Силвър Стар
Автомонтьори за сервиз леки автомобили Мерцедес-Бенц
гр. София
длъжност на пълно работно време

Автомонтьори за сервиз леки автомобили Мерцедес-Бенц

гр. София длъжност на пълно работно време

За нас

Силвър Стар е иновативна и модерна компания с визия за развитие в бъдещето. За пет години на българския пазар, Силвър Стар може да се похвали с утроен оборот, четири собствени дилърства в страната – в София, Варна, Бургас и Пловдив, както и инвестиции в българската икономика в размер на над 45 млн. евро.
Нашата мисия е ясна. Имаме честта да продаваме изключителни автомобили и сме отдадени на това да предоставяме услуги на безкомпромисно високо ниво, всичко това - с една цел: Клиентите да получат премиум качество.

Вие сте най-добрият в работата си, познавате задълбочено устройството на автомобила, имате желание за нови знания и умения и работа в екип? Нетърпеливи сте да се докоснете до най-съвременните технологии и инженерни решения при автомобилите?
Тогава имаме предложение точно за Вас. Най-добрият професионалист трябва да работи за най-добрата българска автомобилна компания – Силвър Стар, генерален дистрибутор на Mercedes-Benz за България.

СИЛВЪР СТАР ВИ ПРЕДЛАГА ДА СТАНЕТЕ ЧАСТ ОТ ЕКИПА НА НОВА ЛОКАЦИЯ В СОФИЯ КАТО:
АВТОМОНТЬОР ЗА СЕРВИЗ ЛЕКИ АВТОМОБИЛИ МЕРЦЕДЕС-БЕНЦ

Отговорности

• Техническо обслужване, ремонт и диагностициране на леки автомобили Mercedes-Benz
• Работа с електрически инструменти и специализиран софтуер за диагностика
• Попълване на необходимите вътрешнофирмени документи
• Прилагане и спазване на изискванията и указанията за безопасна работа на производителя на автомобили с марка Mercedes-Benz и компанията

Изисквания и необходими умения

• Професионален опит в сервизирането на леки автомобили - 2 години
• Задължително завършено средно образование
• Валидна шофьорска книжка (категория B), активен шофьор
• Отговорност и мотивация за професионално развитие

Предимство при подбора по документи ще имат кандидати с познания по чужд език (английски или немски) за четене на техническа литература и инструкции.

Ние Ви предлагаме

• Допълнително здравно осигуряване
• Допълнително възнаграждение за стаж
• Профилактични медицински прегледи
• Възможност за увеличение на възнаграждението в зависимост от изпълнението
• Допълнителни дни отпуск
• Да се учите от най-добрите – регулярни професионални, корпоративни и езикови обучения за надграждане на знанията

Ако предложението представлява интерес за Вас, моля изпратете своята автобиография на български език на електронна поща: careers@silverstar.bg, като посочите референтния номер на позицията (PC_Sf_0622), за която кандидатствате. Моля да включите в автобиографията си информация относно: име и фамилия; телефонен номер; имейл адрес; данни за професионален опит; данни за образование и обучение; лични умения; говорими езици; комуникационни, организационни, управленски, професионални и други умения; данни за правоспособност за управление на МПС – ако е посочено в обявата.

Молим да не включвате други лични данни в автобиографията си.

Осъществяваме връзка само с одобрените по документи кандидати.

Подадените от Вас лични данни ще се съхраняват и обработват за срок от 6 месеца след приключване на кампанията, освен ако не сте дали съгласие тези данни да се обработват за по-дълъг срок.

Конфиденциалността на личните Ви данни е гарантирана. Вашите лични данни ще се обработват за целите на процедурата по подбор на персонал от „Силвър Стар Ритейл“ ЕАД, действащо в качеството на администратор на лични данни, при спазване на действащото законодателство за защита на личните данни. Допълнителна информация, която сме длъжни да Ви предоставим, ще откриете в профила на дружеството или на: Политика за защита на лични данни.
JobTiger Banner