ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Това лято JobTiger стартира социалния проект „Книгата, която ме вдъхновява“
Вероятно ще се запитате какво е общото между HR компания, каквато е нашата, и книгите. Отговорът е лесен – именно книгите обогатяват човека, те изграждат и специалистите след години упорит труд и милиони прочетени думи. Точно книгата винаги стои на нощното шкафче на всеки, за да открехне още едно малко прозорче от живота всеки път, когато разгърнем страниците й.

Защо „Книгата, която ме вдъхновява“?
Четенето е именно онази дейност, която в най-голяма степен стои в основите на съвременната цивилизация, каквато я познаваме. Книгите са ценност, книгите са преживяване, книгите са удоволствие. Нека разкажем за тях, нека потърсим онези от тях, които са ни въздействали най-силно и са ни вдъхновили истински по един или друг начин.

Кога?
Проектът стартира на 4 август и ще продължи 10 седмици. Очаквайте повече информация за старта и условията на конкурса в следващия бюлетин на JobTiger.
 
Новини от JobTiger.tv
Първият моден блогър на гости в рубриката за стил и мода на JobTiger.tv

Преди почти 2 месеца стартирахме модната рубрика в JobTiger.tv, която можете да четете всеки четвъртък. Интересни статии, съвети и кратки видео материали вече можете да намерите на нашите страници. А най-интересното тепърва предстои.

Обещахме ви да ви срещнем и с интересни посланици на модата в България. Предстои да ви покажем работата на български дизайнери, да разкажем за посланието, което предават модните брандове, ще дискутираме и още много интересни теми. А тази седмица вече имаме и с какво ново да се похвалим. Първият моден блогър на гости в JobTiger.tv е Ванина Ханджийска. Някои от вас със сигурност я познават, а за всички останали ще кажем, че Ванина е един от популярните модни блогъри в България, списва блога Style Inspiratrice, а през останалото време е PR специалист. Тя ни разказа интересни неща за дрехите, стила и начините да се разчупят рамките на корпоративния стил на работа. Повече за нея можете да прочетете в JobTiger.tv.
 
Интересно от JobTiger.tv
Участници в „Моята банка на бъдещето“ споделиха впечатленията си от проекта

Отблизо с двама от участниците в програмата „Моята банка на бъдещето“ на УниКредит Булбанк, която се реализира съвместно с онлайн платформата Kosher.bg.

Ники Георгиев и Николай Петков от Proxiad нa Be IT: „Приложение може да се направи и за половин час“
Samsung с награда „Златно сърце“ за своята дейност в подкрепа на образованието в България
Модната тенденция, която премахва поне 2 номера от размера
Какво трябва да знаете за живота, което не се преподава в университета
Любопитно от JobTiger Блог
“Защо напуснахте предишната си месторабота?” – правилната стратегия

Почти при всяко интервю за работа, изплува и въпросът “Защо напускате предишната си месторабота?”. Не бива да се проваляте при тази стъпка – интервюиращият няма да хареса неправилни отговори.

4 съвета за подготовка преди интервю за работа
Бизнес етикет – правила при запознаване
В три изречения (CXVIII)
Петъчен HR и офисен хумор (CLXXI)