HRS Bulgaria
Главен Готвач
Слънчев бряг
длъжност на непълно работно време

Главен Готвач

Слънчев бряг длъжност на непълно работно време

Описание на позицията

Главен Готвач

В HRS вярваме, че подходящата работа може да преобрази живота на отделния човек и правилният човек може да преобрази бизнеса.
Ние сме отдадени винаги да свързваме нашите кандидати с подходящата за тях работа.

За наш клиент - хотел, който се счита за кътче за отдих и ядене на корем в Слънчев бряг, търсим да назначим:

ГЛАВЕН ГОТВАЧ

ОСНОВНИ ДЛЪЖНОСТНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ:

Планира, организира , контролира и координира работата в кухнята.
Организира и участва в производството на собствена гот­варска продукция.
Спазва утвърдената технология и стандарти за производство на готвар­ска продукция и рецептите за състава, количеството и качеството на влаганите продукти.
Разработва дневни и седмични менюта, съобразени с формата на изхранване на туристите All Inclusive, с националността на основния контингент туристи в хотелския комплекс и ги предлага за одобрение от Комплексния управител.
Контролира доставката на заявените предварително хранителни продукти по количество, асортимент и качество и разхода им при приготвянето на кулинарната продукция.
Организира и контролира работата на готвачите, миячите и кухненските работници за изпъл­нение на възложените задачи по определените менюта.
Следи за правилното използване и поддържане на оборуд­ването и инвентара и за санитарно-хигиенното състояние на подготвителните поме­щения в кухненския блок.
Извършва производствен инструктаж на работниците в кух­нята.
Участва пряко в приготвянето на ястията, а при необходимост обслужва туристите на блок масата – шоу кукинг, както и ВИП гости в хотелския комплекс.
Спазва въведените ситеми за анализ на опасностите в критичните контролни точки за съхраняване на хранителни продукти, фабрикати и полуфабрикати.
Изпълнява и други конкретни възложени задачи от Комплексния управител, свързани с длъжността.
Отговаря за количеството и качеството на вложените про­дукти и подправки и съответствието им с установените рецептурни изисквания.
Носи отговорност за вреди от рекламации, за некачествена готварска продукция и за липси на продукти и подправки
Носи материална и имуществена отговорност.

УСЛОВИЯ:

Отлични условия на труд.
Възможност за избор на екип.
Целогодишен договор.
Конкурентно възнаграждение.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА ЗАЕМАНЕ НА ДЛЪЖНОСТТА:

Образование:бакалавър ОУХР Колеж по туризъм или средно по технология на храненето, възможно и с завършен курс за майстор готвачи.
Професионален опит: над 5 години професионален опит.
Опит с нормативните актове и вътрешните инструкции, свързани с организацията и технологията за първична обработка на продуктите на готварското производство;
Опит с хигиенно-санитарните изисквания при производство на гот­варска продукция;
Опит с нормативните изисквания за охрана на труда и противопо­жарната безопасност при работа в кухнята;
Знание по компютърните и други автоматизирани системи за рецеп­тури и други нормативи за влагане на продукти и подправки за гот­варска продукция.


Кандидатствайте сега, като изпратите своето актуално CV!

Само предварително одобрени кандидати ще бъдат поканени на интервю.

Всички данни, предоставени от Вас, са защитени по смисъла на ЗЗЛД и ще бъдат използвани единствено за целите на настоящия подбор.

HRS Recruitment Services Bulgaria притежава лиценз от Националната Агенция по Заетостта с №2525 от 26.04.2018 г.