Kin + Carta
kinandcarta.com/en над 300 служителя

Компания

Искате ли да помогнете за създаването на свят, който работи по-добре за всички?

Kin + Carta (до скоро познати у нас като Melon*) е глобална консултантска компания за дигитална трансформация, разработваща софтуерни решения, които помагат на милиарди хора по света да общуват, споделят, пазаруват и играят онлайн. Основните услуги, които развиваме са свързани с Cloud and Platforms, Data & AI, Experience & Product, Managed Services, Strategy & Innovation. В 19 офиса в цял свят, екипът ни от над 2500 души разработва софтуерни решения за индустрии като автомобилостроене, ритейл, финанси, здравеопазване, публичния сектор и много други.

В Kin + Carta сме откриватели и създатели. Изследваме възможностите на дигиталните технологии и помагаме на нашите партньори с устойчиви иновации, модернизация на системи и оптимизация на процеси. Освен постигането на заложените бизнес цели, чрез високотехнологични решения ограничаваме въглеродния отпечатък и влиянието върху околната среда, както нашите, така и на клиентите ни. 

Технологиите са основният ни фокус, но зад него стои доверието в екипите ни и силните човешки връзки, които създаваме в работата си. За нас, хората, планетата и резултатите имат еднакво значение, заради което сме компания, сертифицирана по стандарата B Corp.

С офиси в Южна и Северна Америка и Европа, в Kin + Carta има място за вас.

Заедно създаваме свят, който работи по-добре за всички.

* Мелън е българска софтуерна компания, основана през 2003 г, а през 2022-ра става част от групата на Kin + Carta. Има офиси в София, Велико Търново, Скопие и Прищина и екип от над 300 дивелъпъри с огромен опит в уеб и мобилните технологии, дизайн на потребителски интерфейс, системна поддръжка, осигуряване на качество, изкуствен интелект и бази данни. Разработва цялостни софтуерни решения, както за стартиращи, малки и средни компании, така и за големи корпоративни клиенти. 

Zaplatomer Banner