УЕБИНАР: Как влияе въздухът в затворените помещения върху продуктивността и здравето ни?

30 май 2023

Как влияе въздухът в затворените помещения върху продуктивността и здравето ни? 30 май 2023, сряда 15:30 – 16:15 онлайн По време на уебинара ще презентираме и дискутираме проучвания на международни изследователски екипи за влиянието на температурата, влагата и CO2 в затворените помещения върху здравето, продуктивността на хората и децата. Ще покажем, как можем да следим и подобряваме активно микроклимата на класната стая или офиса, в който се намираме. За кого е подходящ уебинара? - Директори на училища; Учители; Родители; Ученици. - Собственици; HR и други мениджъри в компании; - Служители. Всички, които искат да подобрят условията в училище, офиса или вкъщи, където обикновено прекарваме по-голямата част от времето си. Целта на кампанията „Знаеш ли какво дишаш?“ е да повиши информираността за лошото качество на въздуха в класните стаи и да предложи конкретни решения за подобряване на тази ситуация. За реализацията на тази цел, са поставени датчици, които измерват в реално време нивата на въглероден диоксид, влажност и температура в помещенията. Това е иновативно решение, което ни позволява да следим качеството на въздуха в класните стаи и да предприемем навременни действия, за да гарантираме чист въздух и здравословна среда за учениците и учители в класните стаи. РЕГИСТРИРАЙ СЕ ЗА УЧАСТИЕ В УЕБИНАРА * Всеки регистриран ще получи линк за стрийминг платформата. Участието е безплатно.

Дни на кариерата във Философски факултет към Софийски университет „Св. Климент Охридски” 1-2 юни 2023 г. (четвъртък и петък)

1-2 юни 2023 г.

„Дните на кариерата” ще се проведат под мотото „Младите хора и възможностите да получат по-добро образование и реализация в България” в сградата на Философски факултет, на бул. Цариградско шосе № 125, бл. 4. Целта на събитието е да срещне студентите с водещи компании от различни сфери на дейност и по този начин да разшири възможностите им за развитие и професионална реализация. В програмата са заложени: • Лекции, уъркшопи и презентации от различни организации и компании партньори на Философски факултет; • Щандове на организации и работодатели за директно представяне на предложения за работа и стажантски програми. • Презентации на тема: Магистърските програми на Философски факултет. Как да кандидатствам? • Презентации на тема: Нашите докторски програми. Как да стана докторант? Програма на събитието съвсем скоро ще публикуваме на страницата на ФФ. Организатор на Форума е Кариерният център към ФФ. За повече информация Кариерен център, ФФ тел.: 02 971 51 84, e-mail: anna.t.ivanova@phls.uni-sofia.bg

JobTiger Banner