AWD Interior
www.awdinterior.com 20 - 50 служителя

Компания

AWD Interior е динамично развиващо се търговско предприятие, основано през 2002 година, което през последните няколко години се промени от фирма с регионален характер в международна компания. Нашите продукти са достъпни в момента в няколко Европейски държави.

Основната дейност на компанията е продажба и дистрибуция на артикули за обзавеждане на дома. Това са преди всичко различни видове аксесоари за баня. Целият асортимент се произвежда за AWD Interior и е маркиран със същата марка. До този момент над 600 артикула. Измежду тях има класическо оборудване за баня и стилни допълнителни аксесоари. Това са комплекти за баня, душ аксесоари, тоалетни седалки, четки за тоалетна, стойки, закачалки, етажерки и рафтове за баня, дръжки за хора с увреждания, завеси за баня, килими и постелки за баня.

Факторът, който отличава AWD Interior на фона на конкуренцията е натискът, който прилагаме върху качеството на обслужване на клиента, особено на следпродажбения сервиз. Дейностите, предприети в областта на изграждането на асортимента са насочени към съвместното създаване на пазарните тенденции, а не само към тяхното адаптиране. Освен това внимание заслужават съвременният и уникален дизайн и броят нови продукти въведени в продажба в рамките на година.

Имаме съвременна логистика, в това число склад, чийто площ е 4000 м2, което ни позволява на бързо реализиране на доставките. Сътрудничим с международни спедиционни фирми, гарантиращи безопасен и срочен транспорт до всички европейски държави.

VCD