JobTiger Ltd.
София www.jobtiger.net 20 - 50 служителя

Компания

JobTiger стартира като първия кариерен сайт в България, създаден през 2000 г. След над 19 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти - работодатели и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход. Освен с портала за работа JobTiger.bg, компанията ни се гордее:​


  • С пълен набор от услуги по подбор на персонал и отдаването на хора на временна работа.
  • Да бъде най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата“.
  • Специалистите в JobTiger провеждат множество HR събития, като HR Weekend, Business Leaders and HR MeetUP и HR and Business Leaders Summit.
  • Сред успешните проекти на JobTiger е и Audit Advice Associates (AAA) - първата компания в България, специализирана в HR одит.
  • През последните години компанията предлага пълен набор от Employer Branding активности на своите клиенти, част, от които е единствената интегрирана услуга Employer Branding Power, която се организира съвместно с PR агенцията InterImage.


Пълният набор от услуги, които JobTiger предлага, можете да видите на JobTiger.net. От 2016 година JobTiger е сертифициран и през 2019 година е ресертифициран по международния стандарт за управление на хора „Investors in People“, с ниво „Silver“.


JobTiger работи със системите за управление в областта на качеството, безопасните и здравословни условия на труд, като от 2022г. е серифициран по международния стандарт ISO 9001.Обяви

В момента няма отворени позиции

Дейност

JobTiger предлага на своите клиенти комплексни услуги в областта на човешките ресурси. Стремежът на компанията винаги е бил към интегрирани и ценово - ефективни решения, чрез които да подпомага усъвършенстването на пазара на работна сила в България, за да се подобрява и икономическата среда в страната. JobTiger предлага следните услуги:

• Обяви за работа и работодателите, които се отличават – първият професионален сайт за търсене и предлагане на работа в България www.jobtiger.bg.

• Подбор на персонал - пълен набор от услуги по подбор на персонал, чрез които екипът на JobTiger Recruitment намира мечтаната работа за своите клиенти - www.jobtiger.agency.

• Кариерни събития - екипът ни е най-големият организатор на кариерни събития в страната, сред които най-мащабният кариерен форум в България – „Национални дни на кариерата” и първият изцяло онлайн форум „Виртуални дни на кариерата” - www.careerdays.bg.

• Zaplatomer.bg – инструментът Zaplatomer.bg позволява сравнение на заплатата с други хора на същата позиция, улеснява подготовката за интервю за работа или оценка на представянето и дава съвети как да се въоръжите с аргументи в преговорите за заплата.

• Кариерно консултиране - за да улесни избора, планирането и постигането на мечтаната кариера на хората в България, JobTiger предлага индивидуални консултации по кариерно планиране и развитие. Услугата е подходяща за работещи, безработни, млади специалисти, студенти и ученици.

• Медии - медийните канали на JobTiger (www.jobtiger.tv, www.hrindustry.bg, Facebook и LinkedIn страниците ни и др.), систематично и последователно отразяват новини и събития от HR бранша, пазара на труда и социалната политика, както и свързаната с тях проблематика.

• Employer Branding – чрез услугите за подобряване на работодателското представяне JobTiger се стреми да подпомогне клиентите си, които се стремят да се отличат като разпознаваемо и желано място за работа, в комуникацията с техните бъдещи служители.

• HR одит и консултиране - задълбочен анализ на функцията за управление на човешките ресурси (HRM) в компаниите - www.hrauditadvice.com.

• Персонал под наем – Tiger OnSite е компания, която се специализира в предоставянето и управлението на служители по временна заетост, outsourcing, out-staffing.

Продукти

Допълнителни придобивки

Корпоративна култура

Екипът на JobTiger включва обучени и високо квалифицирани специалисти в две основни направления – човешки ресурси и организиране на събития. Експертите ни в областта на човешките ресурси са специализирани да предоставят услуги, както на компании, които търсят нови служители и управляват персонал, така и на индивидуални потребители, които търсят нова месторабота и се нуждаят от лично или групово кариерно консултиране. За организирането на най-мащабните и успешни кариерни събития в страната се грижи екип от специалисти с дългогодишен опит в областите event management, дигитален маркетинг, дизайн, криейтив и визуализация и PR.

Екип

Офис

Офис снимки

Офис удобства и придобивки

Работно пространство

Кандидатстване

При подбор на нов член за екипа винаги публикуваме обява на сайта ни www.JobTiger.bg, както и споделяме информация в социалните мрежи. В случай че има отворена позиция в период на провеждане на кариерните ни събития, информация може да се потърси на щандовете на JobTiger на съответното събитие.

Интервю

С всеки одобрен по автобиография кандидат се провеждат две срещи. Първата се провежда под формата на кратък разговор, последван от решаване на въпросник с 2 задачи, в рамките на 30 минути. Второто интервю се провежда с мениджър на екипа, за който се търси нов служител и потенциално още един човек от компанията. След финално одобрение на кандидат се насрочва кратка опознавателна среща с управителя на компанията.

JobTiger предоставя обратна връзка в рамките на една седмица на всички, които кандидатстват за работа в компанията, независимо дали биват одобрени или не.

Служителите споделят

Виртуален ментор

ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner