ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Регистрирайте се за участие в HR industry 2014 на преференциални цени
На 13-ти февруари 2014 г. ще се проведе третото издание на единственото по рода си в България изложение на компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси - HR Industry. Организатор н събитието е  JobTiger, с финансовата подкрепа на  MetLife.

През последните няколко години HR индустрията се развива с изключителна скорост. Със същите темпове расте и интересът на компаниите към HR Industry. Каним Ви да станете част от изложителите и да се представите пред Вашите потенциални клиенти – HR специалисти и мениджъри на водещи компании.

HR Industry 2014 ще Ви даде възможност в рамките на 1 ден да се срещнете с над 400 мениджъри и HR специалисти от български и международни компании – лидери в своя сектор, а до 31 декември 2013 г. може да се регистрирате за участие в HR Industry 2014 на преференциални цени.

За повече информация за преференциалните цени и условия за участие посетете hrindustry.bg или се свържете с екипа на JobTiger - тел.: 02/ 491 80 17 и 491 80 22, e-mail: office@hrindustry.bg.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
JobTiger въвежда нови абонаменти за публикуване на обяви

Компаниите, които публикуват често или голям брой обяви за работа, вече могат да се възползват от по-удобни абонаменти на атрактивни цени.

Според нуждите на вашата компания имате възможност да избирате различни пакети с определен брой обяви, които да публикувате в рамките на 12 месеца. Абонаментите могат да бъдат както за специални, така и за корпоративни обяви.

Новите ни пакетни цените са със заложена отстъпка до 80% от единичните цени на обявите. Като допълнение, компаниите получават и безплатно представяне, включващо лого и линк към корпоративния им сайт.

 Възползвайте се още през декември и си осигурете по-лесен и изгоден начин за подбор на персонал през новата година!

Повече информация тук или се свържете с нас!
 
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Над 3500 студенти посетиха „Дни на кариерата“ в УНСС

„Дни на кариерата“, посветени на секторите Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти се състояха на 5 декември 2013 г., във фоайето на Университета за национално и световно стопанство.

Кариерният форум, който се провежда за втора поредна година в УНСС, бе повече от успешен. 48 компании представиха своите свободни стажантски и работни позиции, а събитието бе посетено от над 3500 студенти.

Кариерният форум не само даде възможност на студентите да разговарят с представители на фирмите, но и да се включат в безплатната семинарна програма. В рамките на 7 презентации, посетителите имаха възможност да научат повече за различните креативни практики при намирането на нова работа и възможностите за кариерно развитие в различните компании.

Организатор на „Дни на кариерата“, посветени на секторите Икономика | Финанси | Човешки ресурси | Маркетинг | Обслужване на клиенти е JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата (МЦРК) и Студентски съвет при УНСС.

Какво се случи по време на форума в снимки:
 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151955444094719.1073741832.16822539718&type=3

JobTiger.tv репортаж от събитието: http://jobtiger.tv/news/nad-3500-studenti-posetiha-dni-na-karierata-v-unss
 
Интересно от JobTiger.tv
Юбилейният XX HR Weekend протече при голям интерес

На 22 и 23 ноември се проведе юбилейният 20-ти HR Weekend. Събирането протече при голям интерес, като повечето от 60-те присъстващи се включиха активно в дискусиите, последвали след всички презентации.

Аутсорсинг индустрията с намерения да редуцира младежката безработица
Петте най-често срещани трудности пред специалистите Човешки ресурси в ИТ сектора
Младите хора трябва да се фокусират – разговор с Анита Станоева
Трудностите пред HR специалистите – разговор с Десислава Александрова-Димова
“Ще наемем хора за всички сфери на дейност на компанията” – разговор с Биляна Георгиева-Воева, Нестле България
Любопитно от JobTiger Блог
5 въпроса, които тревожат бъдещия ви работодател

Може би не сте се замисляли, но в тези трудни икономически времена, работодателите са особено загрижени какви хора ще наемат. Факт е, че че политиката по наемането на персонала може да окаже сериозно въздействие върху бъдещето на компанията.

3 храни, които ни помагат да не забравяме
Как да се облечем за интервю
Поведение на тялото и излъчване при интервю за работа
Опасностите от заседяването
5 начина да получите желаната работа
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Очаквайте скоро „Национални дни на кариерата 2014 - Добра кариера, добър живот“

Очаквайте през м. март 2014 г. началото на тринадесетото издание на най-големия кариерен форум в България - „Национални дни на кариерата“ 2014.

Ще стартираме в София, а след това и във всички големи академични центрове в страната.

Следете careerdays.bg и www.JobTiger.bg за актуална информация за форума.
 
ИНИЦИАТИВА
Да помогнем на децата, страдащи от аниридия

Проект „Изграждане на нови механизми за самопомощ при засегнатите от аниридия”
Асоциaция Аниридия | aniridiabg.eu

Знаете ли какво е Аниридия? Рядко вродено генетично заболяване на очите и означава „без ирис“. За децата с това заболяване, освен всичко останало, то носи силен психологически и емоционален стрес, защото те имат нужда както от ежедневни медицински и родителски грижи, така и от разбиране и подкрепа, толерантност и приятелство.

Ние от Асоциация „Аниридия България” протягаме ръка на тези деца и тяхното бъдеще чрез стартиране на проект по Програма за подкрепа на НПО по ФМ на ЕИП. За да помогнем на повече деца обаче, ние имаме нужда от първоначални финансови средства.

Подкрепете ни в това наше начинание, за да подкрепите българските деца да живеят по-щастливо и пълноценно!

За контакти:
Eлена Цонева - Председател на ААБ - Тел: 0878 554 225
Йорданка Николова - Ръководител проект и член на УС на ААБ - Тел: 0885 054 039
office@aniridiabg.eu


За повече информация за хората, засегнати от аниридия >>
Вижте повече за проекта >>