СЪБИТИЯ ОТ МЕСЕЦ АПРИЛ:

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

 • Първи "Дни на кариерата" във Факултета по математика и информатика на СУ "Климент Охридски" 2 и 3 юни 2010г.

  На 2 и 3 юни 2010г. в двора на Факултета по математика и информатика към СУ "Св. Климент Охридски" за първи път ще се проведат "Дни на Кариерата", под мотото: "Аз знам и искам да го докажа".
  Организатори на "Дни на Кариерата" са Кариерният център към ФМИ в партньорство с ДжобТайгър ООД - фирма с доказан опит в организирането на "Дни на Кариерата" в цялата страна.
  "Дни на кариерата" във ФМИ ще събере на едно място студенти от СУ "Климент Охридски" и ТУ София!
  Генерален спонсор на проявата – МТел!

  За записване и повече информация:
  Елена Анастасова, Кариерен център към ФМИ, СУ "Св. Климент Охридски"
  Т: +359887 00 29 64,
 • GCDF – международна сертификационна програма за специалисти по човешки ресурси за кариерно развитие и консултиране

  На 3 и 4 юни 2010г. ще се проведе ІХ-то сертификационно обучение по международната програма по кариерно консултиране Global Career Development Facilitator за специалисти по човешки ресурси.
  Новото този път е, че обучението е включено в програмата на HR Тренинг Академията на БАУРЧР за 2010 г.
  За записване и подробности може да се обръщате към екипа на Джобтайгър или да пишете на gcdf@jobtiger.bg
 • XIII летен HR Уикенд на JobTiger вече се задава

  На 25 и 26 юни 2010 г, за тринадесети пореден път, JobTiger ще събере специалистите по човешки ресурси в неформална среща, за да споделим опит, да намерим решения на актуални проблеми и да научим нещо ново! Очаквайте в най-скоро време повече подборности за събитието, а до тогава сме отворени за ваши идеи и предложения!
  Вижте HR уикендите до момента.
 • Стажантската програма Empower с удължен срок до 31 май 2010 г.

  Срокът за прием на документи за стажантска програма EMPOWER е удължен до 31 май.
  Студентите, които имат желание да кандидатстват за стаж в някои от най-добрите компании в своите сектори, могат да подадат документите си за Националната стажантска програмa EMPOWER до края на месец май 2010 г.
  Критериите за участие може да научите на сайта на Фондация Empower United.
  Топ компаниите и обявените позиции за работа, за които се наемат стажанти, също може да намерите на сайта на Фондацията.
 • Последната за София месечна среща за "Награда EMPOWER" ще е на 13 май

  Последната месечна среща за Награда EMPOWER в град София, ще се състои на 13.05 в Зала 6 на НДК от 18.30 ч. Темата на четвъртата отворена дискусия ще бъде "Структуриране на дейностите по маркетинг и продажби във фирмата", а панелистите отново ще са едни от най-успешните бизнес лидери на компании, които оперират в България.

  Вижте повече информация и се регистрирайте за събитието.
  Регистрацията е желателна, но незадължителна. Входът е свободен!
 • Открити срещи за Награда EMPOWER ще бъдат организирани в Пловдив и Варна

  В рамките на месец май ще бъдат проведени още две допълнителни открити срещи – в Пловдив и Варна. Целта им ще бъде да спомогне за оформянето на идеите на младите предприемачи и структурирането им в бизнес план. Приемът на документи вече започна, а крайният срок за приемане е 30 юни.

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:


Societe Generale Експресбанк - партньор в конкурса за наградата Empower

Societe Generale Експресбанк подкрепя най-големия конкурс за млади предприемачи за Наградата EMPOWER

 
На специална пресконференция в Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Societe Generale Експресбанк обяви официално партньорството си с Фондация Empower United в реализирането на най-голямата в България инициатива за развитие на бизнес идеи "Награда EMPOWER за изключителни млади предприемачи".

Подкрепата за "Награда Empower за изключителни млади предприемачи" е в съзвучие с политиката на банката в областта на социалната отговорност и част от стратегията й да подпомага развитието на таланти в сферата на изкуството, спорта и бизнеса. В ролята си на партньор на Наградата Empower, Societe Generale Експресбанк ще допринесе с познания и опит в сегмента на малкия и среден бизнес. По време на конкурса банката ще съдейства с експертно мнение и помощ за бъдещите млади предприемачи като част от цялостния й ангажимент към инициативата. В няколко офиса на банката ще бъдат открити специални информационни кътове, повече за които можете да научите на сайта на състезанието.

Можете да получите повече информация за програмата от сайта на Фондация Empower United или от страницата на Societe Generale Експресбанк.
 

Конкурс на вестник Пари за млади предприемачи next GenerationКонкурс за млади мениджъри и предприемачи next GENERATION

За втора поредна година Вестник „Пари” организира конкурса next GENERATION, посветен на представянето и отличаването на най-добрите млади мениджъри и предприемачи в България.
 
 
Кандидатите трябва да отговарят на следните изисквания:
 • Възраст до 35 години;
 • Собствен бизнес или мениджърска позиция (ръководители на екипи);
 • Съществуване на компанията минимум от 2 години;
 • Заемане на позицията минимум от 1 година;
 • Липса на задължения към служителите и към държавата (данъци, такси и други държавни плащания).


Семинар на Едуард де Боно в НДК

de Bono LIVE 2010 в София: Семинар на Едуард де Боно "Ново мислене, Иновации, Бизнес"

23 септември 2010

Официално започна регистрацията за семинара, който Едуард де Боно ще проведе в София, Зала 1 на НДК.
Регистрирайте се за участие на преференциална цена.

Това събитие e дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за “ново мислене” могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата.
 
JobTiger е партньор на събитието, благодарение на което можете да получите специална отстъпка при регистрацията. За да получите код за отстъпка се свържете с организаторите от Проджекта на тел. (02) 9831094 или info@debono-bg.com.