ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Обратното броене започна. Остават само 10 дни до „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти“ 2019, където 87 работодатели ще търсят новите си служители
На 28 ноември 2019 г., във фоайето на УНСС, ще се проведе единственото по рода си специализирано събитие в секторите Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти„Дни на кариерата“.

Всяка година събитието се превръща в пресечна точка на търсенията на хиляди млади хора и десетки утвърдени български и международни компании.

Идвайки на 28 ноември в УНСС всеки търсещ кариерно развитие ще може да научи ценна информация, която не би могла да бъде намерена в Google - за компаниите, сред които Coca-Cola European Partners, BILLA България, Discordia, Transpress, САМЕКС, Apex Fund Services Bulgaria; предлаганите кариерни възможности и отворените позиции.

Очакваме ви на 28 ноември в УНСС на „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг и Обслужване на клиенти“ 2019! Вход за посетители: СВОБОДЕН.

Събитието се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.
Посрещнете своята HR година по правилния начин! Планирайте я с JobTiger и нашия „Годишен календар: Събития“ 2020

JobTiger стартира месец ноември с годишен календар събития за 2020 година. Той включва както кариерни изложения, така и HR събития и конференции в гр. София и в страната: Ако сте от компаниите, които предпочитат да бъдат подготвени за новата работна година, календарът ще ви помогне да:
 - планирате участието си в кариерни изложения и HR събития за цялата година;
 - бюджетирате разходите за подбор и Employer Branding навреме;
 - ползвате по-ниски цени за ранно записване;
   …или още по-ниска цена със специалната оферта, валидна до 31.12.2019.

Повече информация във връзка със събитията, таксите за участие и начините на регистрация бихте могли да откриете тук.

Нашият екип също е на Ваше разположение, в случай, че е необходима допълнителна информация и съдействие:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Youth Business Center - Иновации, вдъхновение, забавление и резултати

Инвестирането в уменията на децата е водеща цел на всеки родител. Ако Вие сте родител, който иска да развие в детето си ценни качества, като предприемачески дух, инициативност и креативност, Youth Business Center, http://www.ybc.bg, info@ybc.bg, M:0887865003/ е точното място за това!

Повече за академията:

Продължителност в месеца: 12 учебни часа, разпределени в 4 модула (по 3 учебни часа за модул Basic и 5 за модул Standard) и обхваща теми от 2 програми. Заниманията се провеждат под формата на игри, упражнения и забавление, които стимулират изграждането на компетентности за активно действие. Курсът обхваща теми от 2 програми за Basic и 3 програми за Standard:
- Базисно предприемачество;
- Култура на предприемачеството и личностни умения;
- Дипломация, Self Management Skills при децата.

Програмата по базисно предприемачество цели по достъпен и интересен начин да въведе основни понятия, да развива предприемачески умения, въвеждане в предприемаческото мислене, възможности за разработване на собствени идеи, откриване на възможности в настоящите ситуации и умението да ги реализираш.
Примерни теми:
• Какво е предприемачеството и кои хора са предприемачите?
• Какви умения имат предприемачите и можем ли ние да ги придобием?
• Дай живот на идеите си!

Програмата по култура на предприемачеството и личностни умения цели да изгради в децата толерантни отношение и работа в екип, насърчаване на целенасоченост и собствена инициатива, креативност, открито приемане на новостите, осъзнаване и готовност за поемане на риск.
Примерни теми:
• Какво означава да сме толерантни?
• Мога ли да бъда съпричастен?
• Моите чувства, твоите чувства - езикът на жирафа и вълка.

Дипломация: Как да печелим приятели и да влияем на другите? Как да се държим в обществото? Как да презентираме себе с и идеите си?

График на заниманията:
Събота или неделя от 10:30 до 12:30ч.
Един учебен час е с продължителност от 40 минути.
Курсът се провежда в група с максимум 15 деца.
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Търсите най-подходящите МВА програми за своята кариера или най-краткият път до мечтаната магистърска програма?

Регистрирайте се за събитията AccessMBA и AccessMasters на 23 и 24 ноември 2019г. в хотел „Интерконтинентал“, в София. Опознайте водещите международни МВА и магистърски програми на лични срещи с представители на университети от Белгия, Великобритания, САЩ, Германия, Румъния, Дания, Испания, Франция, Холандия, Италия и други, сред които SDA Bocconi (Италия), Vienna University of Economics and Business - WU Executive Academy (Австрия), IE Business School (Испания), Vlerick Business School (Белгия), Bentley University (САЩ), American University in Bulgaria и много други.

Предварителната регистрация е задължителна, а участието – напълно безплатно. На събитието можете да спечелите безплатен курс за GMAT, IELTS и да подобрите шансовете си за прием и стипендия. Както и да получите информация за допълнително финансиране от Пощенска банка.

Регистрирайте се за:
AccessMBA: https://www.accessmba.com/link/Du7
AccessMasters: https://www.accessmasterstour.com/link/Du6