Melon AD
www.melontech.com над 300 служителя

Компания

Мелън, е българска софтуерна компания, основана през 2003 г., с офиси в София, Велико Търново, Скопие и Прищина, и екип от над 300 дивелъпъри с огромен опит в уеб и мобилните технологии, дизайн на потребителски интерфейс, системна поддръжка и осигуряване на качество. Разработваме цялостни софтуерни решения както за стартиращи, малки и средни компании, така и за големи корпоративни клиенти.

През 2022 г. Мелън стана част от групата на Kin + Carta, международна компания с над 2,000 професионалисти, отговорни за дигиталната трансформация на бизнеси от цял свят. Заедно изграждаме технологични екипи от можещи и находчиви програмисти, които създават успешни софтуерни решения за нашите клиенти в редица индустрии като телекомуникации, производство, транспорт, медицина, финтех, дигитален маркетинг и мн. др.

Технологии / програмни езици, които използваме: .NET, PHP, Python, Ruby, SharePoint, HTML/JS, iOS, Android, PhoneGap, Xamarine Node.js, AngularJS, Ionic, React


Ключови услуги:

Работим както с уеб, така и с мобилни и десктоп решения. Често клиентите се обръщат към нас, тъй като тук могат да намерят на едно място всички отговори за интегрираните си решения. Покриваме всички основни и най-разпространени платформи и езици за разработка на сървърната и фронт-енд част. Имаме и отдели за дизайн на потребителски интерфейс и графичен дизайн, системна поддръжка и осигуряване на качество.


В какво вярваме:

  • Be Smart

Не се оставяме на течението и търсим най-добрите, дългосрочни решения във всяка една ситуация.

  • Be Nice 

Не оставяме егото да пречи на работата и отношенията ни. Високо ценим приятелския тон и доброто време прекарано заедно.

  • Make Things Happen 

Изправени пред предизвикателства, предлагаме решения, не наблюдения и обяснения. За нас са важни резултатите, а не часовете прекарани в офиса.

JobTiger Banner
JobTiger Banner