Фитнес инструктор фитнес Флайс Амая
София
длъжност на пълно работно време

Фитнес инструктор фитнес Флайс Амая

София длъжност на пълно работно време

За нас

Фитнеси „Флайс“ е българска верига модерни фитнес клубове в София, която вече 30 години създава комфорт и удобство на клиентите си като им предоставя богат асортимент от спортни, развлекателни и възстановителни услуги.

Премиум Флайс Амая се намира в ж.к. Кръстова вада, ул. "Борис Руменов" № 5а.

За хората, които работят във „Флайс“, фитнесите са продуктивно и приятно работно място, на което се развиват личностно и професионално и наред с това се чувстват добре.

Отговорности

• Същината на инструкторската длъжност е организирането и провеждането на тренировки на клиентите в залата. Големият плюс тук е, че работиш в среда от хора, които споделят твоите интереси и страстта ти към спорта.

• На следващо място е изготвянето на програми за хранене и за провеждане на спортни тренировки с уредите и съоръженията във фитнес залата. Разнообразните цели на клиентите и различните им физически и психически дадености ще правят работата ти вълнуваща и динамична.

• Осъществявайки консултации на посетителите на залата за действието и ползването на уредите, ти си катализатор на положителната промяна в живота на трениращите, техният източник на мотивация, причината да не пропускат тренировка. Именно това отношение на клиентите към теб доставя огромно удовлетворение от работата.

• Следенето за правилна експлоатация на уредите, освен част от длъжностната ти характеристика, е и лесно средство за привличане на нови клиенти. А контролирането на тяхната изправност, повишава професионалните ти компетенции.

Ние Ви предлагаме

- удобен работен график на смени, достатъчно гъвкав и за студенти или хора, търсещи втора работа
- работно място в близост до дома
- редовно заплащане
- начално и продължаващо обучение
- безплатни фитнес тренировки за служители
- отстъпка от фитнес абонаментите за членове на семейството
- споделяне на опит от колеги с над 20-годишна кариера в структурата на „Флайс“
- периодичен ръст на възнагражденията
- поощрения за активните служители
- възможност за кариерно израстване
- отношение, основано на взаимно уважение
- оказване на взаимопомощ при планиране и изпълнение на работните задачи
ITCD 2024 Employers
Zaplatomer Banner