ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
HR Industry 2022 се завръща на живо!
Партньорите на събитието ще направят срещите на живо още по-вълнуващи.
Вече очакваме единадесетото издание на HR Industry през 2022. JobTiger, партньори и съмишленици на изложението подготвят приятни моменти, с които да се отпразнуват живите срещи под звездните прожектори.

Единственото в България HR изложение тази година ще се състои на 10 февруари в Интерпред-СТЦ София. Освен че ще имат възможност да се запознаят с тенденциите в бранша, изложителите и посетителите ще могат да опитат автентичното италианско кафе от района на Генуа, осигурено от Baristo, както и да се насладят на чаша хубаво малиново вино от Трастена.

Pure Water ще се погрижат HR общността да има на разположение 100% пречистена питейна вода в деня на мероприятието, а SoloVoi ще зарадват аудиторията с възможност да получат една от луксозните им подаръчни кутии.

Традиционен партньор на събитието е БАУХ. Българска асоциация за управление на хора от годни спомага за реализацията на събитието. БАУХ има за цел да бъде платформа за споделяне на опит и знания между нейните членове с оглед повишаване на общото ниво на експертиза в общността, съобразено с динамиката на бизнес средата в България.

Организационен партньор е Интерпред - СТЦ София.

Медийни партньори и посланици на HR новините са: JobTigerTV, HRIndustry.bg, Списание Мениджър, B2B Медия, Lider.bg и American Chamber of Commerce in Bulgaria (AmCham Bulgaria).

Регистрациите за изложители и посетители са отворени на сайта събитието HR Industry 2022.
Разпределена по часове и зали, може да бъде разгледана и семинарната програма на форума.
Продължават регистрациите за събитията от календара на JobTiger за 2022 г.
При записване до края на януари: отстъпки между 10 и 15% с опцията JobTiger Wallet

Продължават регистрациите за всичките ни кариерни събития на живо и виртуално през годината: Регистрациите за изложители са отворени.
2022 г. – време за следващото издание на HR Weekend?

След двегодишно пандемично прекъсване смятаме, че е време да обявим следващия HR Weekend, водени от вярата, че до лятото най-страшното окончателно ще е преминало и оганизирането му ще е както възможно, така и безопасно.

Обмисляме да работим в насока провеждането му през месец юни.

В тази форма ви каним да се регистрирате, за да ви информираме за организацията на събитието, а и да ни помогнете с идеи как да направим HR Weekend максимално полезен за вас от гледна точка на съдържание.

HR Weekend е традиционна конференция на HR общността, по време на която HR специалистите имат възможност да дискутират практически проблеми от сферата. Провежда се в два дни по предварително обявена програма.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Най-добрите работодатели влизат в надпревара за Employer Branding Awards 2022

В петото издание на конкурса компаниите в България са предизвикани да демонстрират своите оригинални стратегии и проекти и да се включат в битката за титлата "Успешен работодател".

Кандидатстването е в периода 10 януари - 5 февруари 2022 г. включително.

Изминала още една предизвикателна година, която донесе много промени и за служителите, и за работодателите. Компаниите търсят нови подходи, за да направят работата по-ефективна, но и присбособена към различните условия, в които се намираме. Прилагат се иновации в привличането и задържането на най-добрите сред талантите. Водещите компании осъзнават факта, че са необходими нови стратегии за ангажиране на хората. Те знаят, че трябва да осигурят растеж, независимо от трудностите. Създаването на положителна нагласа сред служителите към марката, за която работят изисква същата степен на фокус, грижа и допълнителни усилия, която отдавна се прилага при ефективното управление на различни утвърдени брандове - продукти или услуги. И през 2022 година наградите ще търсят новите подходи и иновативните стратегии за employer branding.

Петото издание на конкурса е за умелите в управлението на талантите. За тези, които имат и прилагат успешни стратегии за Employer branding, оригинални проекти, идеи, ПР кампании, силни HR инициативи или креативни методи за развитие в една среда, която изисква гъвкавост и адаптивност.

Официална церемония по награждаването ще е на 15 февруари 2022 г.

За да научим повече за нагласите на хората към ваксинацията, Paylab.com, част от който е Zaplatomer.bg, проведе международно проучване сред извадка от 15871 служители от 7 различни държави - България, Хърватия, Чешка република, Унгария, Румъния, Словакия и Словения.

Респондентите в проучването заемат длъжности на различни нива - от неквалифицирани работници до висш мениджмънт; имат различно образование - от основно образование до докторска степен; получават различно възнаграждение - ниско, средно и високо заплатени; включват различни възрастови групи - от под 25 г. до над 55 г., като са представени и двата пола.

Повече за конкурса може да видите в talents.b2bmedia.bg.