ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ
Интервюто ви за работа е онлайн на 16 май
Екипът на JobTiger е нетърпелив да ви покани на петото издание на Виртуални дни на кариерата, което ще се проведе на 16 май 2018 г. от 11:00 до 16:00 ч.

Събитието „Виртуални дни на кариерата“ ще протече изцяло онлайн и ще ви позволи лесно и бързо да се срещнете с десетки компании на едно място, по едно и също време, без да се налага да напускате дома, работното си място или университетската скамейка!

Всяка компания ще има индивидуален кариерен щанд, където ще можете да се свържете с представител на HR екипа им и да проведете директно чат интервю, за предлаганите от тях работни позиции. Писмената форма на комуникация превръща „Виртуални дни на кариерата“ в изключително удобен и лесен начин за кандидатстване за мечтаната от вас работа!

Ето и имената на малка част от фирмите, които ще ви очакват онлайн на 16 май:
TBI Bank, Telus International Europe, INENSIA, Райфайзенбанк България, eMerchantPay, Съдърланд Глобъл Сървисиз България, Мелън, Talent Hunter, Загорка, European Patent Office.

Побързайте да се регистрирате! Ще ви очакваме на 16 май 2018 г. от 11:00 до 16:00 ч.
 
ПОЛЕЗНО ЗА ВАС
„Приказки за успеха“ ще срещат бъдещите бизнес лидери с вече успелите българи

„Приказки за успеха“ е нова поредица от публични събития с дискусионен характер, в която доказани бизнес лидери ще разказват историите за своя кариерен път, стъпките и решенията, които са ги довели до успеха.
  • Как са избрали кариерата си?
  • Кои са били решаващите етапи и какви интересни решения са взели?
  • Кои ситуации не са се развили по план?
  • Какви са грешките, които са допуснали през годините?
  • Има ли грешен и верен ход? И как да извлечем урок от всяка ситуация?

Отговорите на тези и много други питания, както и възможността да получите отговор и на вашите конкретни въпроси ще получите по време на публичните срещи. Идеята е всички заинтересовани в кариерата си настоящи и бъдещи мениджъри ще могат да чуят, а след това и да разговарят с големите имена в българския бизнес.

Ще повдигнем темата за морала и етиката в съвременния бизнес, за да покажем, че те са не само част от съвременния бизнес, но и залог за успех.

Първото събитие от поредицата ще се състои на 16 май 2018 г. от 20:00ч. в Planet Club. Билети могат да бъдат закупени предварително онлайн или на място в деня на събитието.
Мастър Клас Щастие. Изкуството на щастието в работата.

Чудите се как да събудите хората в екипа си! Запишете се на Мастър Клас Щастие. Изкуството на щастието в работата. и ще разберете как да повишите продуктивността, правейки хората си щастливи! Само на 15 май 2018 г в Сатиричен театър, София, една незабравима среща с Радж Рагунатан – професор по маркетинг и експерт по щастие.
 
Интересно от JobTiger.tv
Бизнес лидери се срещнаха с HR професионалисти за 3-ти път

На 12 и 13 април Луковит се превърна в център за споделяне на добри HR и бизнес практики. Третото издание на Business Leaders and HR Meetup събра на едно място 30 управители и собственици на компании в различни бизнес сектори и HR специалисти от цялата страна. Те обмениха опит по разнообразни актуални теми, обединени в два потока.

Първият касаеше тенденциите в подбора на персонал: промени ли се нещо в подбора през последните години: обяви, методи, време, участници; замести ли Employer Branding усилията по привличане/подбора; дойде ли времето за персонал от чужбина; има ли други решения (например по-интензивни обучителни и въвеждащи програми) и др.

  • Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: Райфайзенбанк (България) ЕАД
  • DISCORDIA търси желаещите да работят в иновативна транспортно-логистична компания
  • Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: TELUS International Europe
  • Възможности за развитие в областта на Business Intelligence
  • Искате ли да правите ски и да живеете в планината?
  • Работодателите на Виртуални дни на кариерата 2018: Мelon