Компания

Кои сме ние?
GLAMIRA е една от водещите международни компании в областта на електронната търговия с висок клас златна, сребърна бижутерия и диаманти, специализирана в продажбата на сватбени и годежни бижута.
Първият ни магазин отваря врати в Германия през 1999 година. От тогава насетне, GLAMIRA се развива от малка бижутерия до един от ключовите играчи в он лайн търговията на висок клас златни, сребърни бижута и диаманти. Днес GLAMIRA оперира успешно в над 40 страни в Европа, а за клиентите ни ние сме точният партньор, който осигурява класа, качество и коректност при покупката на бижута за най-важните моменти ден в живота им.
Ела и стани част от нашия екип! 
Всеки ден се стремим да вдигаме летвата и да предоставяме услуги, които карат клиентите ни да ахнат, като ги въвеждаме в бляскавия примамлив свят на бижутата. Ако сте добри в комуникацията и обслужването на клиенти, ако сте уеб дизайнер, или имате опит в логистиката, ние сме мястото, в което ще получите възможност да изявите своите талант и страст. Добре дошли на борда на GLAMIRA GROUP!
Нашата политика:
Отнасяме се с нашите служители така, както към нашите клиенти – с уважение и отворено сърце. Вярваме, че щастливите служители означават щастливи клиенти, затова предлагаме среда, които да мотивира и вдъхновява нашия персонал.

JobTiger Banner