JobTiger новини от месец януари 2006 г.:
 • 4-ти уикенд на HR екипите в България, организиран от JobTiger Ltd.
  Четвъртата от поредицата неформални срещи на специалисти и мениджъри в областта на човешките ресурси от цяла България се проведе на 20 и 21 януари в хотел “Дипломат Плаза” - гр. Луковит. Срещата бе насочена към запознаване с кариерното консултиране и една от най-разпространените сертификационни програми за консултанти по кариерно развитие - Global Career Development Certificate (GCDF).
  PSG Payroll Services представи промени в трудовото и свързани законодателства през 2006г.
  Материали от срещата ще бъдат публикувани на http://hrm2004.blogspot.com/
   
 • Бюлетин на университетските кариерни центрове в България
  Излезе първият брой на бюлетина на университетските кариерни центрове в България. Идеята на този бюлетин е чрез него да бъде споделена интересна и любопитна за кариерните центрове и кариерното консултиране информация с всички, които по някакъв начин са свързани с тази тематика. Бюлетинът ще се издава на всеки два месеца, като Фондация на бизнеса за образованието (ФБО) ще се грижи за неговото оформление и списване. Бюлетинът стартира със следните рубрики: минали и предстоящи дейности на университетски кариерни центрове, тема на броя, блиц-интервю със студент и работодател, полезна информация и статистика.
  Брой 1 на бюлетина можете да прочетете тук (http://careercenters.staj.bg/careerLib.php).

Предстоящи събития:
 • Форум “Кариери 2006”
  Петото издание на ежегодния форум за студентски стаж и кариера ще се проведе през месеците май и април с любезното съдействие за трета поредна година на Нестле България АД – генерален спонсор на събитието. Организатори на форума са: JobTiger, Министерство на държавната администрация и административната реформа и проект Пазар на труда на Американската агенция за международно развитие. Очаквайте повече информация за датите и местата за провеждане, както и за условията за участие.

Полезно за вас:
 • Безплатни позиции на страниците на JobTiger
  През месец февруари позициите за градовете Враца, Монтана, Видин, Козлодуй и Лом ще бъдат публикувани безплатно на страниците на www.JobTiger.bg.
   
 • Празници през месец февруари:
  • 1 февруари – Трифоновден (сряда), работен ден