ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
JobTiger с присъствени кариерни събития в дигитално измерение
За първи път в България ще се проведат кариерни форуми на живо с дигитален обмен на данни.

Иновацията на ScanFactor позволява лесно и практично споделяне на профил, автобиография или портфолио на търсещ кариерни възможности кандидат с предлагащите работни позиции. Събитията на живо отново са на фокус с безопасно провеждане. Емоцията и живият контакт не могат да бъдат заменени, но след 2 години ускорена дигитализация на събитийния бизнес, той може да се надгради и да се използват иновациите в дигиталния свят с цел по-добри резултати и оптимизирани процеси.

Всичко е в дигиталния профил – вече не печаташ и носиш CV или визитна картичка.

Как работи:
  • Регистрираш се и попълваш профила си – бързо и лесно;
  • Когато искаш да споделиш профила си с работодател, даваш му да сканира твоя уникален QR код. Попълнените данни автоматично отиват при компанията;
  • Това улеснява и компанията да те покани за следващи стъпки;
  • Имаш запис кога и с кого си разменил контакт, лесно можеш да продължиш комуникацията. За представителите на компании приложението предоставя нови възможности;
  • Дигитализация и трансфер на данни в реално време по време на присъствени събития;
  • Всички профили на кандидати удобно събрани на едно място;
  • Лесна подредба, категоризация и експорт на данни и сигурност спрямо всички стандарти;
  • Ясна отчетност и видимост на резултатите;
  • Достъп на платформа с лесен и удобен интерфейс, създаден специално за кариерни форуми.
Удобството на дигиталния профил и лесното споделяне ще има своята премиера на 11 октомври в София, хотел Маринела, неслучайно именно по време на събитието за кариера и стаж в IT индустрията - Дни на кариерата за секторите IT, Комуникация и аутосорсинг.

Регистрацията за посетители ще бъде отворена скоро и всички участници ще могат предварително да създадат своя дигитален профил.

Заявките за участие на компании са отворени и бележат интерес. С JobTiger Wallet може да се възползвате и от летните отстъпки. Заявки за участие за IT Дни на кариерата и Регистрация за Дни на кариерата УНСС.

Повече за ScanFactor – тук.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Race for the Cure 2022 – бъди розова светлина за живота!

Четвъртото българско издание на най-голямото благотворително спортно събитие в Европа в подкрепа на болните от рак на гърда ще събере стотици в Южен парк на 25 септември, а стартовата точка е Статуята с гълъбите.

Можете да се регистрирате като индивидуален участник или поканете семейството си, приятели, колеги, познати и регистрирайте вашия отбор на подкрепата тук - https://bit.ly/RFTCBg2022participate

Повече информация за събитието можете да намерите в статията на CancerCare.bg в HR Industry
Нови възможности в JobTiger.bg

Направете обявите си за работа в JobTiger.bg още по-привлекателни с анимиран .gif или специално изображение за споделяне в социалните мрежи.

Вижте как да изберете отделно изображение за още по-добро визуализиране!
Блог за психология на start-up компании в помощ на стартиращите предприемачи

Start-up културата и средата за предприемачество се развиват и в България, същевременно много аспекти често остават пренебрегнати при новостартиращите компании главно заради липса на житейски и корпоративен опит. В новия блог за психология на start-up компании, създаден от колежката ни Наталия Цветанова, можете да се запознаете с професионални изследвания и споделен опит, насочени именно към стартиращи предприемачи.

Наталия Цветанова е дипломиран магистър – психолог по Организационна и Трудова психология към Софийски университет „Св. Климент Охридски“ и ръководи отдел Подбор в JobTiger.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
  • Как да контролираме алергиите на работното място?
  • Кога да се възползваме от услугите на външно счетоводство?
  • Платен годишен отпуск