Информация за пресата

Рекорден брой фирми-участници на тазгодишния Форум “Кариери 2004 – Добра Кариера, Добър Живот”

четвъртък, 15 април 2004
Рекорден брой фирми ще вземат участие на тазгодишното издание на форум “КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот”, организиран от JobTiger ООД, Програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и с генерален спонсор Нестле София АД. Благодарение на спонсорството на Нестле София, цените за участие на фирми във форума бяха драстично намалени и броят на работодателите е два пъти по-голям от този през 2003 г. За първи път тази година форумът ще се проведе последователно в три града: София, Пловдив и Варна. Софийското издание на “КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот” ще бъде тържествено открито на 19 април 2004 г., 9 часа в СТЦ “Интерпред” от вицепремиера и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев.

Покана за пресконференция по повод "КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот"

сряда, 14 април 2004
На 15 април, четвъртък, от 10 ч. в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) ще се проведе пресконференция по повод предстоящото трето издание на форум “Кариери 2004 – Добра Кариера, Добър Живот”, организиран от програмата "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и Job Tiger ООД, с подкрепата на Нестле София АД.

Обявен е Форум "Кариери 2004 - Добра Кариера, Добър Живот"

сряда, 17 март 2004
На 19 и 20 април 2004 г. в СТЦ "Интерпред" ще се проведе ежегодният форум "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот". Предстоящият старт на форума бе обявен от организаторите Job Tiger ООД, програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и генералния спонсор Нестле София АД на пресконференция днес. За първи път форумът "КАРИЕРИ" ще се проведе последователно в три различни града: София – на 19 и 20 април в сградата на СТЦ "Интерпред", в Пловдив – на 26 април в Панаирното градче, както и във Варна, Дворец на културата и спорта – на 3 май. Генерален спонсор на форум "КАРИЕРИ 2004 – Добра Кариера, Добър Живот" е Нестле София АД.

Покана за пресконференция по повод "КАРИЕРИ 2004 - Добра Кариера, Добър Живот"

вторник, 16 март 2004
На 17 март, сряда, от 11 ч. в Пресклуба на Българската телеграфна агенция (БТА) ще се проведе пресконференция по повод предстоящото трето издание на форум "Кариери 2004 – Добра Кариера. Добър Живот", организиран от програма "Българската мечта" към Министерството на транспорта и съобщенията и Job Tiger ООД, с подкрепата на Нестле София АД.

JobTiger - продуцент на предаване, посветено на пазара на труда

петък, 13 февруари 2004
От 14 февруари 2004 г. стартира ново предаване, посветено на пазара на труда. Предаването се нарича “Има начин...” и ще се излъчва всяка събота от 17:45 часа по НКТВ “Евроком”. Предаването е с продължителност 15 минути. Продуценти на предаването са JobTiger и НКТВ “Евроком”.

JobTiger подпомага новото предаване на Нова ТВ "Искам работа"

петък, 05 декември 2003
Стартира ново телевизионно предаване "Искам работа" по НОВА ТВ, организирано от СИА Адвъртайзинг и Център за човешки ресурси ФОРТУНА МД СЪС СЪДЕЙСТВИЕТО НА ДЖОБТАЙГЪР. "Искам работа" ще се излъчва всяка неделя от 12:00ч по НТВ и ще има уеб страница на адрес www.JobTiger.bg/IskamRabota .

Връчени бяха наградите на конкурса за Най-добър млад предприемач 2003

четвъртък, 13 ноември 2003
На пресконференция в х-л "Хилтън" днес бяха връчени наградите на конкурса за Най-добър млад предприемач 2003.

Пресконференция на тема: Обявяване на наградите за Най-добър млад предприемач

вторник, 11 ноември 2003
На пресконференция на 13 ноември 2003 г. (четвъртък) от 12:30 ч. в зала Вихрен на хотел Хилтън ще бъдат обявени наградите на конкурса Най-добър млад предприемач. Организаторът на конкурса Българо-американски инвестиционен фонд ще раздаде за единадесета поредна година на авторите на шестте отличени бизнес-плана награди на обща стойност 16 500 долара . Наградите са предназначени за започване на собствен бизнес или за развитие на вече съществуващ бизнес на кандидатитe.

JobTiger се превъплъти в анимационен герой

сряда, 22 октомври 2003
Водещият сайт за търсене и предлагане на работа www.JobTiger.bg стартира програма за създаване на серия анимационни филмчета на трудова тематика. Целта е да се покаже забавното, комичното и сериозното в съвременните трудови взаимоотношения чрез по-различни средства.

Стартира ежегодната кампания за набиране на средства “SOS-Детски селища в България”

сряда, 22 октомври 2003
Стартира ежегодната кампания за набиране на средства “SOS-Детски селища в България”, която ще продължи до 31 декември 2003 г. www.jobtiger.bg e партньор по реализацията на кампанията за втора поредна година. Дружество “SOS-Детски селища в България” вече 10 години е част от голямото SOS–семейство, което се грижи за деца, останали без родителска подкрепа.
Zaplatomer.bg