ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Специализираният кариерен форум Дни на кариерата в УНСС ще се проведе през ноември
Традиционният форум ще се проведе на живо на 22 ноември във фоайето на УНСС София и виртуално на 24 ноември - онлайн в платформата на Brazen Technologies.

Сребърни спонсори на събитието са SumUp, LDC и Japan Tobacco International.
Бронзов спонсор е Decathlon.
Над 50 компании вече са заявили участие в събитието.

Повече информация за участие и позициониране на вашата компания тук.

Посетителите вече могат да се регистрират на тази страница.

* На събитието в УНСС ще бъде използвана отново иновацията със ScanFactor - кариерните форуми на живо с дигитален обмен на данни.
Кариерна борса в Бургаски свободен университет

Бургаски свободен университет и JobTiger организират Кариерна борса за студенти на 30.11.2022 г.

Събитието е безплатно за студенти и работодатели и се организира като част от изпълнение на Проект BG05M2OP001-2.016-0030-C01 „Модернизация на образователните решения за кръгова икономика, стратегически инфраструктури и производства (МИKС-ИП)“, финансиран от Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейските структурни и инвестиционни фондове.

Организатори на събитието са Бургаски свободен университет и JobTiger.

За въпроси и записвания се свържете с екипа на JobTiger:
E: events@jobtiger.bg
T: +359 2 491 80 22
МИНАЛИ СЪБИТИЯ
Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг 2022 премина успешно на живо и онлайн

Бизнесът и търсещите работа се срещнаха в четири академични града и онлайн през октомври.

Тринадесетото издание на традиционния форум Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг се проведе този октомври и срещна 88 компании и 2338 млади специалисти, търсещи работа в София, Пловдив, Варна, Габрово и онлайн на специализирана платформа.

Ежегодно форумът предоставя възможност на студенти и специалисти, които търсят кариерно развитие в областта на информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинг индустрията, да се срещнат с български и международни компании в секторите и да открият своето ново работно място или шанс за участие в стажантска програма.

Събитията преминаха при засилен интерес към живите срещи. Иновация тази година бе въвеждането на ScanFactor приложението, което даде възможност на посетителите директно да споделят CV-то си с работодатели – максимално лесно и с още по-голям шанс за посетителите да се откроят.

Дни на кариерата: ИТ, комуникации и аутсорсинг за пореден път се доказа като форум, от който започват професионалните пътища на хиляди българи в най-бързо развиващите се отрасли. Освен да намерят своето бъдещо работно място, благодарение на събитието посетителите имаха възможност и да се ориентират на пазара на труда у нас, и да получат от първо лице съвети за успешната си професионална реализация.
Кариерната борса в ХТМУ премина при голям интерес

При изключително голям интерес се проведе кариерната борса в Химикотехнологичен и металургичен университет на 25.10.2022 г. Тя привлече 14 водещи в областта на химичните технологии компании и над 200 студенти. Събитието се организира от консорциум Кариерни събития в химичните технологии (Джобтайгър ООД и Фондация на бизнеса за образованието) по проект BG05M2OP001-2.016-0013, "Модернизация, дигитализация и интернационализация на обучението в Химикотехнологичен и металургичен университет" по ОП "Наука и образование за интелигентен растеж", финансиран с европейско и национално съфинансиране.

Предстои до края на годината консорциумът (Джобтайгър ООД и Фондация на бизнеса за образованието) да организира и Фестивал по предприемачество за студентите от ХТМУ в рамките на изпълнението на дейностите по проекта.
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Каним ви да се присъедините към платформата 2nd7.org за предлагане и използване на услуги за кариерно консултиране

2nd7.org е нова инициатива на JobTiger, която дава възможност за предоставяне и получаване на кариерно консултиране по най-удобния начин в цялата страна и извън нея.

Чрез предоставените инструменти в сайта можете да организирате, заявявате и закупите за вас или ваши близки срещи за кариерно консултиране на място или онлайн в зависимост от вашите възможности и предпочитания.

Информация за начина на ползване можете да откриете на този линк: https://2nd7.org/for-clients/.
Облачна версия на платформата GoodWorky

Goodworky е геймифицирана онлайн платформа за e-learning, споделяне на идеи, мнения, знание и ресурси. Тя е предназначена да се използва за вътрешнофирмена комуникация, като хората в компанията могат да я достъпват по всяко време и отвсякъде.

Облачната платформа Goodworky спомага за повишаване на мотивацията на служителите, подобряване на вътрешната комуникация, изграждане на хомогенна организационна култура, идентифициране и развитие на таланти в компаниите.

GoodWorky е за вас, ако организацията има нужда:
  • От ефективна, интерактивна, геймифицирана и модерна платформа за обучение
  • Да предостави 24/7 възможност за обучение и повишаване квалификацията на хората
  • Да повиши ефективността на работните процеси, като подобри вътрешната комуникация
  • Да даде възможност за лесна изява, даване на обратна връзка, споделяне на идеи и мнения на вашите служители
  • Да повиши духа в организацията и ангажираността на хората
  • Да минимизирате времето за споделяне на важна информация към правилната аудитория и да следите ангажираността
  • Да превърне постигането на целите на компанията във вълнуваща съвместна мисия
  • Да предоставите възможност на всеки човек да се изявява колкото, както и когато поиска.
Геймификацията е един от най-модерните методи, използвани в бизнеса за повишаване на потреблението и ангажираността. Тя използва игрови техники и похвати като събиране на точки, класации, получаване на награди с цел да стимулира желано поведение в аудиторията.

Можете да изпробвате всички функционалности на GoodWorky за 14 дни напълно безплатно още днес. За да го направите, кликнете тук.
ИНТЕРЕСНО ОТ HR INDUSTRY
  • Рентабилност, редовен анализ и дългосрочен план – основа за стабилен бизнес
  • Защо ергономията на работното място е важна?
  • Познанията, които са нужни при стартирането на бизнес
  • Работа и психично здраве
ОТ STARTUP PSYCHOLOGY
  • Делегиране на задачи
  • Мултитаскинг – да или не?