Главен Готвач
В HRS вярваме, че подходящата работа може да преобрази живота на
отделния човек и правилният човек може да преобрази бизнеса.
Ние сме отдадени винаги да свързваме нашите кандидати с подходящата
за тях работа.
За наш клиент - хотел, който се счита за кътче за отдих и ядене на
корем в Слънчев бряг, търсим да назначим:
ГЛАВЕН ГОТВАЧ
ОСНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:
Планира, организира , контролира и координира работата в
кухнята.
Организира и участва в производството на собствена готварска
продукция.
Спазва утвърдената технология и стандарти за производство на
готварска продукция и рецептите за състава, количеството и
качеството на влаганите продукти.
Разработва дневни и седмични менюта, съобразени с формата на
изхранване на туристите All Inclusive, с националността на основния
контингент туристи в хотелския комплекс и ги предлага за одобрение
от Комплексния управител.
Контролира доставката на заявените предварително хранителни
продукти по количество, асортимент и качество и разхода им при
приготвянето на кулинарната продукция.
Организира и контролира работата на готвачите, миячите и
кухненските работници за изпълнение на възложените задачи по
определените менюта.
Следи за правилното използване и поддържане на оборудването и
инвентара и за санитарно-хигиенното състояние на подготвителните
помещения в кухненския блок.
Извършва производствен инструктаж на работниците в кухнята.
Участва пряко в приготвянето на ястията, а при необходимост
обслужва туристите на блок масата – шоу кукинг, както и ВИП гости в
хотелския комплекс.
Спазва въведените ситеми за анализ на опасностите в критичните
контролни точки за съхраняване на хранителни продукти, фабрикати и
полуфабрикати.
Изпълнява и други конкретни възложени задачи от Комплексния
управител, свързани с длъжността.
Отговаря за количеството и качеството на вложените продукти и
подправки и съответствието им с установените рецептурни
изисквания.
Носи отговорност за вреди от рекламации, за некачествена готварска
продукция и за липси на продукти и подправки
Носи материална и имуществена отговорност.
УСЛОВИЯ:
Отлични условия на труд.
Възможност за избор на екип.
Целогодишен договор.
Конкурентно възнаграждение.
ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:
Образование:бакалавър ОУХР Колеж по туризъм или средно по
технология на храненето, възможно и с завършен курс за майстор
готвачи.
Професионален опит: над 5 години професионален опит.
Опит с нормативните актове и вътрешните инструкции, свързани с
организацията и технологията за първична обработка на продуктите на
готварското производство;
Опит с хигиенно-санитарните изисквания при производство на
готварска продукция;
Опит с нормативните изисквания за охрана на труда и
противопожарната безопасност при работа в кухнята;
Знание по компютърните и други автоматизирани системи за рецептури
и други нормативи за влагане на продукти и подправки за готварска
продукция.
Кандидатствайте сега, като изпратите своето актуално CV!
Само предварително одобрени кандидати ще бъдат поканени на
интервю.
Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и
ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.
HRS Recruitment Services Bulgaria притежава лиценз от Националната
Агенция по Заетостта с №2525 от 26.04.2018 г.