ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Очакваме Ви на HR Industry 2020 - звездният четвъртък на HR бранша!
Деветото издание на HR Industry ще се проведе на 6 февруари 2020 г. в залите на Интерпред - СТЦ София.

В рамките на един ден ще имате възможността да се срещнете с топ компаниите, предлагащи продукти и услуги в сферата на човешките ресурси и да се запознаете с актуалните тенденции в бранша.

Заповядайте на щандовете на компаниите участници! Пълният списък може да видите тук.

Семинарната програма традиционно съпътства изложението и през годините винаги е демонстрирала, че съдържа в себе си много любопитни, актуални и дискутирани теми, които са от ключово значение за всички специалисти от бранша. И тази година се очаква местата в залите да бъдат бързо заети, поради големия интерес на публиката. Може да разгледате темите тук: 2020.hrindustry.bg/bg/program/

Участието в събитието за посетители е безплатно, а регистрацията се извършва тук – https://mc.jobtiger.bg/hrindustry2020

Организатор на събитието е JobTiger. Генерален спонсор на събитието е MetLife, а организационен партньор - Интерпред - СТЦ София.
Преференциалните цени за участие в „Национални дни на кариерата“ 2020 са в сила до 31 януари

Регистрацията за „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2020, тече интензивно и вече почти 100 компании са се записали за участие във форума. Броят на работодателите, които участват в изложението, всяка година устойчиво нараства и причините за това са неоспорими – компаниите имат осезаема полза от участието си в това събитие.

„Национални дни на кариерата“ е мястото, където се срещат множество утвърдени български и международни компании с хиляди търсещи стаж или работа млади специалисти. През годините се е доказало, че и двете страни откриват редица позитиви от възможността да се срещнат. Студентите и стартиращите своята кариера млади хора имат отлична възможност да намерят своя първи работодател, а компаниите се срещат с мотивирани и обучени младежи, които могат да попълнят обявените свободни позиции.

Форумът ще бъде открит на 17 и 18 март 2020 г. в София, а след това ще продължи във Варна на 23 март, Русе – 25 март, Велико Търново – 30 март, Габрово – 1 април, Пловдив – 6 април и Свищов – 8 април.

Ако желаете да се срещнете с млади и мотивирани специалисти от различни области и да им предложите стажове или работни места, не пропускайте възможността да се запишете на преференциални цени до 31 януари.

Повече информация за форума и условията за участие може да намерите на сайта на събитието или от екипа на JobTiger:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24

„Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот” се организира от JobTiger – компания за комплексни HR услуги. Генерален спонсор за 17-та поредна година е Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в България.

Продължава регистрацията за събитията от годишния календар на JobTiger за 2020 г.

След HR Industry 2020 и „Национални дни на кариерата – Добра кариера, добър живот“ 2020, в календара ни за следващата година е единственото в България изцяло онлайн кариерно събитие - Виртуални дни на кариерата, което ще се проведе на 16 юни 2020 г.

Веднага след това Ви очакваме на 27-ото издание на HR Weekend by JobTiger - 18 - 19 юни 2020 г., хотел Балкан, Чифлик.

През есента продължаваме с единствената по рода си конференция за кариерно преориентиране и предварителен подбор в България - Scale Up Your Career. Конференцията е организирана от JobTiger и Career Guide и ще се проведе на 29 септември 2020 г. в Интерпред - СТЦ София.

Следващият форум в есенния календар е „Дни на кариерата” в секторите: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. Той ще се проведе в София на 8 октомври 2020 г., в Пловдив на 12 октомври 2020 г., във Варна – на 14 октомври 2020 г. и в Габрово на 20 октомври 2020 г.

Последното кариерно събитие за годината - „Дни на кариерата”: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти ще се проведе на 26 ноември 2020 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Разгледайте календара ни и се възползвайте от преференциалните условия за участие в събитията.

Повече информация във връзка със събитията, пакетите за участие и начина на регистрация бихте могли да получите от нашия екип:
events@jobtiger.bg
02 4918 011/ 13/ 22/ 24
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
JobTiger започна инициатива за развитие на сайта HRIndustry.bg

Целта на HRIndustry.bg e да се превърне в най-големия български уебсайт, предоставящ бързонарастваща информация и възможности за споделяне на опит в областта на управлението и развитието на човешките ресурси. Независимо какво е предизвикателството пред вас - интервюиране на кандидати, провеждане на обучения, payroll или въвеждане на придобивки за служителите, HRIndustry.bg е мястото, което трябва да посетите.

Освен че представлява сайт за споделяне на новини и информация по различни теми от областта на човешките ресурси, HRIndustry.bg създава общност на HR специалистите, които могат да коментират и дискутират споделените материали, да бъдат автори и да печелят точки в профилите си в зависимост от публикуваните статии и броя харесвания и коментари към тях.

Повече за ползите от него: https://hrindustry.bg/articles/83

Още статии: https://hrindustry.bg/articles
 
ОЧАКВАЙТЕ ОЩЕ
Продължва кандидатстването за Годишните награди на b2b Media - Employer Branding Awards by b2b Media 2020

Категориите обхващат иновациите в управлението на талантите, новите успешни стратегии в HR и др.

Официалната церемония по награждаването ще е на 13 февруари 2020 г.

Пълния списък с категории, вижте на: https://talents.b2bmedia.bg

Кандидатстването е в периода 6 януари - 7 февруари 2020 г.