ПРОФИЛИНК ООД
Пловдив www.profilink.eu над 300 служителя

Компания

Като доказан лидер в индустрията и сред водещите производители на PVC профили в Европа, Профилинк присъства вече 30 години на световния пазар.


Профилинк има над 600 служители в България и оперира с централен офис в гр. Пловдив и 12 дистрибуционни бази на компанията в страната. Производствените ни бази се намират в град Пловдив, като едната произвежда PVC профили за прозорци, врати, облицовки, щори и специализирани изделия. Другият завод е за рециклиране на PVC отпадъци, образувани при производството на прозорци и врати.


Към настоящия момент изграждаме НОВ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧЕН ЗАВОД за производство на алуминиеви профили и продукти, намиращ се близо до Пловдив - индустриална зона „Марица”, който ще положи основите на нова ера в производството ни.


Профилинк постоянно инвестира в умни машини и технологии с цел дигитализация и автоматизация на производствените процеси. Компанията разполага с последно поколение производствени линии - DG lines, което ги прави част от четвъртата индустриална революция - Industry 4.0 / Интернет на услугите или така наречените интелигентни машини/. Последната иновация в „Профилинк“ ООД е въвеждането на собствена MES система/ Manufacturing Execution System/ , разработена от Devops екипа на компанията. Тя представлява производствено-изпълнителна система, която гарантира , че качеството и ефективността са вградени в производствения процес и се прилагат проактивно и систематично. 


Изградихме вътрешна фирмена култура, която поставя в центъра фокуса към клиента. Нашата мисия е да доставим най-доброто продуктово преживяване за прозоречни и вратни решения в мащаб. Дългосрочната ни цел е създаването на най-добрите продукти и услуги в света за постигане на изключително потребителско изживяване в областта на прозоречните решения.

NCD2024 Banner
Zaplatomer Banner