• Водещи медии да се обединят в инициативата на JobTiger.tv „Човекът, който ме вдъхновява“

  The Man that Inspires Ще търсим  новите българи, които имат положителен образ и влияние в различни области от живота ни – образование, наука, изкуство, бизнес, спорт. Хора, които вдъхновяват и заразяват с действията си околните и дават положителен пример за влияние върху икономическото развитие и лично израстване.

  Кои са те? Кои са лидерите с ново мислене, които имат хъс и енергия да променят статуквото, да се борят без прекъсване, да подобряват собствени рекорди, да експериментират, да успяват, да въвеждат иновации, да преодоляват трудности и да увличат още хора след себе си? Кои са тези, които имат безспорен авторитет и положително въздействие върху своите общности, без да са били на кориците или екраните на медиите в България?

  Нека ги потърсим заедно.

  Номинирайте човек, който ви вдъхновява, и гласувайте за номинираните всяка седмица от 13 август на www.jobtiger.tv/inspiration
   
 • Дни на кариерата
  Сектори: ИТ, Телекомуникации, BPO (Business Process Outsourcing)


  Logo Dni na KarierataНа 11 октомври 2012г. в Интерпред СТЦ – София, зала "София" за трета поредна година ще се проведат специализираните "Дни на Кариерата", посветени на секторите IT, Телекомуникации, BPO.

  Организатор на събитието: ДжобТайгър ООД
  Организационен партньор е INTERPRED - WTC Sofia JSC.

  По време на ИТ дните на кариерата ще бъдат проведени:
  • срещи с работодатели и интервюта с кандидати;
  • семинарна програма на различни теми: презентации, демонстрации, решаване на казуси, задачи и т.н.;
  • томбола за най-активните участници в събитието.

  За повече информация и записване >>

Вижте още: