Информация за пресата

Форум за студентски стаж и кариера “КАРИЕРИ 2005 – ДОБРА КАРИЕРА, ДОБЪР ЖИВОТ”

понеделник, 28 март 2005
Форумът “Кариери 2005 – Добра Кариера, Добър Живот” за първи път ще се проведе последователно в четири различни града: София, Варна, Пловдив и Велико Търново. Това беше обявено от организаторите от JobTiger ООД, Програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията, Проект "Пазар на труда" на Американската агенция за международно развитие (ААМР) и генералния спонсор Нестле България АД на пресконференция днес. Броят на фирмите, които ще вземат участие в тазгодишния форум “Кариери” е по-голям от всички останали издания досега, благодарение на подкрепата, оказана от Нестле България за намаляване цените за включване на работодателите. Участието за студентите и младите специалисти е безплатно.

Покана за пресконференция по повод "КАРИЕРИ 2005 - Добра Кариера, Добър Живот"

петък, 25 март 2005
На 28.03.2005 г., понеделник, от 10.00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод предстоящия форум “Кариери 2005. Той се организира от JobTiger ООД, Програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията, Проект “Пазар на труда” на Американската агенция за международно развитие и НЕСТЛЕ БЪЛГАРИЯ АД.

JobTiger номиниран за наградата на BestPractice-IT за най-креативно ИТ решение за 2005 година

петък, 11 март 2005
JobTiger беше номиниран за наградата на BestPractice-IT ( http://www.bestpractice-it.com ) за най-креативно ИТ решение за 2005 година, измежду 300 компании, кандидатствали за тазгодишната награда награда BestPractice-IT за най-креативно ИТ решение за 2005 година. Само 12 компании измежду номинираните са от Европейски страни извън Германия.

Започни кариерата си с JobTiger и Office 1 Superstore - второ отворено обучение във Варна

петък, 11 февруари 2005
Вторият отворен семинар "Започни кариерата си ..." във Варна ще се състои на 14 февруари 2005 г. oт 14:00 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77. Поради бедственото положение във Варна датата на обучението беше променена от 9 на 14 февруари 2005 г. Лектори ще бъдат водещи специалисти от двете компании. Ново! За първи път обучението ще включва и практическо занимание за написване на мотивационно писмо!

Проведе се вторият за страната семинар "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел"

вторник, 18 януари 2005
Над 100 студенти от 14 университета в цялата страна присъстваха на семинара "Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел" , който се проведе на 14 януари 2005 г. в София. Най-много бяха представителите на СУ „Климент Охридски” и УНСС. Целта на семинара бе да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. За лектори бяха поканени специалисти с богат опит в тази област.

Започни кариерата си с JobTiger и Happy - първо отворено обучение във Варна

понеделник, 17 януари 2005
На 19 януари 2005 г. във Варна, oт 14 часа в зала 122 на Икономически Университет - Варна, бул. "Княз Борис I" 77, JobTiger и Happy ще организират първия във Варна отворен семинар "Започни кариерата си ...". На него младите хора ще получат практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Това е уникална инициатива, в която представители на бизнеса си подават ръка, за да се запълни една празнина в обучението на младите хора, която съществува в момента.

Започни кариерата си с JobTiger и М-Тел - второ отворено обучение

сряда, 12 януари 2005
На 14 януари 2005 година от 9 часа в Аулата на Биологическия факултет на СУ “Св. Климент Охридски”, бул. Драган Цанков 8, София, JobTiger и М-Тел ще организират поредния отворен семинар "Започни кариерата си ...". На него младите хора ще получат практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Водещи лектори ще са специалисти с богат опит в тази област. Обучението е безплатно за участниците.

Проведе се първият в страната отворен семинар "Започни кариерата си..."

четвъртък, 02 декември 2004
На 1 декември 2004 г. JobTiger и М-Тел организираха за първи път в страната отворен семинар „Започни кариерата си...”. Идеята на семинара е да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Водещите лектори са специалисти с богат опит в тази област. Обучението се проведе в зала София 2 на хотел ”Кемпински - Зографски”, без такси за участниците.

Покана за брифинг по случай първия в страната в страната отворен семинар "Започни кариерата си..."

вторник, 30 ноември 2004
На 1 декември 2004 г. JobTiger и М-Тел организират за първи път в страната отворен семинар „Започни кариерата си”. Идеята на семинара е да даде на младите хора практически умения, които да им помогнат при кандидатстване и постъпване на работа. Поканени са лектори с богат опит в тази област.

Обявени са победителите в конкурса "Най-добър млад предприемач" за 2004 г.

вторник, 16 ноември 2004
Българо–Американскa Кредитна Банка, Българо-Американски Инвестиционен Фонд (БАИФ) и Джобтайгър обявиха резултатите от дванадесетия конкурс Най-добър млад предприемач за 2004 г. Авторите на шестте отличени проекта за тази година получават награди на обща стойност 16 500 долара. Наградите са предназначени за започване на собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ бизнес. Те са разпределени в една първа награда от 6 000 долара, две втори награди от по 3 000 долара и три трети награди от по 1 500 долара.
Careerdays.bg