ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ     
Остават 7 дни до крайния срок за записвания за HR Industry 2016
На 11 февруари, в х-л Хилтън, ще се проведе петото издание на браншовия форум HR Industry. Това е единствено по рода си събитие, което събира на едно място компании от сферата на човешките ресурси, предлагащи услуги по подбор, оценка на персонала, обучения, тренинги и тиймбилдинги, обработка на възнаграждения, HR аутсорсинг, здравно и пенсионно осигуряване, трудова медицина, консултантски услуги и одит, временна заетост, ваучери за храна, дрехи и подаръци и всички други сфери, свързани с привличането, развитието и мотивирането на служителите.

Ползите от участие в събитието са многобройни. Една от тях е свързана с нетуъркинга. Подобни форуми са изключително подходящ терен да се срещнете и запознаете с три вида „целеви публики“.

Първо, на HR Industry традиционно сред посетителите има множество HR специалисти и мениджъри, които представляват интерес за всеки изложител. Комуникацията с тях се е доказала през годините като ползотворна – те търсят специфични услуги, които да закупят. Именно тези посетители са и едни от главните целеви публики, интересуващи участниците във форума. Комуникацията между двете страни е източник на ползи, каквито трудно могат да бъдат постигнати при задочен контакт по мейл или телефон.

Второ, сред останалите изложители има и такива, от които можем да почерпим опит и да установим делови контакти. Има организации, които не предлагат целия спектър от услуги и се нуждаят периодично от подизпълнители. Именно с подобни специалисти може да бъде установен контакт по време на HR Industry. Обстановката предразполага и участниците в изложението могат в рамките на деня да поговорят с всеки достатъчно пространно, ако такава необходимост съществува.

Трето и немаловажно е, че млади, а и опитни специалисти, посещават форума, за да се ориентират в спектъра от актуални HR услуги, а и за да си потърсят перспективен работодател. Самият факт, че един специалист е посетил форума е достатъчно свидетелство за неговата мотивация и ангажираност. От подобни посетители могат да бъдат подбрани надеждни и жадни за кариерна реализация млади експерти, които да бъдат включени в екипа на компанията.

Повече за изложението можете да научите тук, а ако не искате да пропуснете шанса да се срещнете с потенциални клиенти и партньори, добре е да се регистрирате и вие. Заявки се приемат до 1 февруари.

HR Industry се организира от компанията за комплексни HR услуги JobTiger. За пета поредна година генерален спонсор е застрахователният гигант MetLife. Медийни партньори са JobTiger.tv, сп. Мениджър, CooliceHost, сп. Човешки ресурси и expoworld.bg.

За актуална информация за изложителите и семинарната програма, следете страницата на събитието във Facebook: https://www.facebook.com/events/110820565965678/
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Повече от 90 компании заявиха вече участието си в „Национални дни на кариерата“ 2016

На 15 март ще стартира петнадесетото издание на най-големия форум за стаж и кариера в България – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“. Записването на компаниите започна преди три седмици и вече има повече от 90 фирми, които са заявили своето участие във форума. Топ локациите за фирмени щандове в гр. София също са изчерпани. Записванията продължават, но е препоръчително компаниите, които имат желание да вземат участие, и все още не са се регистрирали, да го направят по-скоро. А тази година, отново, компаниите имат възможност да се възползват от преференциалните цени за участие, ако се регистрират до 12 февруари 2016 г.

Сред тазгодишните участници отново се открояват компании, опериращи в различни сектори – IT, телекомуникации, банково дело, хранително-вкусова промишленост, фармация, кредитиране, клинични проучвания, металодобив, търговия, образование и много други. По традиция, компаниите участници обявяват стажантски програми и работни позиции в множество различни отдели – счетоводство, маркетинг, IT и др. Това свидетелства за популярността на събитието и е своеобразна гаранция, че посетителите на „Национални дни на кариерата“ ще бъдат посрещнати с богата палитра от реални оферти, отговарящи на търсенията им.

Интересът към форума нараства с всяка година, както от страна на бизнеса, така и от страна на студентите. В рамките на 4 седмици „Национални дни на кариерата“ се провежда в 7 академични града, където студенти и млади специалисти се срещат с представители на големи български и международни компании. Хиляди младежи са започнали кариерата си именно от това събитие, а участващите компании всяка година попълват екипите си с млади, талантливи и мотивирани хора.

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTigerкомпания за комплексни HR услуги. Генерален спонсор за 13-та поредна година е Нестле Българиянай-голямата компания за храни и напитки в България.

Повече информация за форума и условията за участие може да намерите на national.careerdays.bg или от екипа на JobTiger:
T: +359 2 49180 13/22
M: +359 884 505 609
E: events@jobtiger.bg
Не е важно само да наемеш добри специалисти, а и да се грижиш за тяхното професионално развитие

Водещата в областта на висококачествените BPO услуги компания Convergys си е поставила за цел да въведе нови, по-високи стандарти в индустрията, полагайки грижи както за клиентите, така и за служителите си и обществото. В компанията работят близо 125 000 служители, разпределени в повече от 150 офиса в цял свят, които предлагат обслужване на 58 езика в 31 държави. Това е и причината компанията да се стреми да изгражда мечтаните от нейните служители кариери и да им помага да не забравят да се забавляват, докато работят!

За своя офис в град София, Convergys търси нови служители, които да владеят отлично френски или немски език, да имат добра техническа грамотност, да обичат да комуникират и да бъдат мотивирани да учат и да се развиват непрекъснато.

За всеки новопостъпил служител има включено 6-седмично обучение, което има за цел да му даде задълбочени теоретични и практически познания в областта на Cloud технологиите и Microsoft Office 365. Работата не включва нощни смени или “висене” в офиса през уикендите, но включва възможност за постоянно развитие и усъвършенстване в Microsoft технологиите, бонусна система, фирмени партита и участие в много други забавни и приятни дейности.

Ако това предложение Ви се струва интересно и знаете немски език, може да научите повече за него на:
http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/cnslt/Technical-Support-Representative-with-German/

Ако владеете френски език и тази възможност е интересна за Вас, може да намерите повече информация тук:
http://www.jobtiger.bg/info/jobs/confidential/cnslt/Technical-Support-Representative-with-French/
 
Интересно от JobTiger.tv
Парите на 62 човека са колкото на 50% от световното население

Най-богатият 1% от населението на света вече притежава повече, отколкото всички останали 99% взети заедно, съобщава BBC. Данните, предоставени от Credit Suisse, са обобщени от Oxfam. Установено е също така, че най-богатите 62 човека разполагат с толкова средства, колкото по-бедните 50% от световното население. Прогнозата за това развитие на нещата е направена още преди една година.

  • „Моята банка на бъдещето“ открива нови хоризонти за развитие пред младежите
  • Мечтана работа и ниска заплата: как да работите каквото искате, въпреки че не печелите достатъчно?
  • Как да бъдем забелязани от рекрутърите в LinekdIn?
  • Лошият шеф може да бъде по-нездравословен от цигарите
  • Знаците, че отчаяно се нуждаете от почивка
  • Печелете от празното си жилище, докато сте на работа – най-новият световен хит
  • Посттравматичен растеж: изненадващите ползи от преживяването на трудни времена
  • Саботирате ли собствения си успех?
  • 15 вдъхновяващи цитата, избрани от учители за учители