Информация за пресата

Пресконференция на тема: Обявяване на наградите за Най-добър млад предприемач

вторник, 11 ноември 2003
На пресконференция на 13 ноември 2003 г. (четвъртък) от 12:30 ч. в зала Вихрен на хотел Хилтън ще бъдат обявени наградите на конкурса Най-добър млад предприемач. Организаторът на конкурса Българо-американски инвестиционен фонд ще раздаде за единадесета поредна година на авторите на шестте отличени бизнес-плана награди на обща стойност 16 500 долара . Наградите са предназначени за започване на собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ бизнес на кандидатитe.

JobTiger се превъплъти в анимационен герой

сряда, 22 октомври 2003
Водещият сайт за търсене и предлагане на работа www.JobTiger.bg стартира програма за създаване на серия анимационни филмчета на трудова тематика. Целта е да се покаже забавното, комичното и сериозното в съвременните трудови взаимоотношения чрез по-различни средства.

Стартира ежегодната кампания за набиране на средства “SOS-Детски селища в България”

сряда, 22 октомври 2003
Стартира ежегодната кампания за набиране на средства “SOS-Детски селища в България”, която ще продължи до 31 декември 2003 г. www.jobtiger.bg e партньор по реализацията на кампанията за втора поредна година. Дружество “SOS-Детски селища в България” вече 10 години е част от голямото SOS–семейство, което се грижи за деца, останали без родителска подкрепа.

Нови възможности за потребителите на JobTiger

вторник, 30 септември 2003
От края на септември потребителите на www.JobTiger.bg имат възможност да ползват много нови екстри и удобства, добавени към функционалността на сайта: вграждане на автобиографии, калкулатор за трудов стаж, календар на работните и почивни дни, пробно Търсене и др.

Пресконференция на тема: конкурс “Най-добър млад предприемач 2003”

вторник, 15 юли 2003
На 16.07.2003 г., сряда, от 12:00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод началото на 11тия ежегодени конкурс “Най-добър млад предприемач 2003” , организиран от Българо-американския инвестиционен фонд и JobTiger ООД. В конкурсът “Най-добър млад предприемач” ще се съревновават предприемачи между 18 и 29 години от цялата страна. Условие за участие в конкурса е написването и защитата на бизнес-план. Наградният фонд е 16 500 щ.д.

Регионален форум "Кариери 2003 Варна - шансът да избираш"

сряда, 11 юни 2003
На 16 юни 2003 г. във Фестивалния и конгресен център, гр. Варна ще се проведе първото регионално издание на форума “КАРИЕРИ” за Варна и региона. Форумът ще бъде официално открит на 16 юни 2003, в 9:00 часа от Заместник министър-председателя и Министър на икономиката Николай Василев.

Общините в България ще набират персонал и по интернет

четвъртък, 05 юни 2003
Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) www.JobTiger.bg стигнаха до споразумение съгласно което от 1 юни 2003 JobTiger предоставя безвъзмездно своите услуги на НСОРБ и неговите членове.

Програма на JobTiger за подпомагане трудовата реализация на хора в неравностойно положение

вторник, 29 април 2003
Във връзка с 5 май – международен ден на хората с увреждания, JobTiger обявява програма за подпомагане на хората в неравностойно положение. Програмата ще стартира в средата на месец май с промени в софтуера на www.JobTiger.bg, така че хората с увреждания и трайно безработните при желание да могат да се регистрират като такива, съпроводени от широка разяснителна кампания сред работодателите за предимствата при наемане на такива хора.

Пресконференция по повод: "КАРИЕРИ 2003"

вторник, 08 април 2003
На 09.04.2003 г., сряда, от 12.00 ч. в Пресклуба на БТА ще се проведе пресконференция по повод предстоящия форум “Кариери 2003”, организиран от JobTiger ООД и Министерството на икономиката, програма "Българската мечта". На пресконференцията освен организаторите ще присъстват и представители на Българска Пощенска Банка, реализирала досега четири Стажантски програми и участник в миналогодишния форум “Кариери 2002”, както и студенти, взели участие в стажове, които да споделят своя опит.

Изграден е интернет сайт на проекта “Завръщане у дома”

вторник, 18 март 2003
Създадена е интернет-страницата на проект “Завръщане у дома” – съвместна инициатива на Министерство на икономиката, Агенцията за българите в чужбина и ДжобТайгър ООД. Сайтът се намира на адрес: http://www.jobtiger.bg/cominghome и е част от интернет трудовата борса www.jobtiger.bg. Той съдържа описание на проекта и неговата цел, актуална информация за състоянието на трудовия пазар у нас, изградена върху статистики на обявите за работа, публикувани в ДжобТайгър.
Careerdays.bg