СЪБИТИЯ ОТ МЕСЕЦ НОЕМВРИ:

 • Успешно приключи ІІ-та Браншова информационна среща с работодатели "Финанси и Икономика"

  Браншови срещи с работодателиНад 300 младежи посетиха второто издание на Браншовите информационни срещи с работодатели, което се проведе на 1 декември в СТЦ Интерпред, където този път се събраха компании, предлагащи работа и стаж в секторите икономика, финанси и търговия.

  Срещите си поставят за цел поддържат взаимния интерес на бизнеса и младите хора едни към други, както и да представят целогодишно различни нови възможности за работа. Браншовите срещи са отлично допълнение към ежегодния национален Форум "Кариери", провеждан от Джобтайгър ООД всяка пролет и традиционно ориентиран към стажантски позиции.

  На ІІ-те БИСР впечатление направи фактът, че посетителите бяха много силно мотивирани и добре подготвени за срещата си с работодателите. Повечето от тях носеха предварително подготвени документи за кандидатстване и задаваха адекватни въпроси, съответстващи на спецификата на работа на съответните компании.

  Въпреки скромният мащаб на събитието, сме уверени, че и занапред ще привличаме и помагаме на хората, които от рано мислят и полагат усилия за своето кариерно и професионално развитие.

  Повече информация за събитието>>
  Вижте повече за поредицата "Браншови срещи с работодатели"
   
 • "Дни на кариерата" за ИТ специалисти по време на БГ Сайт 2010!

  Дни на кариерата БГСайт В малките "Дни на кариерата" по време на тазгодишното издание на БГ Сайт участваха 7 IT фирми в IT сферата с насоченост към web. Всяка фирма имаше много тясна и различна от останалите специализация – от разработка на приложения за социални мрежи, web hosting, web маркетинг до оптимизация на уеб сайтове.

  Въпреки интереса от страна на студентите, очевидно беше, че възпитаниците на ФМИ не са свикнали с присъствието на работодатели сред тях. Впечатление прави, че на този етап повечето студенти се интересуват от стажантски и джуниър позиции повече, отколкото възможности за трайно развитие и израстване. Естествено, обяснението е, че по-голямата част от заинтересованите от форума студенти бяха в първи и втори курс.

  Подобни инициативи, независимо от броя на компаниите или студентите, винаги водят до откритие на таланти и насочването им към позиции, даващи им възможности за развитие и използване на пълния капацитет на младите хора.
   

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

 • 14-ти уикенд на HR екипите в България
  28-29 януари 2011 г., Чифлика

  14ти HR уикендВ края на месец януари следващата година, за 14-ти пореден път, ще се съберат HR екипи и специалисти по развитие и управление на човешките ресурси от цялата страна.
  В неформален формат ще бъдат дискутирани теми, свързани с тенденциите и новостите в методите за обучение и оценката на служителите, с управление на недоволството, управлението на промяната, както и редица трудово-правни ситуации.

  Предварителна програма и условията за участие очаквайте в следващото специално издание на тигърския коледен бюлетин!
  Вижте повече информация за предишните издания на HR уикенда >>

  Сожелайф България ЗАД14-тия HR уикенд се провежда с финансовата подкрепа на Сожелайф България ЗАД.

   
 • Имат ли служителите ви нужда да подобрят знанията си по ЧУЖДИ ЕЗИЦИ!?
  Обучете ги безплатно с програмата "Аз мога"!

  Аз мога - чуждоезиково обучение Джобтайгър организира групи по езици (английски, испански, немски, италиански или други по желание на клиентите) за компании, които имат 10 или повече служители за едно и също ниво, в удобна за компанията зала, в рамките на същата програма.

  Предстоящи обучения през януари: италиански език за начинаещи.

  За повече информация:
  Джобтайгър ООД, Т: 02/ 49 180 24
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

 • Библиотека на JobTiger: >> Управление на промяната
   
 • Вижте мнението на хората за това как се случват нещата в бизнеса >>
   
 • Прясно от blog.jobtiger.bg >>
   
 • Празници и именни дни през декември 2010г.
  • 4 декември, Варвара;
  • 5 декември, Сава, Савка, Савина, Светослав, Слави, Славчо;
  • 6 декември, Никулден: Никола, Николай, Николина, Нина, Кольо, Ненка;
  • 8 декември, Стамат; Празник на българските студенти;
  • 9 декември, Ана, Анна, Анета, Анелия, Яна;
  • 11 декември, (работен ден) Данаил, Данаила, Данко;
  • 12 декември, Спиридон, Спиро;
  • 20 декември, Игнажден: Игнат, Огнян, Пламен;
  • 22 декември, Анастас, Анастасия;
  • 23 декември, Наум;
  • 24 декември, (почивен ден) Бъдни вечер – Евгени, Евгения, Първан, Благородна;
  • 25 декември, (Коледа) – Рождество Христово; Христо, Христина, Христиан, Емил, Младен, Радослав;
  • 26 декември, Йосиф, Давид, Дачо;
  • 27 декември, Стефановден: Стефан, Стефана, Стоян, Стойко, Стоимен, Венцислав.

  За още информация за почивни и празнични дни през месеца, вижте календара.
 

 

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:

Сожелайф България ЗАДСожелайф България ЗАД

Сожелайф България е дружество, основано през май 2007 г. и е част от групата "Сосиете Женерал Застраховане", която вече е представена в повече от 15 страни по света и е бързо разрастваща се в Средиземноморския басейн, Източна Европа и Азия. Сожелайф е в топ 10 на животозастрахователите в България, с повече от 150 000 клиента.

Опитът на Сожелайф се крие в пълното интегриране на защитни компоненти в програмата за социални придобивки на служителите на своите клиенти, като прибавяме добавена стойност за персонала и допринасяме за по-голямата лоялност и удовлетвореност на служителите към компанията. Сожелайф предлага застраховки свързани със защита, здраве и спестяване, предназначени за МСП и корпоративни клиенти (социални придобивки за служителите).

Целта на Сожелайф е да разработва иновативни и гъвкави застрахователни решения, съобразени с изискванията на своите партньори, т.е. компании, брокери, финансови компании.

Контакти:
Седрик Шо, Главен Изпълнителен Директор,
Т: + 359 2 932 02 38 | E: sogelife.partnerships@socgen.com | Ф: +359 2 981 28 33
София, бул."Александър Стамболийски" 73
www.sgeb.bg/bg/sogelife.html

 

На края на ВселенатаНа края на вселената

Историята на всяка голяма галактическа цивилизация обикновено минава през три ясно обособени фази: на оцеляването, на проучването и на усъвършенстването, известни още като Как, Защо и Къде. Първата фаза например се характеризира с въпроса: "Как можем да ядем?", втората със – "Защо ядем?", и третата с – "Къде да вечеряме?"

С Бар на края на Вселената можете да намерите верните отговори! Как? Много е лесно! Просто елате при нас или ни се обадете, за да дойдем ние!

Защо? Как защо? За да отпразнувате повод или просто за удволствие.
Къде? В заведенията ни в Центъра и Студентски град или на удобно за вас място.

Вече може да опитате и новото ни Кетъринг меню за вашето фирмено парти или новогодишно тържество!
За вкусотиите от менюто или за допълнителна информация посетете сайта ни www.vselenata.bg или се обадете на тел. 980-91-31 (Центъра), 962-55-41 (Студентски град).