Технополис България ЕАД

Благоевград www.technopolis.bg над 300 служителя

“Технополис” е верига специализирани хипермаркети за черна, бяла, IT и офис техника. Хипермаркетите “Технополис” предлагат повече от 25 000 уреди и аксесоари за дома, офиса и автомобила.
Пазарът на техника в България бележи ръст от 15% за периода 2004-2006 г. Ръстът на продажбите на “Технополис” значително изпреварва ръста на пазара като цяло. Най-голямо увеличение има в търсенето на черна, едра бяла и IT техника.
Хипермаркетите “Технополис” са дванадесет на брой, разположени в единадесет големи града на България. Два от тях са в столицата, а останалите десет - в градовете Варна, Пловдив, Стара Загора, Бургас, Враца, Шумен, Плевен, Сливен, Русе и Благоевград.
“Технополис” е водеща верига в България по продажби. Размерът на вложените инвестиции у нас надвишава 75 милиона лева. “Технополис” осигурява над 1000 работни места. Според изследване на Агенцията за маркетингови проучвания „Маркет тест“, проведено през декември 2005 г., хипермаркетите “Технополис” са познати на 93,4% от българите, като 77% са посещавали веригата. 25% от анкетираните са закупили последните си два уреда от “Технополис”.
Освен на качеството на предлаганите стоки, веригата изключително много държи на доброто обслужване и на грижата за клиента. Във всеки хипермаркет продуктите се предлагат от специално обучени консултант-продавачи, които в детайли познават спецификата и характеристиките им. Те са в състояние да посъветват клиентите кой точно продукт би удовлетворил максимално тяхната потребност. Целта не е да се продаде най-скъпата стока, а тази, която ще бъде най-подходяща в конкретния случай.
Специализираната верига “Технополис” предлага много добри условия за пазаруване на разсрочено плащане с нулево оскъпяване и дългосрочни гаранции, базирани на провереното качество на стоките. Компанията работи с пет големи компании за потребителско кредитиране и предлага възможност за пазаруване с почти всички видове кредитни и дебитни карти. Лоялните клиенти на веригата, които чрез покупките си трупат определен брой точки, получават допълнителни бонуси и отстъпки.

 

Zaplatomer.bg