ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Как да намерим подходящи служители за 6 часа?
Виртуални дни на кариерата е първият в България изцяло онлайн кариерен форум. Уникалното събитие ще се проведе за пета поредна година. Датата е 16 май 2019 г., когато между 11:00 ч. и 17:00 ч. работодатели от различни бизнес сектори лесно ще могат да се свържат с подходящи кандидати от страната и чужбина. А как става това? Отговорът е: „Бързо и удобно“:
  • В рамките на шест часа, могат да се проведат неограничен брой кратки интервюта с търсещи работа – Интервютата се осъществяват под формата на чат сесии с продължителност около 10 минути;
  • Компаниите участници могат да получат достъп до база данни с профили и автобиографии на регистрираните за участие специалисти, според пакета, който са избрали;
  • И не на последно място – компаниите пестят време и разходи за пътуване и командировъчни – специалистите по „Подбор на персонал“ участват в кариерно събитие от комфорта на работното си място.
Преди събитието, компаниите имат възможност да изградят свой виртуален щанд, с който да се представят. Въвеждането на информацията за всяка компания се случва в няколко лесни стъпки, а допълнителните възможности включват качване на видео материали и изображения, както и линкове към обяви за най-горещите работни позиции.

За допълнителни подробности и записвания посетете сайта на събитието:
virtual.careerdays.bg/bg/employers

Виртуални дни на кариерата се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger.
Вече можете да заявите участие за 26-тия HR Weekend. Регистрацията е отворена до 12 юни

Традиционното за HR общността събитие HR Weekend ще се проведе за 26-ти път през юни тази година. То ще бъде на 20 и 21 юни 2019 г. в хотел Калина Палас, гр. Трявна.

Всяка година събитието събира най-актуалните теми и проблеми в областта на човешките ресурси в България. В рамките на два дни ще имаме времето и възможността да дискутираме:
  • Докладът „Дългосрочни и средносрочни прогнози за развитието на пазара на труда и бъдещото търсене и предлагане на труд в България" разработен от МТСП и как да използваме данните от него за стратегическо планиране“. Модератор на дискусията ще бъде Гергана Раковска, председател на Фондация на бизнеса за образованието.
  • Как измерването и анализът ни помагат в планирането и обосноваването ни при взаимоотношенията с ръководството (VP, CEO, CFO) и с колегите от другите отдели? Дискусията ще бъде модерирана от познатите лица на събитието – Стоян Ганев (управител на Audit Advice Associates) и Христо Стоянов (директор Човешки ресурси на Артемис ООД).
  • Практически измерения на оценка на представянето през 2019 година - най-често срещаните грешки и как да ги избягваме ще обсъдим заедно с Христо Цветков, Director Human Resources Global Operations Europe в Sensata Technologies.
Ще се радваме да Ви видим това лято и да обменим идеи и опит помежду си в неформална среда. Краен срок за записване: 12 юни 2019 г.

Пълната информация за мястото на провеждане, програмата и модераторите може да видите на
https://jobtiger.events/hrweekend
Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг се разраства в още един град

Единственият в страната форум за студентски стаж и кариера в сектори ИТ, Комуникации и Аутсорсинг отново се разраства – освен в София, Пловдив и Варна, през есента на 2019 г. ще се проведе и първото му издание в гр. Габрово. Поради засилващия се интерес към събитията от серията, както и към град Габрово като образователен и икономически център, на 22 октомври от 10:00ч. ще открием форума в Техническия университет – библиотека.

Регистрациите за работодатели са отворени и достъпни тук.

Очакваме Ви!
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Zaplatomer.bg с нов модерен дизайн от април 2019

Zaplatomer.bg и останалите локални уебсайтове от международната групата на Paylab.com обновяват своя дизайн през април 2019 г. Освен новите визуализации, сайтът преминава към Cloud уебхостинг и модерен Laravel PHP фреймуърк. Основните характеристики са простота, прозрачност и дискретен синьо-зелен градиент. В основата на редизайна на сайта е промяната на логото - око, фокусирано върху възнаграждението.

Потребителите на онлайн услугата на Zaplatomer.bg се увеличават. Базата данни на сайта в момента съдържа повече от 47,200 профили със заплати. Повече от 711,780 респонденти са използвали Paylab.com и локалните портали за заплати в 20 държави през 2018 г., което е с 41% повече в сравнение с предходната година. Отчасти това се дължи и на разширяването на партньорската мрежа на Paylab в държави като Румъния и Македония.

Повече от 1000 компании, предимно малки и средни предприятия, вече са закупили отчети за заплатите от партньорската мрежата на Paylab в отделните европейски държави. Клиентите ценят най-много бързината и достъпността на услугата.

Всички въведени профили със заплати се проверяват

Сайтът непрекъснато подобрява методологията и оценката на данните. В базата данни се включват само заплати, които не съдържат екстремни стойности и не се дублират. Окончателното изчисляване на заплатата за дадена позиция се извършва чрез регресионен статистически модел.
Само 6 от 10 попълнени заплати участват в изчисленията, включени в доклада за заплата. Приблизително една четвърт от въпросниците автоматично отпадат в резултат на тристепенна проверка. Въпросниците, попълнени от потребители на сайта, които искат да проучат пазара и въвеждат очаквана заплата не се включват в базата данни за доклади за заплатите.

Zaplatomer.bg e съвместна услуга на JobTiger.bg и международния портал за заплати Paylab, собственост на словашката технологична компания Profesia, s.r.o., част от финландската медийна компания Alma Media.
EXCLUSIVE LEADERSHIP WEEK-END – Khrisallis Coaching Zone

*FOCUS *INTUITION *EMOTIONAL INTELLIGENCE *MOTIVATION

All Inclusive Leadership Training in Bansko May 2019, Hotel Kempinski Grand Arena.

From Friday 24th to Sunday 26th

We are enthusiastic about introducing an exclusive event by Khrisallis meant to enhance your leadership skills and your personal development. You will benefit from breathtaking landscapes in the National Park of Pirin, the optimal place to recharge yourself, discover your hidden skills and make meaningful connections with like-minded people. Only one motto: Just be yourself! We will take care of you with both professionalism and confidentiality during this uncommon journey to a better understanding of yourself. We will stay close by at any time. Take this unique exclusive opportunity to live a deep and versatile experience that will help you be the great leader you deserve to be!

PACKAGE RATE PER PERSON: 3980 BGN (not subject to VAT). Includes: all inclusive hotel, meals, coaching sessions, activities and workshops, insurance, training certificate, photo portfolio.

For further details please contact us:
E: events@jobtiger.bg
M: 0882364456
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Legion Run се завръща през 2019!

JobTiger и Legion Run Ви канят да станете част от най-вълнуващото отборно събитиe за годината. Очакваме Ви на 6-ти ЮЛИ в околностите на София! Това е приключение за всички. Нямате нужда от специална физическа подготовка! Някои от изненадите, които сме приготвили са:
  • Редица нови и променени препятствия
  • Обширна и интересна детска зона
  • Разнообразна и вълнуваща фестивална част

Не пропускайте да заявите Вашия корпоративен пакет до края на Април, за да се възползвате от по-ниски цени на билетите. Свържете се с нас на: rumen@legionrun.com и +359888716064