СЪБИТИЯ ОТ МЕСЕЦ ЮЛИ:

 • Employer branding с JobTiger.bg

  Employer BrandingEmployer branding е термин, означаващ все повече в професионалната област на човешките ресурси и модерния маркетинг. Инвестирането в изграждане и поддържане на добър работодателски имидж на пазара на труда се усеща както в нивото на кандидатите, така и в тяхната мотивация, лоялност и амбиции да дадат най-доброто от себе си за успеха на компанията. Често това е в основата на изграждане на стабилна корпоративна култура и дух на работното място.
  На 27 юли 2010 г. JobTiger официално стартира услугата "Employer Branding", предназначена за компании, които са пример на пазара на труда в България по отношение на грижата за развитието и добруването на персонала, въвеждането на добри HR, социални и екологични практики.
  Основната цел на "Employer Branding" секцията на JobTiger.bg е да съберем на едно място всички сериозни работодатели и агенции за подбор на персонал, на които хората могат да разчитат при търсене на работа и които се грижат както за собствените си икономически интереси и просперитет, така и за правата и достойнството на служителите си.

  Вижте повече информация за включване в рубриката
   
 • Качването на автобиографии в JobTiger бележи рекорд за последните няколко години

  Прикачи автобиография в JobTiger С над 300% са се увеличили автобиографиите, които ежедневно се качват в www.JobTiger.bg, през последния месец. Заслуга за това има най-вече уникалната и изключително лесна нова функционалност, която сайтът предоставя за качване на вече готова автобиография дори без регистрация. Форматът и оформлението нямат значение, което дава възможност всеки желаещ да създаде и поддържа он-лайн документи за кандидатстване с индивидуален стил и съдържание, различно от стандартните бланки.
  Всички автобиографии са достъпни за преглед чрез услугата "Търсене на кандидат". В момента в www.JobTiger.bg има над 3000 автобиографии на кандидати от цялата страна.

  Ако въпреки всичко не може да откриете търсените от вас профили, екипът на JobTiger ще ви помогне!
   
 • Обновени онлайн услуги за работодатели в JobTiger
  От 1 юни 2010г. част от онлайн услугите за работодатели в JobTiger са обновени. Променени и опростени са типовете обяви за работа, търсенето на кандидат в базата данни с активни и актуални автобиографии, възможностите за абонамент и реклама...

  Вижте повече >>
   
 • Започна шестседмичният практически стаж, част от EMPOWER Intern

  Фондация Empower United На 19 юли стартира втората част от "Национална стажантска програма EMPOWER за млади лидери", която представлява шестседмичен практически стаж в компаниите - работодатели, участници в програмата. До края на месец август тази година, отличилите се български студенти ще заемат стажантските си позиции в екипите на едни от най-добрите компании, лидери в своите браншове в България, където ще имат възможност да придобият безценни знания и професионалет опит.

  Допълнителна информация, снимки и видео материали от обучението по лидерство от EMPOWER Intern можете да намерите на нашите профили в социалните медии онлайн.
  Facebook – www.facebook.com/empower.bg
  Twitter – www.twitter.com/empowerunited
  Vimeo – www.vimeo.com/channels/empowerunited
  YouTube – www.youtube.com/user/empowerunited
  Picassa – www.picasaweb.google.com/empower.bg
   

ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ:

 • GCDF – международна сертификационна програма за специалисти по човешки ресурси за кариерно развитие и консултиране

  Международна програма GCDF След успешното приключване на тренинга през юни, организиран в рамките на HR Тренинг Академията на БАУРЧР, екипът на Джобтайгър подготвя нов в началото на октомври 2010 г.


  1, 2 и 3 октомври са датите на есенната група!

  За кого е предназначен сертификационния тренинг:
  • специалисти по човешки ресурси;
  • консултанти и коуч специалисти;
  • мениджъри на екипи.

  Основен акцент в тренинга:
  Усвояване на все по-универсалното и необходимо умение за консултиране, коучване, водене и развитие на екип, използвайки потенциала и индивидуалните заложби у всеки човек, в съчетание с фирмените цели.

  Тренингът предвижда предварителна самоподготовка, много упражнения и практика с реални клиенти. Заниманията се провеждат с най-добрите специалисти в областта на кариерното развитие и консултиране.

  Научете повече за сертификата Global Career Development Facilitator!

  За записване и подробности може да се обръщате към екипа на Джобтайгър или да пишете на и-мейл: gcdf@jobtiger.bg
   

ПОЛЕЗНО ЗА ВАС:

 

ПЛАТЕНИ СЪОБЩЕНИЯ:


SGEBSociete Generale Експресбанк предлага лесно и удобно банкиране през лятото с MasterCard®

Societe Generale Експресбанк предлага на клиентите си изгодни пакети с включени в тях международни карти MasterCard®, които дават възможност на клиентите без усилия и от разстояние да оперират свободно с наличните си средства:
 • Пакет Mobil Classic
 • Пакет Mobil Gold
Банката предлага на своите клиенти и възможност за участие в томбола с атрактивни награди, организирана с любезното съдействие на MasterCard Europe. Подаръците включват 50” плазмен телевизор и 3 броя от новите и модерни iPad. Победителите от томболата ще бъдат изтеглени на 17 септември 2010 г. в присъствието на нотариус.

Вижте повече на http://www.sgeb.bg/bg/promotion2010


Семинар на Едуард де Боно в НДКde Bono LIVE 2010 в София: Семинар на Едуард де Боно "Ново мислене, Иновации, Бизнес"
23 септември 2010

Официално започна регистрацията за семинара, който Едуард де Боно ще проведе в София, Зала 1 на НДК.
Регистрирайте се за участие на преференциална цена.

Това събитие e дългоочаквана и единствена възможност за много хора да се срещнат с Едуард де Боно – един от най-големите мислители на човечеството на всички времена – и да научат как неговите широко приветствани концепции за “ново мислене” могат да бъдат приложени за иновации, бизнес развитие и растеж в периода след кризата.
 
Целта на семинара е да даде силен положителен импулс на българския бизнес и на цялото общество, в техния стремеж да продължат напред в трудните времена.
JobTiger е партньор на събитието, благодарение на което можете да получите специална отстъпка при регистрацията. За да получите код за отстъпка се свържете с организаторите от Проджекта на тел. (02) 9831094 или info@debono-bg.com.

Повече информация за събитието можете да намерите на www.debono-bg.com.