ПОВОД ЗА ГОРДОСТ
JobTiger е избран за финалист в наградите Investors in People 2020
Радваме се да обявим, че JobTiger е избран за финалист в наградите Investors in People 2020 като Работодател на годината в сребърна категория за компании до 49 служители.

Наградата Investors in People е много важна за нас, защото поставяме хората в екипа ни над всичко и вярваме, че добрите ни резултати се дължат на тях.

Наградите Investors in People имат за цел да отличат организациите и професионалистите, които са отдадени на това да направят работата по-добра за хората. Категориите варират от Обучение и развитие до Технологии, от Социална оговорност до Грижа за здравето на работещите, като включват и още много други.

За съжаление тази година поради COVID-19 екипът ни няма да може да отпразнува наградите в Лондон на живо, но ще очакваме с нетърпение обявяването на победителите онлайн на 24 ноември и разбира се, ще ви държим в течение.
 
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Очакваме ви утре на SCALE UP Your Career 2020!

Кариерата ви е в застой и не знаете какво да предприемете? Доколко перспективна е професията ви и как да бъдете винаги желан кандидат на пазара на труда? Търсите по-добра реализация и искате да се представите пред водещи работодатели? Но как точно да заинтригувате специалистите им по подбор…

Възможно е да имате още много въпроси, особено ако сте с повече от 2 години професионален опит. Отговорът на всички тях обаче е само един: заповядайте на третото издание на SCALE UP Your Career – на 29 септември от 10 до 17 ч. в Интерпред – СТЦ София – и ще „сверите часовника“ си в реални срещи с водещи работодатели, нашумели лектори и интересни специалисти. Събитието е безплатно за търсещите работа или кариерни насоки и ще се проведе на живо при спазване на всички мерки за безопасност. Организатори са JobTiger – пионер в реализирането на кариерни форуми у нас и Career Guide – платформа за цялостно кариерно ориентиране и развитие.

SCALE UP Your Career не е просто форум, който ви дава шанс да разговаряте с представители на компании, които ви допадат. Не е и просто конференция с поредица от лекции. Идеята на събитието е да ви помогне да тласнете кариерата си в желаната от вас посока – чрез иновативни методи на подбор, практически работилници и срещи с впечатляващи личности. И то на едно място и в рамките само на един ден.

По време на събитието ще можете да се запознаете с Георги Ненов, събрал в серията си от подкасти „Свръхчовекът“ уроците на повече от 200 успели личности. В рамките на SCALE UP Your Career ще има и практическа работилница за управление на лични финанси, водена от Стойне Василев – собственик на най-популярния сайт за лични финанси у нас SmartMoney.bg.

Пълната програма на конференцията можете да видите на този линк.

Всеки присъствал лично на конференцията ще получи и безплатен достъп до бъдещи уебинари за кариерно развитие.

Входът за посетители е напълно безплатен! Изисква се само предварителна регистрация на сайта на събитието.

За повече информация посетете www.scaleupyourcareer.com
„Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” води със себе си новостите в онлайн кариерните събития

На 21 октомври 2020 г., по време на виртуалното му издание, изложителите ще имат проактивна роля.

Това може да се случи чрез новата търсачка на платформата на Brazen Technologies, която става достъпна в момента на закупуване на виртуален щанд. Представителите на компаниите-изложители ще могат да разглеждат информацията, която всеки кандидат е споделил в регистрацията си.

Специалистите “Човешки ресурси” ще могат още да филтрират всички посетители по конкретни характеристики (позиция, сфера, интереси, образование, локация и др.), за да подберат по-лесно най-желаните за тях таланти, които да поканят на щанда си в деня на събитието.

Все още имате възможност да запазите вашето място във виртуалния ден или за четирите присъствени събития в София - 8 октомври, Пловдив - 12 октомври, Варна – 14 октомври и Габрово – 20 октомври - повече информация тук.

Ежегодното кариерно събитие „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг” е инициатива на JobTiger. Събитието е знаково за годишния календар и част от комплексните HR услуги на групата JobTiger.

Очаквайте скоро и годишния календар със събития на JobTiger за 2021 г. Следете careerdays.bg за актуална информация.
Предстои единадесетото издание на „Дни на кариерата“: Икономика, Финанси, Маркетинг, Човешки ресурси и Обслужване на клиенти

Единственият специализиран кариерен форум в икономическия сектор в България ще се проведе на 26 ноември 2020 г. в Университета за национално и световно стопанство (УНСС).

Ако искате да бъдете сред компаниите, които ще имат възможността да се срещнат с хиляди амбициозни млади хора тази есен и да представите своите работни и стажантски позиции, не пропускайте да запазите своето място сега. Регистрацията за работодатели е отворена: https://careerdays.bg/bg/economy-careerdays/registration

Повече информация във връзка със събитието може да видите тук.

Организатор на форума е JobTiger съвместно с Междууниверситетски център за развитие на кариерата на УНСС и Студентски съвет при УНСС.

За контакти:
events@jobtiger.bg
02/49 180 11/ 20/ 24
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
Вашият Employer Branding на JobTiger.bg е силен канал за комуникация и представяне

ВИЖ РАБОТОДАТЕЛИТЕ!

Нашият сайт JobTiger.bg постоянно се развива в крак със световните тенденции, като поставя на фокус работодателската марка с Employer Branding услугата.

Услугата представя пълноценно работодателско представяне по отношение на грижата за служителите под формата на независим и авторитетен канал за информация.

Структурирано, модерно, подредено и интерактивно съдържание с динамично управление на информацията. Специализираната страница съдържа информация на едно място – всичко, което интересува кандидата на всеки етап от процеса по подбор с по-добро индексиране от търсещите машини.

Скъсява дистанцията между Вашата компания и бъдещите Ви служители.

Създаването на вашето виртуално представяне е крачка към дългосрочната мисия за представяне, разгласа и популяризация на предпочитания работодател.

За индивидуален поход към Вашите нужди и повече информация за услугата – екипът на JobTiger е на ваше разположение на office@jobtiger.bg.
 
ИНТЕРЕСНО ОТ HRINDUSTRY.BG
Топ 5+1 на най-търсените у нас мениджъри в кризата и техните профили

Времената на криза са времена, за добро или за лошо, носещи промяна в компаниите. Промяна в пазарите, промяна при клиентите и промяна в начина на правене на бизнес. Често тези промени носят със себе си и необходимостта от персонални промени, включително по върховете на йерархията компаниите. Причините най-често са две.

Неспособност за справяне в новите условия. Има мениджъри, които работят по-добре „в нападение“ – когато фирмата се развива, и такива, които са по-добри „в отбрана“ – когато условията налагат свиване и отстъпление. Компаниите разбират това (или го осъзнават в движение) и се налага да предприемат съответните мерки.

  • Връщаме ли „старото нормално“ или продължаваме работа по нов начин?
  • Как се освобождават хора по време на криза?
  • Как да учим заедно
  • Трудова злополука
  • Как най-успешно, бързо и ефективно да разрешим споровете на работното място? Как да постигнем баланс в отношенията между колеги и мениджъри?