите ще могат да се запознаят със стартиращите фирми в сектора. Участниците в HR Startup зоната ще могат да се възползват от по-ниски цени за регистрация.

Освен за тях, преференциални цени са валидни и за изложителите, които заявят участие в събитието до 31 декември 2019 г.

Деветото издание на станалото вече традиция за HR общността изложение HR Industry ще се проведе на 6 февруари 2020 г. в Интерпред – СТЦ София. Както винаги досега, HR Industry си поставя за цел да бъде сборен пункт на топ компаниите на пазара. Изложението е предназначено за компании, предоставящи продукти и услуги в HR сферата и в помощ на бранша. А ето какво споделят изложителите за събитието.

Спонсор на изложението е MetLife, а организационен партньор – Интерпред – СТЦ София. Българска асоциация за управление на хора е партньор на събитието.

За повече информация може да се свържете с екип „Събития“ на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
Продължава регистрацията за събитията организирани от JobTiger през 2020 г.

Нашият екип „Събития“ отново обяви целия календар с всичко, което предстои да организира през следващата година.

След HR Industry 2020 в календара за следващата година е 19-тото издание на най-мащабното кариерно събитие в страната - „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот“ 2020. Форумът ще бъде открит на 17 и 18 март 2020 г. в София, а след това ще продължи във Варна на 23 март, Русе – 25 март, Велико Търново – 30 март, Габрово – 1 април, Пловдив – 6 април и Свищов – 8 април.

Седмото издание на единственото в България изцяло онлайн кариерно събитие - Виртуални дни на кариерата, ще бъде на 16 юни 2020 г.

Веднага след това ще се проведе 27-ото издание на HR Weekend by JobTiger - 18 - 19 юни 2020 г., хотел Балкан, Чифлик.

Есенните събития на JobTiger ще стартират на 29 септември 2020 г. с единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България, организирана от JobTiger и Career Guide - Scale Up Your Career.

Следващият форум в календара е „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Той ще се проведе в София на 8 октомври 2020 г., в Пловдив на 12 октомври 2020 г., във Варна – на 14 октомври 2020 г. и в Габрово на 20 октомври 2020 г.

Последното кариерно събитие за годината - „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 26 ноември 2020 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

75 компании-работодатели вече запазиха своите места. Заповядайте и Вие – разгледайте календара ни и се възползвайте от преференциалните условия, които важат до края на месец декември.

Повече информация във връзка със събитията, пакетите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от нашия екип:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Силно трето издание на годишния форум „Битката за талантите“ събра в София най-добрите експерти по Employer Branding

В дискусиите се включиха топ мениджъри, комуникационни експерти и специалисти по човешки ресурси, а събитието откри Президентът (2012-2017) Росен Плевнелиев.

Според Ива Григорова, директор MSL/Publicis Groupe България,
Служителите на компанията са нейните посланици и са силен инструмент за бизнеса. Тя посочи как много от големите компании представят имиджа на фирмата през личните истории.

В дискусия с топ мениджъри от бизнеса, Методи Георгиев, доскоро изпълнителен директор на Каргил България, поясни: „Работодателската марка е печатът, без който бизнесът не може“. Това, че един бранд е известен, не е достатъчно, трябват целенасочени усилия.
Employer branding-ът е насочен както навън, така и навътре, смята той - и за да останат в компанията, служителите трябва да са мотивирани.

Банковият сектор беше представен на събитието от ръководителите „комуникации“ на две от най-големите финансови институции у нас.

Главният редактор на b2b Media, Надя Маринова, обяви новото издание на Годишните награди Employer Branding Awards 2020. Кандидатстването за тях започва на 7 януари 2020 година, а церемонията по награждаването на призьорите ще е на 13 февруари 2020.

Специален панел беше посветен на синергията между HR, комуникации и събития.

Под мотото „Нов свят на работното място“ форумът „Битката за талантите“ тази година се фокусира върху стратегиите на най-успешните по отношение на работодателска марка български компании.

Повече за трето издание на годишния форум „Битката за талантите“ може да прочетете в JobTiger.tv.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Новият Employer Branding профил на www.JobTiger.bg дава възможност на работодателите да разкажат всичко, което е важно за техните бъдещи служители по атрактивен начин

Компанията за комплексни HR услуги JobTiger винаги се е стремила с всички свои дейности да скъси дистанцията между търсещите работа и работодателите. Сайтът JobTiger.bg не прави изключение. Затова съвсем естествено дойде решението да се развие Employer Branding представянето и в него да бъде включено всичко, което човек в търсене на новата си работа би имал нужда да научи за дадена компания.

За целта бе създаден новият Employer Branding профил на JobTiger.bg.


Чрез този нов инструмент Вие можете да представите информация в следите категории:
  • Дейност на компанията;
  • Офис локации;
  • Социални и материални придобивки;
  • Продукти, екип, офис пространства, зони за почивка;
  • Всички отворени позиции за работа в компанията;
  • Процес на кандидатстване и интервю за работа;
  • Вашите служители споделят (кратки интервюта със служители);
  • Виртуален ментор.
Освен всичко това, работодателите получават уникалната възможност да публикуват неограничен брой Брандирани обяви на сайта JobTiger.bg, напълно безплатно. Така компаниите и техните бъдещи служители ще могат да се възползват максимално от ползите на Employer Branding инструмента.

За повече информация, условия и цени свържете с екипа на JobTiger на:
sales@jobtiger.bg
02 4918 017/ 20