Лега Арт ЕООД
София 10 - 20 служителя

„Лега Арт” ЕООД - правни и бизнес-консултанти е универсален правоприемник на Консултантска къща  "Лийгъл арт - Лъчезар Колев", създадена през есента на 1998 год. с идеята за развиване на малка, гъвкава и високоефективна консултантска фирма. С цел създаване на по-представителна и динамична структура през 2001 год. в Софийски градски съд собственикът г-н  Лъчезар Колев регистрира “Лега арт” - еднолично дружество с ограничена отговорност – универсален правоприемник на едноличния търговец.
Екипът, философията и бизнес концепциите установени от ЕТ “Лийгъл Арт – Лъчезар Колев” бяха продължени и утвърдени в новата правно-организационна структура на “Лега арт” ЕООД.

През годините на осъществяване на дейността си “Лега арт” ЕООД специализира в професионално консултиране в няколко основни области на правото и икономиката, неизбежно преплетени в динамичната, постоянно променяща се политическа, социална и икономическа действителност в България в последните десетилетия. Главната цел е предоставяне на ефективни, многообразни и комплексни професионални консултантски услуги на клиентите на дружеството, които да получат надеждно обслужване от типа “всичко под един покрив”, покриващо техните основни икономически и бизнес интереси в България – юридически съвети и процесуално представителство, администриране и дистанционно управление на бизнеса, консултации в областта на данъчното облагане и счетоводството, първоначално бизнес-изграждане, структуриране и „нетуъркинг”, инвестиционни проучвания и мениджмънт.
От своето създаване фирмата бележи успешно и стабилно развитие, като увеличава броя и качеството на обслужваните клиенти, обхвата на предлаганите услуги, както и специалистите работещи със и за компанията.

Zaplatomer.bg