НОВО ОТ JOBTIGER
Новият EMPLOYER BRANDING инструмент на JobTiger.bg
Официално Ви представяме новата услуга, която Ви дава възможност да комуникирате всичко, което е важно за Вашите бъдещи служители по един атрактивен и подреден начин, на едно място.

За целта ние от JobTiger създадохме новия Employer Branding профил. Чрез този нов инструмент Вие можете да представите информация относно:
  • Дейност на компанията;
  • Офис локации;
  • Социални и материални придобивки;
  • Продукти, екип, офис пространства, зони за почивка;
  • Всички отворени позиции за работа в компанията;
  • Процес на кандидатстване и интервю за работа;
  • Вашите служители споделят (кратки интервюта със служители);
  • Виртуален ментор.
Освен всичко това, ще получите уникалната възможност да публикувате неограничен брой Брандирани обяви на сайта www.JobTiger.bg, напълно безплатно. Така Вие и Вашите бъдещи служители ще можете да се възползвате максимално от ползите на Employer Branding инструмента.

За демонстрация и повече информация, моля свържете се с нашия екип:
sales@jobtiger.bg
02 4918 017/ 20
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Бизнесът и младите хора в Габрово се срещат на 22 октомври по време на „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ 2019

Браншовото изложение стартира със своето десето юбилейно софийско издание по-рано през месеца и след три успешни издания в София, Пловдив и Варна – завършва в Габрово.

На 22 октомври 2019 г., от 10:00 до 16:00 часа, в Библиотеката на Технически университет – Габрово, ще се проведе форумът „Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг”. Събитието гостува за пръв път в град Габрово и има за цел да срещне бизнеса и младите хора, търсещи развитие в посочените сектори.

През 2019 година за участие се регистрираха над 110 компании, което за поредна година доказва нуждата и на бизнеса от място, на което да срещат млади и амбициозни специалисти. През годините броят на посетителите расте заедно с нарастващия интерес от страна на бизнеса и към момента това е едно от традиционните и най-очаквани кариерни събития в страната, като през годините 2000 млади специалисти са стартирали своя кариерен път именно от този форум.

„Дни на кариерата – ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“ се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. Златен спонсор на събитието е LiveArea.
Наближава последното за 2019 г. специализирано кариерно събитие от поредицата „Дни на кариерата“

Последното за тази година кариерно събитие „Дни на кариерата: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти” ще се проведе на 28 ноември в София, в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

До момента участие в наближаващото събитие са заявили повече от 70 компании. Сред тях се открояват утвърдени български и международни компании представители на банковото дело, търговията, производството, застраховането, финансови и счетоводни фирми и много други. Те ще бъдат на изложението, за да открият добре подготвени и комуникативни млади хора, иначе казано, за да открият своите бъдещи служители. Това безспорно е една отлична кариерна възможност.

По време на събитието младите хора ще имат възможността да научат повече подробности за компаниите, да разберат същността на работата и да се запознаят с вакантните позиции, обявени от тях.

Регистрацията за участие на работодатели е отворена. Повече може да научите на https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/employers или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 013/ 22

Събитието се организира от JobTiger, съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС, под патронажа на Ректора на УНСС проф. д.ик.н. Стати Статев.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Първото в България обучение за Бушидо Лидери

„Бушидо – пътят на лидера“ е обучение, създадено и предазначено, за да подготви лидерите за успех в контекста на неспирните и комплексни промени и огромна конкуренция.

На 01.11.2019 г. в зала G8 ще се съберат най-изявени и опитни лидери от различни индустрии, за да преживеят заедно вътрешна трансформация, която в последствие да пренесат в техните организации.

Бушидо – пътят на лидера не е просто обучение, а е трансформиращо преживяване за лидери, базирано на иновативни и световно доказани теории и подходи като Спирална динамика, Игровизация, Трансформиращ Коучинг, Интегрален подход. Целта на приложението на тези подходи е не само да стимулираме мозъчната пластичност и по–ефективно да придобием нови знания, но и усвоим техниките, които да използваме като лидери, за да повдигнем нивото на нашия екип и организация.

Бушидо – пътят на лидера е обучение, разработвано в продължение на вече 10 години задълбочено изучаване и проучване на редица теории за лидерство, управление на хора, мениджмънт и тяхното приложение и изпитване в хода на времето, доказали своята резултатност.

Ако сте готови да преобразите себе си като лидер и своята организация закупете сега вашия билет с код JobTIGER10 и се възползвайте от 10% отстъпка от цената на всички билети: https://event.gg/12727/
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Project Management Summit Bulgaria 9th Edition: Остават броени дни до единственото по рода си събитие за професионалната общност на ръководители на проекти и екипи, което ще се проведе на 15 ноември в НДК

9-тото издание на Project Management Summit Bulgaria вдъхновява с лектори от България и чужбина на 15 ноември в НДК - уъркшоп местата са ограничени, затова вземи своя билет сега на https://pmi.bg/pmsummit2019/.