V-GAS Bulgaria EAD

Компания

Презентация на Новата Марка – Витогаз

Витогаз България ЕАД - пълен правоприемник на Шел Газ България ЕАД

Групата РУБИС придоби бизнеса на Шел в България, Испания, Германия, Чехия и Швейцария през 2007г.  Бихме искали да Ви предоставим малко повече информация за новата фирмена марка.

Марката ВИТОГАЗ
ВИТОГАЗ е марката, с която групата РУБИС разпространява втечнен газ още от 1939.
С покупката от Шел на бизнесите в България, Испания, Германия и Швейцария РУБИС е вече не само най-големият доставчик на втечнен газ, но и най-бързо развиващата се фирма на световния пазар за втечнен газ.
Там, където РУБИС решава да навлезе на пазара, ВИТОГАЗ успява да се наложи и да се превърне за кратко време в една от водещите марки в световен мащаб. Фирмата държи на качеството и на връзката със своите клиенти.

ВИТОГАЗ снабдява с втечнен газ както домакинствата, така и автогаз станции, селскостопански, занаятчийски и индустриални предприятия.

Витогаз България ЕАД - ние Ви предоставяме същото качество на газта, както и преди.......със същите хора, същите принципи и ценности,  но под друга марка

В България групата РУБИС пое всички активи на Шел Газ България, със седалище в София и пълначен завод и база за съхранение на ВВГ в с. Бенковски. Групата Рубис ще продава газ пропан-бутан под своята марка ВИТОГАЗ и чрез Витогаз България ЕАД.

VCD