Предстоящи събития:
 • "Кариери 2005 - Добра Кариера, Добър Живот"
  Министър-председателят на Република България Симеон Сакскобургготски ще открие официално Кариери 2005 на 4 април 2005 г. от 9 в НДК, етаж 4.
  С любезното съдействие за втора поредна година на Нестле България АД, през месец април стартира четвъртото издание на форума за студентски стаж и кариера “Кариери 2005”.
  За форума в София се записаха рекорден брой фирми и организации – 82. Вижте участниците тук.
  Форумът се организира от JobTiger, програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и Проект "Пазар на труда" на Американската агенция за международно развитие.
  Датите на провеждане в другите градове са както следва:
  - 11 април: гр.Варна, Фестивален и Конгресен Център
  - 18 април: гр. Пловдив, Международен Пловдивски Панаир, Конгресен център
  - 25 април: гр.Велико Търново, Гранд хотел "Велико Търново"
  Записванията за тези градове продължават.
  За повече информация:
  Тел.: 02 / 9489 228, 230, 231, 232
  e-mail: office@jobtiger.bg

Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger
  През месец април позициите за специалисти "спедиция и логистика" ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.

Любопитно:
 • Според данни от анкета на JobTiger.bg около 30% от работещите хора се задържат на първата си работа максимум до 1 година, 44% - до 4 години, 23% - между 4 и 20 години и едва 3% остават на първото си работно място повече от 20 години.

Празници през месец април:
 • 24 април (неделя) – Връбница - Цветница, работен ден

Panta Rei:
 • Радостина Шишманова е управител на HR Group – новосформирана консултантска група, която се занимава с подбор на персонал, фирмени консултации, тренинги и обучения. Преди това тя е работила седем години за частни агенции, специализиращи в областта на подбора и консултациите по организационната структура на фирмите. Радостина Шишманова има магистърски степени по Трудова и организационна психология (СУ) и Управление на човешките ресурси (УНСС).
  За контакт:
  Тел: 088 560 2000
 • Елена Неделчева е новият Мениджър Човешки ресурси във фирма Геймлофт – водеща международна компания за създаване и програмиране на игри за мобилни телефони. Геймлофт (Gameloft) е клон на Юбисофт Ентъртейнмънт (Ubisoft Entertainment). Неделчева е работила преди това в консултантската компания Катро, а в момента завършва магистратура в СУ, специалност “Трудова и организационна психология”.
  За контакт:
  e-mail: enedialkova@gameloft.bg
 • Косара Мaрчинкова, екс-Мениджър "Човешки ресурси" на TravelStoreMaker.com от началото на този месец е Мениджър "Човешки ресурси" в Енергийна Компания Марица Изток III. Марчинкова е работила три години в първия алтернативен телеком у нас „Некском”, а преди това в компании като Хил Интернешънъл и Снелинг. Завършила е Журналистика и Масови Комуникации в Американския Университет в България и има Магистърска степен по Психология от Обърн Юнивърсити в Съединените Щати. Професионалния си опит трупа в областта на човешките ресурси и психологията от 1995 година насам.
  За контакт:
  Тел: (02) 810 2323,
  e-mail: Kossara.marchinkova@me3power.com