ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Виртуални дни на кариерата 2022 – кариера на един клик разстояние!
На 31 май от 11 до 17 ч. ще се проведе деветото издание на Виртуални дни на кариерата. Събитието дава възможност, срещу безплатна регистрация, всеки посетител да разговаря онлайн (във видео/аудио или чат) с представители на десетки български и международни компании в различни сектори.

Участието се случва по следния начин:
 1. Регистрирайте се и попълнете профила си на този адрес. Така компаниите ще имат възможност да прегледат всички детайли, които сте описали за себе си. Можете и да качите вашата автобиография. Колкото повече детайли включите, толкова по-лесно ще бъде на специалистите по подбор да се ориентират в уменията ви, а това ви гарантира и повече покани за чатове.
 2. В деня на събитието бъдете онлайн на страницата на форума. Вие избирате с коя компания да се срещнете и да се включите в чат с представител. Можете да избирате между видео/аудио опция и стандартен чат. Няма ограничение с колко компании може да си пише всеки кандидат в рамките на деня.
 3. Преди събитието и компаниите могат да ви поканят да отидете на техния щанд в деня на форума. Проверявайте редовно имейла си за покани!
 4. Представителите на участващите компании ще могат да преценят с кои кандидати да продължат процеса по подбор и евентуално да ви поканят на интервю в компанията.
Кои са компаниите-участници на Виртуални дни на кариерата, вижте тук: http://virtual.careerdays.bg/bg/participants.
virtual.careerdays.bg
HR Weekend

HR професията в България вече има четвърт век история. А какво е бъдещето ѝ, е тема на следващия HR Weekend, организиран от JobTiger на 16 и 17 юни в гр. Трявна.

HR Weekend е създаден през 2004 г. като единствено в страната място на свободни дискусии и обмяна на опит в сферата на човешките ресурси. Събитието е не само това, но е и място, където се създават много професионални и лични приятелства. И откъдето всеки си тръгва с много идеи и полезни практични решения за работата си (повече за историята на HR Weekend).

Събитието даде старт на първата HR общност в страната и, без да звучи нескромно, спокойно бихме могли да го наречем „легендарно“. От позицията на изминалото време и опита, на 27-ия HR Weekend ще имаме възможност да дискутираме с колеги от различни сфери промените на ролята на HR в организацията, дигитализацията и Employer Branding през фокуса на бъдещето на HR.

Любопитната част ще е посветена на "Анализ на твърдения при селекция на кадри". Не на последно място, ще има и забавления и време за свободни дискусии и networking! Ако още не сте отбелязали HR Weekend в календарите си, регистрирайте се и го направете! А ние гарантираме, че няма да съжалявате.

Повече подробности за събитието тук.

Регистрация можете да направите тук.
Есенни събития

Продължават регистрациите за работодатели за есенните кариерни форуми на живо и онлайн: До края на лятото важат и отстъпки за ранно записване.

Не пропускайте да планирате участията си във втората половина на годината на по-добри цени.
Legion Run 2022

Legion Run e отборно бягане до 5 км с 20+ препятствия от кал, огън, лед и бодлива тел, което се провежда в различни държави по света. Събитията са невероятна възможност да надскочиш себе си и да споделиш епични моменти с приятелите, колегите или семейството.

ВАЖНО: Това не е надпревара и не е състезание с другите, и не изисква специална физическа подготовка. Това е чисто, стопроцентово забавление за пораснали! Всяка част от трасето подлага на изпитание духа и тялото ти и изисква работа в екип. Ще тичаш, ще скачаш, ще пълзиш, ще спринтираш, ще висиш и ще помагаш на останалите да правят същото.

Хилядите позитивни коментари и благодарствени съобщения са всичко, което е било необходимо на организаторите, да вземат решението да организират Legion Run Bulgaria 2022.

Присъединете се и разберете защо Legion Run се превърна в най-посетеното спортно събитие с масово участие.

Повече информация за събитието тук.

Билети за събитието тук.
НОВО ОТ JOBTIGER
JobTiger с Clutch.co Award

JobTiger е отличен с Clutch Award за една от най-добрите B2B компании в България.

JobTiger заема първото място сред доставчиците на HR и бизнес консултантски услуги и 12-о място в класация от 160 компании в България, включваща такива, предоставящи решения в сферата на обслужване на клиенти, Software & Web development, Blockchain, Outsourcing и др.

Да получим такова признание от Clutch e наистина важно за нас! Усилията ни биват награждавани за положените отдаденост и внимание при работата ни с клиенти. Това е едно от най-големите ни постижения за 2022г. и сме ентусиазирани да продължим поредицата от успехи и през останалите месеци на годината.

Clutch.co е най-голямата и престижна онлайн платформа за оценки и отзиви за доставчици на бизнес решения от над 100 държави и 500 индустрии. Базирана във Вашингтон, САЩ, тя има за цел да помага на малкия, среден и едър бизнес да открие и да се свърже с подходящите доставчици на услуги за постигане на своите бизнес цели.

Официалната информация и класация можете да видите тук: https://clutch.co/press-releases/awards-bulgaria-2022
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Employer Branding

Employer Branding на JobTiger - канал за комуникация на работодателската марка.

Усилието да спечелим подходящия кандидат започва с най-важната стъпка - да привлечем вниманието му. За вашата дългосрочна стратегия развиваме услугата, която съчетава маркетингови и HR ползи.
 • Независим и авторитетен канал за комуникация;
 • Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание;
 • Лесно и динамично управление на информацията;
 • По-добро индексиране от търсещите машини;
 • Представяне в социалните мрежи;
 • Допълнителни рекламни кампании на профила;
 • Еmployer Branding профилите имат 13 пъти повече посещения;
 • Над 50% повече време на посетителите в Employer branding профилите.
80% от мениджърите в подбора и привличането на таланти вярват, че брандирането на работодателя оказва значително влияние върху способността за наемане на таланти (LinkedIn). Затова към вашия Employer branding канал получавате:
 • Неограничен брой брандирани обяви на JobTiger.bg;
 • Рекламни кампании в социалните мрежи и SEO оптимизация на съдържанието;
 • Инструмент в позиционирането с пълен и визуален профил на компанията;
 • Абонамент за 1 година за 2400 лв. (без ДДС).
75% от активно търсещите работа е вероятно да кандидатстват за работа, ако работодателят активно управлява своята работодателска марка. (Public Insight).
JobTiger.bg създаде филтър за обяви "подходящи за бежанци"

Обяви за подходящи позиции за бежанци могат да се публикуват безплатно и да бъдат откривани по-лесно от търсещите.

Първият сайт за обяви за работа в България – JobTiger.bg е съпричастен с хуманитарната криза, предизвикана от войната в Украйна. Вече повече от 20 години мисията на компанията е да създава стойност за хората, търсещи работа, бизнеса и обществото.

И в тези времена екипът на JobTiger иска да подаде ръка на всички, които търсят убежище в България. След първите грижи за безопасност на живота и подкрепа от първа необходимост, идва и нуждата от достойна работа и интеграция в обществото.

За това и в www.JobTiger.bg вече има филтър за търсене на "обяви подходящи за бежанци".

Повече информация можете да намерите тук.
Облачната версия на платформата GoodWorky е вече тук

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
 • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
 • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
 • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
 • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
 • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
 • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
 • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
 • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатна още днес. За да го направите кликнете тук.
ESurvey.space

eSurvey облачна услуга, чрез която можете да измервате ангажираността на своите служители.

Защо е важна ангажираността?
За да бъде успешна в днешно време една организация, не е достатъчно да продава продукти или да предлага дадена услуга на примамлива цена. Тя трябва да генерира чувство на доверие и лоялност у клиентите, трябва да поддържа имиджа си и да бъде готова да се променя заедно с изискванията на бизнес средата. Всичко това може да се случи само с помощта на човешкия капитал в нея и неговото работно поведение.

В управленските практики ангажираността е утвърдена като съществена причина и измерител за бизнес успех и икономическо развитие. Ангажираните служители се свързват с компанията си на емоционално и рационално ниво и редица проучвания показват, че с това те допринасят много повече за постигане на бизнес целите. Те припознават в целите на компанията и свои лични цели, поради което се трудят с желание и силен стремеж за постигане на резултати. Това ги кара да се чувстват повече успяващи.

Какво включва eSurvey?
 • Пре-дефинирани въпроси съгласно методологията;
 • Възможност за създаване на собствени въпроси за демографията на изследването;
 • Без ограничения за време и продължителност на изследването;
 • Онлайн представяне на резултати;
 • Възможност за извличане на данните от изследването;
 • Излседване на мобилни устройства.
Вижте повече на: esurvey.space.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
  • 7+ години ми отне намирането на мечтаното работно място
  • Физическата активност на служителите е важна за бизнеса
  • Как социалните придобивки еволюират в условията на четвъртата индустриална революция?