ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Единственото професионално изложение на HR бранша наближава
На 8 февруари 2018г. в Интерпред – СТЦ София ще се проведе седмото издание на станалото вече традиция за HR общността в България изложение HR Industry - единственото по рода си събитие, събиращо на едно място изключително компании, предоставящи услуги в сферата на човешките ресурси. За първи път изложението се организира в партньорство с Българска асоциация за управление на хора.

HR Industry ви дава шанс да не изоставате от най-добрите практики в мениджмънта, привличането и запазването на талантите. По време на събитието ежегодно в рамките на един ден близо 50 компании-изложители се срещат с над 500 HR мениджъри и управители на български и международни компании. Не пропускайте възможността да бъдете сред тези, които ще се запознаят първи с локалните и световните тенденции, които ще бъдат застъпени както в демонстрациите на щандовете, така и в богатата семинарна програма.
Входът за посетители е свободен, а съвсем скоро ще излезе пълната семинарна програма, за която можете да се регистрирате. Запазете предварително мястото си – интересът е голям.

Остават броени места за участие на компании, а пълните условия за изложители и типовете пакети могат да бъдат разгледани тук.

HR Industry 2018 се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger в партньорство с Българска асоциация за управление на хора. Организационен партньор е Интерпред – СТЦ София.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Продължава регистрацията за кариерните събития през 2018 г.

Нашият отдел „Събития“ за втора поредна година подготви целия си календар кариерни събития за идната година.

Първото събитие в тазгодишният ни календар е седемнадесетото издание на най-мащабното кариерно събитие в страната „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот“ 2018. Кариерният форум ще стартира на 13 и 14 март 2018 г. в София, след това ще продължи във Варна на 19 март, Русе – 21 март, Велико Търново – 26 март, Габрово – 28 март, Свищов – 29 март, Бургас – 2 април и Пловдив – 4 април.До момента 80 компании са заявили участието си в седмнадесетото издание на „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот“ 2018.

Петото издание на единствения в България изцяло онлайн кариерен форум - Виртуални дни на кариерата, ще се проведе на 16 май 2018 г.

Есенните събития на JobTiger ще стартират с „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Форумът ще се проведе в София на 11 октомври 2018 г., в Пловдив на 15 октомври 2018 г и Варна – на 17 октомври 2018 г. и 17 компании са заявили участието си в поредицата от специализирани кариерни събития.

Последното кариерно събитие за годината - „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 29 ноември 2018 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС). 12 са компаниите, които до момента са се регистрирали за участие в последното кариерно събитие от нашия календар.

Заповядайте и вие – разгледайте календара ни и се възползвайте от преференциалните условия, които ще важат още кратко време.

Повече информация във връзка със събитията, пакетите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от нашия екип:
events@jobtiger.bg
02/49 180 13 / 22
0884 505 609
GCDF сертификационен тренинг по кариерно консултиране

Основен фокус на тренинга: Усвояването на умения и знания за оценка на потенциала, силните страни и областите за развитие на служителите, както и умения за консултиране, коучинг и менторинг.

За кого е предназначен сертификационният тренинг: специалисти по човешки ресурси; консултанти и коуч специалисти; мениджъри на екипи и тийм лидери.

Предстоящи издания на тренинга:
Януари - март 2018 г.

За записвания и допълнителна информация, може да се свържете с екипа на JobTiger: e-mail: gcdf@jobtiger.bg, тел. 02/ 4918 019
 
Интересно от JobTiger.tv
Благодарение на предишното си участие на HR Industry – аз намерих 3-ма нови клиенти

Когато ме помолиха да отговоря на въпроса – Защо ще участвам на HR Industry 2018 – дори не ми се наложи да търся причини. Нямо нищо по-лесно и спонтанно от отговора – защото последния път, когато участвах с щанд на това събитие, успях да намеря нови клиенти за услугите, които предлагах тогава и създадох много нови и важни за мен контакти.

Тази година за мен ще е чест да представя новият ни продукт – платформата Goodworky, която разработвахме с екипа ни повече от година и успяхме успешно да предложим на пазара във втората половина на миналата година.

  • SEO оптимизацията – защо е важна?
  • Coca-Cola открива нов развоен център и 130 работни места в София
  • Плесио Компютърс: „Предлагаме и почасова работа за студенти“
  • Президентът Румен Радев връчи почетни значки на младежи от цяла България на 10 януари
  • „Зимна маркетинг вечер“ – събитието, което трябва да посети всеки с интерес в дигиталния маркетинг
  • Nielsen България: „Даваме много възможности за своите служители, стига те да знаят как да се възползват от тях“
  • #HRinterview – Нина Бояджиева, Senior Expert Human Resources, ProCredit Bank
  • 7 начина да останете здрави, когато сте твърде заети с работа
  • Ангел Петров, Virtual Affairs България: „Колкото и да не си го признаваме, у нас има невероятен талант”
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
„Дни на холандското образование“ 2018

Представители на три холандски традиционни университета – Tilburg University, Utrecht University и Radboud University пристигат в България, за да ни представят разнообразието от бакалавърски и магистърски програми на английски език, което предлагат и за да разкрият предимствата на обучението в Холандия. Събитието, организирано от агенция за образование в чужбина „Скай Лайнс“, ще се проведе в три поредни дни:

  • 03.02 /събота/, София,15:30 ч., х-л „Маринела“ /бивш „Кемпински“/
  • 04.02 /неделя/, Варна, 15:30 ч., х-л „Графит“
  • 05.02 /понеделник/, Пловдив,18:30 ч. х-л „Тримоциум“


Предварителна регистрация за събитието може да направите ТУК.