Бариста в Starbucks
София
длъжност на пълно работно време
От 1000 до 1500 лв.

Бариста в Starbucks

София длъжност на пълно работно време От 1000 до 1500 лв.

За нас

Здравей!

Събирайки хората на чаша кафе, ние се утвърдихме като една от най-известните и обичани компании в света. Да работиш в Starbucks е като да работиш с приятелите си. Когато работиш тук, ти не си "служител" - ние се наричаме "партньори", защото вярваме в споделените общи цели и взаимния успех.

Присъедини се към нас и се убеди сам - ние сме много повече от това, което приготвяме! Ще те въведем в необикновения свят на кафето, ще ти разкажем историята му, ще те научим как да приготвяш перфектната чаша кафе и ще ти помогнем да развиеш уменията си за лате арт. Стани наш партньор и никога повече няма да мислиш за кафето като за обикновена напитка!

Отговорности

Тази работа е за теб:

-Ако се вписваш в семейството на Starbucks: споделяш нашата култура и ценности - търсим позитивни, честни и приятелски настроени хора, които уважават другите и ценят разнообразието.
-Ако обичаш да работиш с хора: умееш да създаваш истинска връзка с нашите клиенти - да променяш деня им, като откриваш и отговаряш на нуждите на клиентите чрез ясна и приятна комуникация.
-Ако имаш желание да учиш - с помощта на комбинация от онлайн обучения и практическо менторство ще се научиш да приготвяш храни и напитки по стандартни рецепти или по поръчка на клиентите, включително как могат да се променят рецептите, като температура, количество или заместване на съставки.
-Ако си честен и лоялен: готов си за по-дългосрочно партньорство и за гъвкаво работно време, което може да включва ранни сутрини, вечери, уикенди, нощи и/или празници.
-Ако си мотивиран да извършваш задълженията си: да помагаш на екипа си в динамичната търговска среда, включително да приготвяш напитки, храни и други дейности, като почистване, миене или изхвърляне на боклука.

Ние Ви предлагаме

-Забавен, разнообразен екип, на който винаги можеш да разчиташ.
-Ясни условия на работа с бонуси за представяне и заплата, които получаваш винаги навреме.
-Сертифицирано обучение за баристи с помощта на бариста инструктор.
-Любимите ти продукти на Starbucks, KFC ( АмРест ЕООД ) и Burger King на атрактивни цени.
-Пакет от предпочитаното кафе на зърна или капсули на всеки две седмици.
-Здравна/медицинска застраховка и карта Мултиспорт при специални условия.
-Възможност за съчетаване на работата с ученето или личните интереси благодарение на гъвкавия график.
-Възможност да станеш част от нашата общност Да правим добро и да участваш в много стойностни дейности.
-Достъп до страхотни технологии, подпомагащи работата и вашето развитие - платформа за електронно обучение AmSpace, мобилно приложение с всички стандарти, онлайн график, Starbucks Global Academy и много други!

Информация за контакт

Телефон: 0895764214

Zaplatomer Banner