Химик Търговец
София
длъжност на пълно работно време

Химик Търговец

София длъжност на пълно работно време

За нас

Търсим точно теб, химик със страст към търговията, който да се присъедини към екипа на нашия клиент.

Нашият клиент се занимава с продажбата на суровини за индустрията на българския пазар. Неговата цел е да създаде позитивна и динамична работна среда, където по-смелите и креативните кандидати ще могат да създадат кариерата, която искат.

Отговорности

Ако имаш опит в R&D или в областта на прокюрмънт и си химик, добре запознат с производството и индустриалната химия, ти си перфектният специалист за нас.

Изисквания и необходими умения

Това, което е важно за нашия клиент е да си запознат с материалите, които ще предлагаш на пазара, и да участваш в създаването на решения за клиентите, с които ще работиш. Така ще добавяш стойност към процеса и ще превръщаш всяка сделка във вълнуващо преживяване.

Ние Ви предлагаме

Това, което предлага нашия клиент е стандартно работно време, което ще е достатъно гъвкаво и ще имаш възмосност за личен и професионален растеж. За твоите умения и ангажираност, ще получиш месечно възнаграждение от 2000 до 2500 лв НЕТО плюс сериозен месечен бонус при постигане на фиксираните таргети. Всяка година възнаграждението както и бонуса се актуализират.

Благодарим Ви за проявения интерес в ROLE.

За повече информация можете да се свържете директно с нас : +35989 513 3336

Всички документи ще бъдат разглеждани строго конфиденциално.

Лиценз 3469 / 18.01.2023г

Информация за контакт

Телефон: +359895133336

JobTiger Banner
Zaplatomer Banner