Дни на кариерата - Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти стартира със сериозен интерес от страна на работодателите
Събитието ще се проведе традиционно във фоайето на УНСС на 21 ноември с участието на 89 фирми, търсещи млади таланти

На 21 ноември от 10:00 часа в УНСС стартира Дни на кариерата - Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти 2023. 89 компании са заявили участие в търсене на млади таланти. Събитието дава възможност на студенти и млади специалисти, които търсят кариерно развитие в посочените области, да създадат ценен личен контакт с представители на компаниите лидери в секторите, да открият своето ново работно място или да получат шанс за участие в стажантска програма. Форумът продължава до 16:00 часа и е безплатен за посетители, но с предварителна регистрация.

Записаните компании ще предложат позиции в разнообразие от сектори. Част от фирмите с представители на изложението са компании като emerchantpay, САМЕКС ЕООД, Coca-Cola Europacific Partners, Labcorp.

И тази година събитието ще е в унисон със зелените политики за опазване на природата. JobTiger в партньорство със ScanFactor улеснява максимално търсещите работа и им дава възможност да представят себе си и да кандидатстват посредством QR код. Всеки посетител може бързо и лесно да създаде свой професионален профил в ScanFactor - тук.

Кариерният форум е утвърден начин за младите специалисти да добият актуална информация за динамиката в търсенето и предлагането на работа в сектора, в който планират да се развиват. И не на последно място е идеалният начин да достигнат до представителите на топ компаниите от тези сектори, без да преминават през дълга процедура на преглеждане на обяви, подготовка на документи и очакване, дали ще бъдат поканени на интервю за работа в желаната компания.

За участниците са предвидени и томболи с разнообразни награди, като печелившите ще се изтеглят в 15:00 часа сред регистрираните присъстващи посетители.

Събитието ще бъде открито в 10:00 часа с кратко приветствие на ректора и неговите гости.
На откриването ще присъстват:
 • Проф. д-р Димитър Димитров – Ректор на УНСС
 • Инес Воданович – представител на златния спонсор ABA – Work in Austria.
 • Атанас Димитров – директор на Междууниверситетския център за развитие на кариерата (МЦРК)
 • Илиян Чабуклийски – председател на Студентския съвет при УНСС
 • Светлозар Петров – Управител на JobTiger
За регистрация, както и за подробности за програмата, изложителите на форума и други детайли за провеждането му – посетете https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/students.

Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Човешки ресурси, Маркетинг, Обслужване на клиенти се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС под патронажа на Ректора на УНСС проф. д-р Димитър Димитров.

Златен спонсор на събитието е ABA – Work in Austria.

Бронзови спонсори на събитието: EKO Bulgaria и Eurospeed.

Медийни партньори: JobTiger.tv, HR Industry, Асоциация на индустриалния капитал в България, сп. Мениджър, b2b Media, ЛИДЕР.БГ, „Аз мога – тук и сега, Legion Run, ISIC International student identity card, Фондация „Международна награда на херцога на Единбург – България“, EVENTIPLIER и 9Academy, Advent group, sofoods, Baristo, Aspasia, Nescafe 3in1, Kit Kat, AISEC, gustomedia, mysofia.bg, Кариери, pixel media, HR manager, My job, IMG, uchi.bg.
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Отворени са записванията за изложители за HR Industry 2024

Записванията за изложители за HR Industry 2024 вече текат. При регистрация и заплащане на таксата за участие до края на 2023 г. желаещите да участват компании получават 15% отстъпка.

Единственото в България изложение за продукти и услуги в сферата на човешките ресурси ще се проведе на 8 февруари 2024 г. в залите на Интерпред – СТЦ София. Участващите компании ще представят най-актуалното в сферата по време на презентационна програма, както и на щандовете си в зала София.

Регистрацията за изложители е активна на този линк.
Всички събития на JobTiger през 2024 са на преференциална цена до края на годината

Планирането на бюджетите и активностите са предизвикателство за бизнеса. Икономическата ситуация в страната и света се променя динамично и 2024-та година може да се окаже особено турбулентна в това отношение.

Затова тази година предложихме максимално удобство за компаниите, които се стараят да планират отрано, с анонсирането на календара на JobTiger за 2024-та още през лятото.

Представяме ви актуализираните цени и пакети за участие и ви даваме възможност да се възползвате от Ранно записване, което ви позволява да:
 • Заявите участията си с отстъпка до края на 2023-та година;
 • Да бъдете сред първите, които избират своите места в залите;
 • Подобрите планирането си за 2024-та година;
За всички вас датите и локациите на събитията от календара на JobTiger за 2024-та година са обявени и ще се радваме да ви видим сред изложителите.

HR Industry – 8 февруари, Интерпред – СТЦ;

Национални дни на кариерата:
 • София – 6 април – Гранд Хотел Милениум;
 • Велико Търново – 9 април - Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”;
 • Габрово – 11 април - Технически университет;
 • Варна – 13 април - Хотел-галерия „Графит“;
 • Пловдив – 13 април - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
 • Русе – 16 април - Русенски университет „Ангел Кънчев“.
HR Weekend – очаквайте през месец юни;

Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг:
 • София – 12 октомври - Хотел „Маринела“;
 • Габрово – 17 октомври - Технически университет;
 • Пловдив – 19 октомври - Пловдивски Панаир, Конгресен Център;
 • Варна – 19 октомври - Хотел-галерия „Графит“.
Дни на кариерата – Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти – 19 ноември - София – УНСС

Предложение от JobTiger:

През годините се убедихме, че комбинирането на offline и online активности за комуникация на работодателската марка дава отлични резултати. Затова ви даваме възможност да закупите участия в събитията на JobTiger в комбинация с Employer Branding профил на JobTiger.bg за една календарна година на цените от 2023-та година.

Условия за Ранно записване:
 • Кампанията за записване за участие в събитията за 2024-та на цени с 15% отстъпка ще продължи до 31 декември 2023-та;
 • Отстъпката е валидна, в случай че направите регистрация и плащане до 31 декември 2023 г.
За повече информация може да се свържете с нас:

М: +359 882 364 456
М: +359 884 070 906
М: +359 884 505 609
М: +359 882 406 773
E: events@jobtiger.bg
 
Brand Talks 2023: JobTiger поема 50 лв. от цената на билета!

Ако смятате, че е моментът да направите следващата стъпка към успеха на вашата марка, присъединете се към Brand Talks 2023, където иновациите и традициите в брандинга се срещат и създават нещо уникално.

Ние от JobTiger подкрепяме развитието на хората и стимулираме подобряването на бизнес средата у нас! За да получите отстъпка от цената на билета, използвайте промокод jobtiger50

Побързайте! Промокодът е валиден за първите 100 билета.

Събитието ще се проведе на 28 и 29 ноември в Joy Station и ще обхване всички аспекти на брандинга. Нашият управител Светлозар Петров ще бъде част от събитието и ще говори на тема Employer Branding, предназначен за поколението Z.

Вижте и останалите теми и лектори тук.
 
Форумът за иновации Innovation Explorer 2024 дава специален код за отстъпка за читателите на бюлетина на JobTiger

Ако искате да станете част от една футуристична разходка в света на миналото, настоящето и бъдещето на България в сферата на иновацииите, запазете своето място с код за отстъпка от 20% от цената за ранна регистрация IXPARTNER24.

На 22.02.2024 г. в София Тех Парк форумът за иновации Innovation Explorer 2024 ще бъде по следите на изгубеното време в България и времето, с което изоставаме от света и ни е все по-трудно да наваксаме. Каним ви да видим как с екип от велики световни умове като проф. Джефри Пфефър от Станфорд, проф. Сохаил Инайятулах от Юнеско, д-р Дейвид Борн от Центъра на бъдещето "Институт Роланд Бергер”, Селин Каптана от 500 Emerging Europe и много други можем да поправим неучастието на България в бъдещето на света.

Купете билет с цена за ранна регистрация и отстъпка до края на годината на www.innovationexplorer.bg

Форумът за иновации Innovation Explorer се реализира с генералната подкрепа на УниКредит Булбанк, Виваком, Аурубис, Кауфланд, Лукойл, Сап Лабс България и с институционалната подкрепа на Българска фондова борса и Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. JobTiger е генерален медиен партньор.
Бургаски свободен университет и JobTiger организират Кариерна борса за студенти на 29 ноември 2023 г. - проект „Модернизация на образователните решения за кръгова икономика, стратегически инфраструктури и производства (МИKС-ИП)“

Бургаски свободен университет и JobTiger организират Кариерна борса за студенти на 29 ноември 2023 г. Начален час: 11:00 ч.

Събитието е безплатно за студенти и работодатели и се организира като част от изпълнение на Проект BG05M2OP001-2.016-0030-C01 „Модернизация на образователните решения за кръгова икономика, стратегически инфраструктури и производства (МИKС-ИП)“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Организатори на събитието са Бургаски свободен университет и JobTiger.

За въпроси и записвания се свържете с екипа на JobTiger:
Е: events@jobtiger.bg
Т: +359 2 4918022
М: 0884505609
Кариерна борса в Бургаски свободен университет на 29.11.2023 - проект „Икономическото образование в България 2030“

Бургаски свободен университет и JobTiger организират Кариерна борса за студенти на 29 ноември 2023 г. Стартовият час на кариерната борса е 12:00 ч.

Събитието е безплатно за студенти и работодатели и се организира като част от изпълнение на Проект BG05M2OP001-2.016-0004-C01 „Икономическото образование в България 2030“.

Организатори на събитието са Бургаски свободен университет и JobTiger.

За въпроси и записвания се свържете с екипа на JobTiger:
Е: events@jobtiger.bg
Т: +359 2 4918022
М: 0884505609
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Състезание "Хакатон" за студентите на Международно висше бизнес училище премина успешно

Състезание "Хакатон" за студентите на Международно висше бизнес училище се проведе на 08.11.2023 г. в Учебен корпус на МВБУ Ботевград.

Събитието бе безплатно за студенти и работодатели и се организира като част от изпълнение на проект BG05M2OP001-2.016-0030-С01, "Модернизация на образователните решения за кръгова икономика, стратегически инфраструктури и производства", финансиран от Оперативна програма "Наука и образование за интелигентен растеж", съфинансирана от ЕС чрез европейските структурни и инвестиционни фондове.

Организатори на събитието са МВБУ и Фондация на бизнеса за образованието.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Стартира новата инициатива на JobTiger, ISIC и ФБО - Младежка академия за кариера (МАК)

МАК е обучителна програма, предоставяща курсове за придобиване на най-ценните кариерни умения, които трябва да притежават младите хора в наши дни. Посредством обучителни курсове и менторство от водещи компании в България, студенти и младежи имат възможността да придобият и надградят редица умения за успешно кариерно развитие. След завършване на МАК, студентите и младежите са няколко крачки напред в собственото си развитие и развитието на кариерата си – вече са обучени кадри, надградили себе си и развили умения, които отнемат години професионален опит и често остават недостижими за голяма част от представителите на новото поколение. МАК е стъпалото, което подготвя младежите за реалния свят и ги поставя на нивото, което работодателите очакват от тях.

В съвместната си работа JobTiger като лидер в сферата си, ISIC като организация, работеща със студенти и младежи и Фондация на бизнеса за образованието идентифицират основен пропуск в образователната система в България, който води до съществена липса в меките умения на иначе квалифицираните младежи в страната.

Именно така се ражда МАК – ексклузивна програма, благодарение на която студентите придобиват знания за пазара на труда, за да участват в него с адекватни очаквания и нагласи, умения за самостоятелна работа и работа в екип, критично мислене, решаване на проблеми, комуникационни и лидерски умения, креативност, здравословна амбиция и способност да проявят търпение по отношение на професионалното си развитие.

Ако сте компания и желаете да се включите като партньор в програмата, свържете се с екипа на JobTiger:
Е: yca@jobtiger.bg
Т: +359 2 49180 00
 
Възможностите за разгласа на обяви, публикувани в JobTiger.bg, се увеличават

Намирането и задържането на квалифицирани служители е все по-голямо предизвикателство. Но с правилния инструмент това е преодолимо.

За да бъде още по-полезен на своите клиенти, JobTiger.bg отскоро дава възможност за спонсориране на брандирана обява в установения социален канал на JobTiger във Facebook.

Услугата предлага възможност за по-голяма разгласа на обявената свободна позиция, като достига до допълнителна аудитория от повече от 10 000 души.

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на 02/49 180 10 или на office@jobtiger.bg
 
Employer Branding профил на JobTiger.bg

Предлагаме на вниманието ви една възможност за позициониране - онлайн инструмента за комуникация на работодателската марка – Employer Branding профил в JobTiger.bg. Отличете се в дигиталното пространство и презентирайте за кандидатите пълната структурирана информация за компанията си в JobTiger.bg – независим и авторитетен канал за комуникация. Вижте повече за услугата и допълнителните ползи, които предлага, на тази страница.
 
Искате да изненадате и мотивирате екипа си? С преживяванията от Gift Tube го правите по лесен и вълнуващ начин!

Подарете ваучер за преживяване на стойност, посочена от вас! Вашите служители или партньори сами избират от 800+ преживявания или продукти на Gift Tube.

Оригинален и креативен подарък!
Преживяванията в платформата са подходящи за малки и големи екипи, различни възрасти, интереси и нива в компанията. А за да носи подаръкът визията на вашия бизнес, ваучерите и уникалният Gift Tube тубус могат да се брандират!

Gift Tube цени времето!
Дигиталните ваучери са готови веднага, принт ваучерите се изпращат в максимално кратки срокове!

Винаги и допълнително преживяване като подарък!
С всеки ваучер от Gift Tube подаряват и допълнително преживяване от месечната си промоция. Напълно безплатно. През декември: златна спа процедура за всеки клиент на платформата!

Искате да организирате вълнуващ тиймбилдинг?
Изберете от 100+ уникални преживявания за корпоративни клиенти! Разгледайте и предложенията за ваучери за мини тиймблидинг. Изпратете запитване за ваучери за служители или за организиране на тиймбилдинг на office@gift-tube.com

Благодарим, че се абонирахте!

В Gift Tube можете да намерите:
 • 500+ уникални изживявания, които да предоставите на служителите си под формата на ваучер за сума или ваучер за конкретна услуга
 • повече от 100 оригинални идеи за тиймбилдинг, с които да зарадвате своя екип
 • промоционални условия за Вашите платформи с отстъпки за служители
 • подарък към всеки закупен ваучер от промоцията на месеца
Повече информация за нашите предложения можете да откриете в нашата Gift Tube презентация с предложения за корпоративни клиенти.

Направете изненадата още по-приятна, подарявайки ваучер в специално брандирана за Вас опаковка - тубус.

Направете запитване за ваучери или за тиймбилдинг като попълните формата на нашия сайт или като ни пишете на имейл office@gift-tube.com.

ОТ БЛОГА НА JOBTIGER RECRUITMENT
  • Работа в офиса или вкъщи – предимства и недостатъци
  • Здравословни дигитални навици
ОТ HR INDUSTRY
  • Здраве и безопасност на работното място в епохата на цифровизацията
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • 4 заблуждения за смелостта и как да ги използвате
  • Защо емоционалната интелигентност е съществена за ефективното лидерство